Dodaj do ulubionych

!!!!!!!!!! METIOWIEC KŁAMIE !!!!!!!!!!!!!

IP: *.net.autocom.pl 15.02.05, 17:37
Wczoraj zamieściłam tu wątek dot. Metiowca , a dzisiaj go nie ma. Nie trudno
się domyślić dzięki komu. Do rzeczy więc
W wontku założonym przez Metiowca, pt "Kasy fiskalne na....TACY KOŚCIELNEJ",
w trakcie dyskusji chwali się, że jest uczniem renomowanego liceum nr1-
Nowodworek,
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=20106993&a=20130060
Wszystko byłoby OK gdyby nie to, że na Forum Szkoła i studia nasz Metiowiec
deklaruje się jako uczeń XVII.
Jakby tego nie interpretować Metiowiec kłamie!!!
Może to skutek kompleksów, lub nie spełninych marzeń...
Obserwuj wątek
    • Gość: Wanilia Re: !!!!!!!!!! METIOWIEC KŁAMIE !!!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 15.02.05, 17:48
      Tu macie tego posta o XVII LO do którego ponoć chodzi Metiowiec...
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=413&w=19512715
      • Gość: antymetiowiec Re: !!!!!!!!!! METIOWIEC KŁAMIE !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 18:10
        A moze metiowiec tak na prawde niejest z Kraka, tylko z jakiejs wiochy zabitej
        dechami. A tak jak napisalac, to sa tylko jego marzenia o lepszej szkole.
    • Gość: Wanilia Re: !!!!!!!!!! METIOWIEC KŁAMIE !!!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 15.02.05, 18:35
      Jest taki etap rozwojowy u dziecka- chrakteryzujący się fantazjowaniem-
      normalnie pojawia się on w wieku przdszkolnym około 3-5 lat , może metiowiec
      jest jeszcze na takim poziome intelektualnym, i sobie marzy jak to by fajnie
      było być dużym chłocem i chodzić do szkoły...
      • metiowiec Re: !!!!!!!!!! METIOWIEC KŁAMIE !!!!!!!! 15.02.05, 18:47
        Chciałem zauważyć że tam to nie ja, tam pisze gośc a jak widzisz ja pise tylko zalogowany pseudonim Metiowiec wywodzi sie od imienia mateusz i jest dosc popularny :] więc mylisz sie i sprawdź coś zanim będziesz sie bawić w inwigilacje
        • Gość: Wanilia Re: !!!!!!!!!! METIOWIEC KŁAMIE !!!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 15.02.05, 20:55
          Ja się w inwigilacje, tylko stwierdzam fakty, co więcej nie wierzę ci ...
          • Gość: Wanilia Re: !!!!!!!!!! METIOWIEC KŁAMIE !!!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 15.02.05, 21:19
            Ja się nie bawię w inwigilację- o to mi chodziło :)
            • metiowiec Re: !!!!!!!!!! METIOWIEC KŁAMIE !!!!!!!! 15.02.05, 21:21
              O łał ! św.Tomasz też nie wieżył
              • Gość: eee Re: !!!!!!!!!! METIOWIEC KŁAMIE !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 21:32
                nie wiezył czy nie wierzył?Pisz,proszę cie bez błędów bo mnie to razi.Może warto sprawdzić w słowniku ortograficznym,nim coś napiszesz.To żenada.Przemyśl to.Jeśli nazywasz się Mateusz i uczysz się w tamtym liceum,to muszę chyba pogadać o tym z Twoimi nauczycielami...Mam znajomą,która tam uczy-może Cię zna?
                • Gość: Wanilia Re: !!!!!!!!!! METIOWIEC KŁAMIE !!!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 15.02.05, 21:54
                  Mało prawdopodobne żeby ktoś, kto robi TAKIE błędy uczył się w Nowodworku,
                  odpadłbyś na egzaminach wstępnych... tylko się wkopujesz, lepiej już nic nie
                  pisz...
                  • zielonki Ale 15.02.05, 23:49
                    kogo to obchodzi?
                    Widać po wpisach, że młody. Też ma prawa nabyte. Choć chyba jeszcze nie te
                    bierne.
                  • bo98 Re: !!!!!!!!!! METIOWIEC KŁAMIE !!!!!!!! 16.02.05, 16:45
                    Szanowna Pani, przykro mi, ale w pierwszym poście napisała Pani "wontku" ?
                    • Gość: Wanilia Re: !!!!!!!!!! METIOWIEC KŁAMIE !!!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 16.02.05, 17:11
                      Sokoro napisałam " wontku" to przepraszam, mnie błedy nie przeszkadzają,
                      zwłaszcza jak widać sama je robię dosyć często,
                      Ja tylko stwierdziałam że mało prwdopodobne żeby ktoś kto pisze Kto robi takie
                      błędy dostał się do LO nr1...
                      • bo98 Re: !!!!!!!!!! METIOWIEC KŁAMIE !!!!!!!! 17.02.05, 13:39
                        Szanowna Pani, też robię błędy.
                        Znam osoby, które na swej drodze życia przebyły nie tylko I L.O. ale zostały
                        później "belwederskimi" Profesorami, gdy z nimi rozmawiałam miałem uczucie, że
                        rozmawiam z nikim.
                        Poniekąd przychylam się do tezy, ze najistotniejsze lata w kształtowaniu
                        przyszłej dorosłej postaci człowieka, to lata licealne (obecnie ten okres
                        zaczyna się w gimnazjum). Nie znaczy to, że największy wpływ ma szkoła, ona
                        towarzyszy tym latom z gorszym, lub jeszcze gorszym skutkiem.

Pozytywne snobizmy szkoły średniej na niektórych oddziaływają, na innych nie.
                        Naturalne jest, ze absolwenci idealizują swoje szkoły nawet jeżeli się w nich
                        źle czuli. Dlatego cenię sobie ósemkę, a jedynkę, dwójkę i piątkę uważam za
                        mocno przereklamowane (;-))

Najbardziej interesujący człowiek, jakiego spotkałem, nie miał wykształcenia
                        formalnego poza siedmioma klasami.

Pozdrawiam życzliwie
                        • Gość: Wanilia Re: !!!!!!!!!! METIOWIEC KŁAMIE !!!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 17.02.05, 17:11
                          Ja bynajmniej nikogo nie klasyfikuje, na podstawie wykaszałcenia, a zwłaszcza
                          numeru szkoły do której chodzi.
                          Zwróciłam uwagę na Metiowca, bo wyrażnie się obnosił z tym, że chodzi do
                          jedynki, przypadkowo natomiast zauważyłam że ktoś z takim samym nickiem
                          deklarował się że chodzi do XVII. Bardzo mało prwdopodobne , że jest to zbieg
                          okoliczność...
    • Gość: gość oj ludzie, ludzie IP: *.ists.pl / *.ists.pl 16.02.05, 17:18
      Tak Was czytam i tak sobie myslę (a lat mam trochę), ze on Was wszytkich juz
      dawno sprowadził do parteru. Bardzo rzadko potraficie przedstawic rzeczowe,
      logiczne argumenty, pozbawione taniej złosliwości. No i pewni sami
      zapomnieliscie jak to było gdy to Wy byliscie młodzi.
      • serta :))) 16.02.05, 19:15
        a kogo to wlasciwie obchodzi do jakiej on szkoly chodzi? Jak rzeczywiscie do
        Nowodworka,to chyba tylko wyrazy wspolczucia,ze sobie taka 'patologiczna'
        szkole wybral.Ale widocznie odbiega troche od kolegow ze szkolnej lawy,skoro
        znajduje czas na siedzenie w internecie.A jak do jakiejkolwiek innej,to dobrze -
        moze sie tylu chorb nie nabawi ;)
        • metiowiec Re: :))) 16.02.05, 19:21
          Do szkoly poszedłem za namową, a fakt odstaje od innych troche :) (juz czekam na Komentarz Wanili ze inni są dobrzy a ja zły) bo ogolnie podchodze do szkoly z dystansem a nie jak wiekszosc nowodworczyków
          • serta :))) 16.02.05, 19:25
            ooo,mam okazje znac baaardzo dobrze takiego jednego "MÓZGA" z Nowodworka -
            cos strasznego ... kilka razy w szkole tez mialam okazje byc i ... "łooo
            jezuuu,co ja tu robie ?!?" - koszmar :)))
            • metiowiec Re: :))) 16.02.05, 19:35
              No ! dziwnie się tam czasami czuje.No i spróbuj np. powiedzieć "chodźmy posiedzieć sobie w knajpie" a reszt wybałuszy na ciebie oczy i kuniec znajomości :)
        • pinkpanther Re: :))) 17.02.05, 18:00
          wypraszam sobie, sertuniu- ja jestem po Nowodworku
          • serta :))) 17.02.05, 18:35
            nooo,przeciez pisalam,ze zdarzaja sie tez normalne osoby ;) ale malo,malo ...
            a tak na powazne - mimo wszystko,szkole uwazam za patologiczna.Kiedys
            sadzilam,ze moje LO bylo koszmarne,ale jak ktoregos dnia znalazlam sie
            przypadkiem w nowodworku i poobcowalam chwile z tymi ludzmi, ... łoooo
            • Gość: daro "Szajbus" był absolwentem "Nowodworka" ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 18:58
              j.w.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka