Dodaj do ulubionych

skarga na taksówkarza

IP: *.netcontrol.pl 15.02.05, 14:42
Czy ktoś z forumowiczów składał kiedykolwiek skargę na taksiarza? Przytrafiła
mi się dziś taka historia, że normalnie ręce opadają, mimo że nie korzystałam
z usług tego "chama". Chciałabym coś zrobić, ale czy wogóle składanie skargi
ma sens? Czy można takim ludziom sprawić kłopot?
Obserwuj wątek
    • istna Re: skarga na taksówkarza 15.02.05, 14:46
      Jak jest zrzeszony w którymś radiotaxi to chyba tak. A co zrobił, bo mnie
      zaciekawiłaś?
      • Gość: gosia Re: skarga na taksówkarza IP: *.netcontrol.pl 15.02.05, 15:04
        Mam numer jego samochodu i wiem w którym radiotaxi. No cóż, zostałam zwyzywana
        wraz z mamą po czym pan chciał mnie uderzyć i mnie straszył dopóki nie zobaczył
        z zza samochodu jak wyszłam, że mam wielku brzuch bo jestem właśnie w 8
        miesiącu ciąży. A poszło o drobnostkę, ale to już nie ważne.
        • istna Re: skarga na taksówkarza 15.02.05, 15:08
          Myślę, że warto mu odpłacić pięknym za nadobne, po co tolerować chamstwo. Skoro
          jest w radio taxi, to chyba powinnaś ich o tym incydencie poinformować, w końcu
          facet przy okazji psuje dobre imię firmy, robi im antyreklamę, nie powinni tego
          zignorować. Niestety nie mam pojęcia, jak się do tego zabrać. Może zadzwoń do
          nich i zapytaj panienkę przyjmującą zlecenia, gdzie możesz to zgłosić?
          • Gość: eee Re: skarga na taksówkarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 21:39
            tak jak napisała moja poprzedniczka dzwoni się na radio taxi i składa się skarge-poza tym jak jesteś w ciąży to nie wolno Ci się denerwować!!A przez niego na pewno tak było!Na pewno będzie mial nieprzyjemności i to niemałe w tej sytuacji!!!Pozdrawiam i zyczę zdrowego ślicznego dzidziusia!
            • zielonki Re: skarga na taksówkarza 15.02.05, 23:50
              A ja bliźniaczków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka