Gość: marika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:11 centrum edukacji gospodarczej w krakowie na ul.lubicz-byl ktos moze u nich na szkoleniach, kursach?czy to sie oplaca?czy takie kursy cos daja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata26 Re: szkolenia IP: *.crowley.pl 10.02.05, 12:23 podtrzymuję wątek - też jestem zainteresowana jednym z kursów przez nich oferowanych. jak się czegoś dowiesz - proszę napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: szkolenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:25 narazie wiem tylko tyle ze kaza slono za nie placic:P choc widzialam drozsze tylko nie wiem ile taki kurs jest wart?czy wydawac pieniadze czy nie..czy oni wystawiaja jakies zaswiadczenie o ukonczenmiu takiego szkolenia? Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: szkolenia 11.02.05, 14:56 kiedys robilam tam kurs specjalnie drogo nie jest ale osobiscie odradzam kaszana i tyle warto zainwestowac troche wiecej pieniedzy w cos bardziej renomowanego taka jest moja subiektywna opinia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: szkolenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:04 a mozesz napisac cos wiecej?dlaczego to jest kaszana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: szkolenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:05 wystawiaja jakies zaswiadczenia o ukonczonym kursie czy szkoleniu? Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: szkolenia 11.02.05, 15:38 zaswiadczenia wystawiaja, ba, nawet swiadectwa (jednak w przypadku tych musisz podejsc do egzaminu) tak czy inaczej papiery te nie sa wiele warte co do merytorycznej czesci kursu - zalezy od prowadzacego w kwestii "informatyki" nie nauczylam sie niczego nie wim, moze teraz cos sie zmienilo, jak uczeszczalam na ten kurs kilka lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: szkolenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:29 Teraz organizuja tez kursy dla bezrobotnych. Warte to cos czy faktycznie kaszana ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beat26 Re: szkolenia IP: *.crowley.pl 24.02.05, 00:10 ogłaszają, że dla bezrobotnych kursy są bezpłatne. A to nieprawda! bezpłatne są tylko dla bezrobotnych do 26 lat, a dla starszych są płatne. Co prawda mniejszy koszt niż dla pracujących, ale nie o to chodzi. Po pierwsze - wprowadzają w błąd, po drugie - bezrobotny często nie ma 30-400 zł na kurs... a jak jest z jakością szkoleń - niestety się nie orientuję. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: szkolenia to bzdury 24.02.05, 00:15 szkolenia to bzdury dla tumanów, bez matury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: szkolenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 11:24 UP! Odpowiedz Link Zgłoś