Dodaj do ulubionych

weromex - odradzam

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 11:27
nie wiem czy to dobre miejsce na taka info, moze to zreszta znany
fakt, ale lekko mam dosyc oczekiwania na te laskawa firme, by
raczyla wykonac zamowienie. Termin oczekiwania na drzwi - uwaga -
piec miesiecy, od tamtej pory minal juz miesiac, drzwi NIE MA, nikt
z firmy nie fatyguje sie by zadzwonic, przeprosic, moze wyjasnic. W
koncu udalo nam sie wydebic info, ze MOZE wkrotce zainstaluja, ale
NIE WSZYSTKIE zamowione drzwi. Chamstwo do kwadratu i kompletne
lekcewazenie klientow. Pewnie ze moge zrezygnowac, ale nie moge
czekac kolejnych kilku miesiecy na inna firme. Weromex to pewnie
swietnie wie. Moze komus pomoze ta informacja w lepszym wyborze niz
nasz. Pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: mario Re: weromex - odradzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 22:02
      shit,zamówiłem u nich drzwi termin na wrzesień , tez 5 miesięcy , chciałem
      pózniej domówic jeszcze panele scienne w tym samym kolorze , i dzwonię do nich
      już 1,5 miesiaca i nikomu nie chce się przyjsć na pomiar, oj będzie chyba
      awanturka:)
    • Gość: waldek Re: weromex - odradzam IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.08, 13:51
      Pewnie rabatu nie dostałeś??
      ;-)
    • Gość: zyczliwa Re: weromex - odradzam IP: *.ksknet.pl 03.10.08, 12:08
      znam ta firme doscc dobrze poprostu w biurze sa niedouczone bubki i dlatego sa takie opuznienia czekam 8 miesiecy na drzwi
      • Gość: wika123 Re: weromex - odradzam IP: *.236.spine.pl 24.10.08, 18:09
        8 miesięcy ! Aż niemożliwe! A w chol.... z taka firmą!
    • Gość: kik Re: weromex - odradzam IP: *.sferanet.pl 16.01.09, 11:52
      popieram!!!!!!!!!!!sa beznadziejni, nawet nie raczą odpowiedzieć
      (płaciłam z wyprzedzeniem), jesli chodzi o ich montażystów- no
      comments. Brak organizacji- na brakujące elementy czekam już 9 ty
      miesiac, ludzie dajcie sobie spokój z Tą firmą
      • dar54 Wpisać na czarna listę nierzetelnych firm 31.03.09, 20:45
        Jeżeli tak działają, to powinni zaistnieć na czarnej liście - znani
        są na Osiedlu Parkowym na Mogilanach - usterki drzwi sa nagminnie
        odrzucane. Kiepskie technicznie i organizacyjnie.
        Jak to w centusiowie.
        • Gość: klient Re: Wpisać na czarna listę nierzetelnych firm IP: 93.159.128.* 01.04.09, 08:19
          Zgadzam sie z ta czarna lista, taka fima nie moze pozostac bezkarna, problem w
          tym ze polski system jest jeszcze dosc zacofany a ludzie sie nie znaja i nie
          korzystaja z takich list przed wybraniem uslug.
          Niekompetentni ludzie posiadaja firmy i oferuja uslugi, ale nie potrafia sie z
          nhich profesjonalnie wywiazac i uszanowac klienta. Dlatego nigdy w Polsce nie
          bedzie nigdy nikt zadowolony z uslug.Polacy sa zbyt dumni na to zeby uszanowac
          klienta. JAM JEST BIZNESMEN PCALUJCIE MNIE GDZIES. Oto mottow polskich biznesow.
          Pozdrawiam:)
    • Gość: oszukani Oszukani przez Weromex IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.09, 19:17
      Od 1,5 roku czekam na drzwi. Tj. już nie czekam, tylko rada bym odebrać swoją -
      ogromną jak na moje warunki finansowe - zaliczkę. Byłam już w federacji
      konsumentów, u prawnika, wszędzie - niestety, pozostaje mi tylko skierować sprawę
      na drogę sądową. Firma Weromex nie odezwała się do mnie ani razu, zero
      odpowiedzi. 1,5 roku od terminu odbioru drzwi (a 2 lata od zamówienia i wpłaty
      zaliczki) właśnie mija. O licznych usterkach i niedoróbkach made by Weromex
      dowiedziałam się od fachowców już niestety po zamówieniu. A teraz... Moje
      pieniądze szlag trafił, nie mówiać o nerwach. Co robić???
      • Gość: wika Re: Oszukani przez Weromex IP: *.236.spine.pl 26.07.09, 19:55
        Ja na Twoim miejscu poszłabym do Fedreacji Konsumentów.
        Z pewnością Ci doradzą co dalej robić.
        www.federacja-konsumentow.org.pl/story.php?story=314
      • Gość: mariusz Re: Oszukani przez Weromex IP: 213.241.1.* 07.10.10, 16:50
        też tam kupowałem nie polecam, jestem bardzo niezadowolony,kupę kasy a jakość mizerna.
    • Gość: Andrzej weromex- polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 18:52
      Mam dobre doświadczenia z tą firmą.Miła i kompetentna obsługa-polecam.
      • Gość: witek Re: weromex- polecam IP: 85.128.7.* 11.11.09, 19:19
        popieram

Weromex ma najlepsza jakość na rynku, a jesli chodzi o terminy to można to
        przeboleć, w zamian dostaniecie produkt , którym nawet rodzina żony z Włoch sie
        zachwycała.
        • Gość: sara Re: weromex- polecam IP: *.centertel.pl 01.02.10, 18:21
          mam bardzo dobrą opinię na temat tej firmy i jestem w szoku że ktoś
          ma inne zdanie, naprawdę. Z terminem nie miałam żadnych problemów,
          może dlatego że wręcz ja opóźnialam termin montażu. W każdym razie
          drzwiami jestem zachwycona, jakość po prostu super, nowoczesny styl
          itd..( nie bedę więcej zachwalała bo nikt mi nie placił za reklamę:))
          • Gość: architekt Re: weromex- polecam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.02.10, 15:20
            ...przecież to Twoja codzienna praca więc szef ci za to płaci ;) ja
            nie będę świecił gebą za tą firmę w oczach swoich klientów dla
            których projektuję... mam zbyt złe doświadczenia.
    • Gość: nigdy więcej Re: weromex - odradzam IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.12, 13:26
      też nie polecam tej firmy, ale wystarczy zobaczyć właściciela żeby wiedzieć co ta firma reprezentuje, upierają się przed płatnością przed montażem co jest największym błędem jaki można popełnić, panie w maxflizie to też jest śmiech na sali jeżeli chodzi o obsługę klienta, nie mówiąc już o jakimś gó...arzu, który tam pracuje i mu się wogóle w głowie poprzewracało - firma DRAMAT!!! zdecydowanie odradzam - drzwi nowe przychodzą porysowane, z wgniecieniami i widocznymi usterkami a szef ma czelność mówić że to normalne i tak jest
      FIRMA KSZOK !!!!! to lepiej już kupić parmaxy albo wogóle porty albo inne niż nabijać kasę takim słomiarzom i mistrzom fuszerki
      • 123xxyyzz Re: weromex - odradzam 28.10.14, 14:15
        Myślałam, że brak wpisów przez 2 lata (od 2012 r) działa na poprawę wizerunku firmy. Odradzam- Mimo miłej obsługi i rewelacyjnego wystroju i lokalizacji, w której się znajdują! Nie dajcie się nabrać.
        Zapłaciłam wszystko zgodnie z umową przed montażem!! Kupując 2 pary - na fakturze pojawiła się tylko JEDNA!!! od 2 miesięcy nie mogę dostać korekty faktury i zwrotów pieniędzy za zapłacony montaż. Nie wiem do kogo należy to zgłosić? Może powinni mieć jakąś kontrolę?
    • Gość: Michał Re: weromex - odradzam IP: 81.219.183.* 15.05.12, 12:00
      Tyle czasu czekać na drzwi? To co oni tam mają. Zazwyczaj czas oczekiwania na drzwi wynosi do 4 tygodni. Ale żeby 5 miesięcy? Od razu szukałbym gdzie indziej.
    • bellis.blog.onet.pl Re: weromex - odradzam 16.12.14, 17:57
      Zamówiłam u nich shuttersy nie czytając opinii w necie wcześniej, dopiero już po zamówieniu zobaczyłam co tu piszecie i mi skóra ścierpła. Ale wszystko na szczęście wszystko ok. Był mały obsuw z terminem, ale tylko kilka dni więc przymykam oko, poza tym w porządku. Może zmieniła się obsługa? Bardzo młodzi (i pomocni) ludzie tam teraz są.
    • Gość: Sławek Re: weromex - odradzam IP: *.play-internet.pl 10.01.18, 08:44
      Szanowni Państwo. A może jakiś pozew zbiorowy?
      Mnie też próbują oszukać - może weźmiemy im się za tyłki i znajdziemy jakąś kancelarię prawną, która ich złupi?. Przynajmniej będziemy mieli satysfakcję, że załatwiliśmy złodziei z 25-letnią tradycją. Położenie takiej firmy to swego rodzaju satysfakcja - nie sądzicie?
      Pozdrawiam i czekam na informację kto w to wejdzie.
      R

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka