Gość: MADZIA IP: *.csk.pl 27.02.05, 00:14 NIE NAPISAŁES(AŚ) CZY TO PIES CZY SUKA I ILE MA LAT?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaśka Re: Oddam w dobre ręce psa rasy bullterier IP: *.chello.pl 03.03.05, 19:50 mógłbyś/mogłabyś napisać coś wiecej o tym bullku i dać zdjecia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulek Re: Oddam w dobre ręce psa rasy bullterier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 19:26 jestem milosniczka tej rasy i chcialabym nabyc bardzo chetnie takiego psa lecz nie wiem czy to pies czy suka i jaki jest stary/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Magnuszewsk Re: Oddam w dobre ręce psa rasy bullterier IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.05, 10:41 Jestem z Adamowa . woj. lubelskie pow łukowski chciałbym nabyć psa tej rasy. proszę o kontakt o-691-684-485 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Oddam w dobre ręce psa rasy bullterier IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:31 Jestem zainteresowany!tylko nie wiem czy to pies czy suczka?jaki wiek i ułożenie psychiczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Oddam w dobre ręce psa rasy bullterier IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:32 proszę o kontakt pod nr telefonu 507847487 Odpowiedz Link Zgłoś
nnike DO WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW TEJ RASY :) 15.03.05, 08:01 www.adopcje.bullterrier.pl/ Za pośrednictwem tej strony, można oddać lub wziąć na wychowanie bullterriera. Jedynym warunkiem jest "obrót bezgotówkowy" ;) Jest też opcja wklejania zdjeć. Sama jestem właścicielką bullka i nie chciałabym żadnego innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodny Re: Oddam w dobre ręce psa rasy bullterier IP: *.qnet.krakow.pl 16.03.05, 00:22 Czy bulteriery są jadalne?, jeżeli tak to mogę wziąć. Odpowiedz Link Zgłoś