mistrz_i_malgorzata pracownia Wierzbicki 28.03.12, 15:54 Czy ktoś się orientuje, jakie są ceny strzyżenia i koloryzacji w Pracowni Andrzeja Wierzbickiego ??? i czy warto tam pójść ? Odpowiedz Link Zgłoś
krystynakowalik Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 09.04.12, 08:55 Witam Ja ostatnio byłam w Salonie Trendy Hair Fashion przy ulicy Karmelickiej. Byłam u P. Leon, który zaproponował mi przejście z baleyage na jeden kolor. jestem bardzo zadowolona z koloru i bardzo fajnie wycieniował mi wlosy. POLECAM. aaa atmosfera w salonie super !!!! Krysia Odpowiedz Link Zgłoś
kan111 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 23.04.12, 13:07 Ja chwalę i polecam nowy salon FRYZJER 4U-niedawno otwarty na os.Dywizjonu 21 C. Dziewczyny fajnie robią kolor i niedrogo..Fryzurki też im ładnie wychodzą.Poszliśmy razem z mężem.On też się strzygł i był zadowolony.Teraz mają fajne promocje.Polecamy Odpowiedz Link Zgłoś
emigieee włosy podatne - jak strzyc? 08.05.12, 14:10 A taki fryzjer, który będzie umiał ściąć włosy podatne (wyginają się końcówki), żeby się po prostu łatwo układały? Fryzura po wyjściu z salonu zazwyczaj jest efektowna, wymodelowana. Jak ktoś ma zdolności i czas, to za pomocą temperatury i kosmetyków coś sobie na głowie wyczaruje w domu. Ale z obserwacji ulic Krakowa (i mojej czupryny) wynika, że to co wynosi się na głowie od fryzjera - jest później nie do otworzenia samodzielnie. Zna ktoś fryzjera, który strzyże w sposób współgrający z naturalnymi skłonnościami włosów? Odpowiedz Link Zgłoś
someday_someone Re: włosy podatne - jak strzyc? 22.05.12, 09:55 jeśli masz włosy trudne do okiełznania idź do Akademii Stylizacji pani Babicz. Tam nie tylko dowiesz się, jaka fryzura będzie najlepsza dla Ciebie, ale też, co jest dość ważne, jak sobie radzić z włosami, jakich sprzętów używać, jakich kosmetyków, żeby fryzura codziennie wyglądała dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
emigieee Re: włosy podatne - jak strzyc? 22.05.12, 12:20 Dzięki! Jest zatem jeszcze dla mnie jakaś nadzieja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pati.100 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 18.10.12, 21:28 Ja chodzę do Colette ul. Blich. Za strzyżenie płacę 40 zł, po dwóch miesiącach włosy nadal się układają. Jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
marys_g Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 26.10.12, 19:47 A ja szukałam fryzjera chyba z 10 lat. Bywało różnie. Im bardziej wymyślne i drogie zabiegi, tym gorzej było z moimi włosami i głową. Wreszcie znalazłam salon Karoline na Węgłowej. Mają tam "eko" kosmetyki, nie niszczące skóry i włosów. Potrafią doradzić i zaradzić. Ja pierwszy raz w życiu wrócę do tego samego fryzjera :-D Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
8net Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 06.11.12, 12:28 gorąco polecam salon Agaty Dziedzic przy ul. garncarskiej 8. Świetni profesjonaliści! Z każdym problemem z włosami sobie poradzą! Bardzo kreatywne stylistki! Odpowiedz Link Zgłoś
maruska5 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 15.11.12, 16:08 Ja zdecydowanie polecam Black Pearl ( w Angel City naprzeciwko Galerii Krakowskiej ) super fachowcy z pasja uratowali moje wlosy, ktore zniszczyl mi moj poprzedni fryzjer:/ Ceny tez przystepne. Odpowiedz Link Zgłoś
lil.i29 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 21.11.12, 21:31 w Krakowie przeszłam już parę zawodów fryzjerskich mam włosy trudne do układania i strzyżenie jak mam źle wykonane to męczę sie z uczesaniem fryzury przez 2miesiace po wizycie u fryzjera. Na ostatnią wizytę umówiłam się do atelier bernady kilka razy o nich słyszałam dobre opinie,Pani do której mnie umówiono sprawdziła się w 100% bo jestem zadowolona ze w końcu ktoś dobrał mi fryzura która się bez problemu układa. Odpowiedz Link Zgłoś
dziusiaaa90 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 18.02.13, 21:12 hmm..a ja ostatnio kupilam kupon do klubu kasi bylam na strzyzeniu,pani mi super poradzila co i jak zeby zapuscic po ostatnim kiepskim strzyzeniu innej fryzjerki,zaczelam chodzic tez na masaze i regeneracje wlosow,dodatkowo dostalam znizki na farbowanie,strzyzenie masaze i manicure.polecam.(fryzjerka ta ma takie pasemka ale nie pamietam jak ma na imie;) ale cos na e chyba,emilka czy ewa.. Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta90 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 20.11.13, 20:39 Black Pearl jest na prawdę świetny! To na przeciwko Galerii Krakowskiej. Fryzjerki znają sie na rzeczy, potrafią wyczarować na głowie cuda i wcale nie jest tak drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate86 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 15.02.14, 15:39 Hej, czy ktos wie, gdzie jak mozna dostac sie do p. Sylwii, ktora do listopada/grudnia 2013 pracowala w salonie urody Justina przy michalowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
anetakuzaj Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 19.02.14, 04:13 Polecam Salon Vici Hair przy ul. Wielopole, trafiłam tam z polecenia mojej koleżanki która korzysta z usług tego salonu i jest bardzo zadowolona o czym miałam przyjemność sama sie przekonać - trafiając w ręce pana Damiana który od początku przedstawił mi wizje mojego nowego wyglądu włosów (blond z ciemnymi odrostami) na piękny rudy - kocham ten kolor i te cięcie! Dla mnie bomba - włosy układają sie znakomicie - polecam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
zgr-edo Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 10.03.14, 16:25 fryzjer to jest dobry zawód, przyszłościowy Odpowiedz Link Zgłoś
aaadek Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 17.10.15, 17:12 Ile ci płaci Vici hair za komentarze? Jesteś tu na każdym wątku o włosach i cały czas vici hair i vici hair. Ja uważam, że vici hair nie ma dobrych fryzjerów. Jest cała masa znacznie lepszych. Obcięli mnie i moją koleżankę najgorzej jak tylko można obciąć. Najadłam się tyle wstydu, bo poleciłam ten salon wpływowej osobie. Teraz widzę, że na forach działają sami spamerzy, którzy pisują tylko komentarze, żeby zwrócić uwagę na salon. A salon jest wcale nie godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dulinek33 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 29.09.14, 23:04 salon VICI HAIR i fryzjerka pani Martyna ;) dobrze tnie, zawsze można pogadać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milenajezior tak 04.10.14, 13:49 VICI HAIR i pani Martyna Karkocha - jest najlepsza w tym co robi, bo zawsze potrafi wyczarować coś nie zwykłego. Uwielbiam ją! : Odpowiedz Link Zgłoś
akadakes Re: tak 22.07.15, 10:42 Robiła któraś z Was ślubną u Kaczmarzyka? Byłyście zadowolone? Odpowiedz Link Zgłoś
isabellka1 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 23.07.15, 13:46 ja ze swojego doświadczenia mogę polecić Hair Design na Karmelickiej, nigdy mnie nie rozczarował, profesjonalna obsługa, super efekty :)) podcinałam się u Adama Krzaka. nie byłam wtedy pewna, czego chcę, ale on tak mi doradził, że wyszłam zachwycona. widać, że zespół, który tam pracuje nie traktuje tego jak pracy do odbębnienia, tylko naprawdę to ich pasja, także polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
akadakes Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 28.07.15, 10:34 Podobne odczucia mam właśnie odnośnie Szymona, wspomnianego wyżej - powiedzmy, że namówił mnie na fryzurę na którą sama bym nie wpadła i wyglądałam niesamowicie. Dobry fryzjer robi różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
edihej Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 10.08.15, 04:57 Witam. Jeśli mógłby ktoś polecić dobrego fryzjera/stylistę dla moich niesfornych włosów, gęstych, kręconych (chodzi o ścięcie) z którymi fryzjerzy mają problemy. Szukam kogoś kreatywnego. Oczekuję również na propozycje bezpośrednio od osób czujących się na siłach, aby wyczarować z nich coś ciekawego !! Odpowiedz Link Zgłoś
kasik46 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 08.02.16, 17:56 Kaczmarzyk- facet zna się na rzeczy i wie jaka fryzura pasuje do danej buzi. Pierwszy raz spotkałam takiego fryzjera- potrafi doradzić i nie robi niczego "na odwal się". Odpowiedz Link Zgłoś
greek76 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 12.02.16, 09:29 Ja natomiast polecam salon Pure Diamond z Krowodrzy. Uśmiechnięte, profesjonalne fryzjerki i bardzo miła atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
dada341 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 22.03.16, 17:51 Według mnie godny polecenia jest salon fryzjerski w nowym hotelu Doubletree by Hilton, Pani Wiola jest świetną fryzjerką, która jak nikt zna się na koloryzacji, byłam u wielu fryzjerów z prośbą o sombre i większość fryzjerów absolutnie nie była w stanie spełnić moich wymagań, dopiero tam dostałam to co chciałam Odpowiedz Link Zgłoś
agatagier Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 06.07.16, 18:53 Wola, ul Królowej Jadwigi przy przystanku Sielanka, Salon Black Pearl, bylam u nich kilka razy, bardzo fajnie strzyga. Odpowiedz Link Zgłoś
joannalagosz Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 03.10.16, 17:41 Z salonu Colette na Starowiślnej na pewno wyjdziesz zadowolona. Mam grube i wymagające włosy i odkąd poleciła mi ich moja znajoma jestem tam stałą klientką. Ceny są adekwatne do jakości! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś