Gość: bonzaj IP: *.krakow.pl 08.06.02, 21:51 Cholera słyszeliście tą serie wybuchów ??? Czy ktoś wie co sie dzieje??Kolega mi mówi żę to jakieś sztuczne ognie na działkach przy Nowohuckiej ale nie ufam mu ,i prosze o jakieś info :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yhwh Re: Wybuchy!!!!!!!!!!! 08.06.02, 21:56 Kuchenka, do mnie nic nie dotarło.Mam sie niepokoic??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Wybuchy!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.pl 08.06.02, 22:06 Raczej nie...możę kumpel miał racjie ze to tylko sztuczne ognie ...ale takie strzały i nikt nic nie usłyszał... Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Wybuchy!!!!!!!!!!! 08.06.02, 22:07 Może do strzały wewnątrz twoje głowy??? Odpowiedz Link Zgłoś
_hektor Re: Wybuchy!!!!!!!!!!! 08.06.02, 22:12 ja słyszałem wybuchy, ale niestety żadnych szczegółów nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Wybuchy!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.pl 08.06.02, 22:14 Cholera teraz to jużsam nie wiem ....czuje sie taki osaczony aaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
_hektor Re: Wybuchy!!!!!!!!!!! 08.06.02, 22:15 chyba jednak aż tak źle z Tobą nie jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Wybuchy!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.pl 08.06.02, 22:20 no nie wiem bo te wybuchy sie znow zaczynają :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Wybuchy!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 22:20 Mnie na Salwatrze żyć nie dają...to chyba nie Nowohucka!!! Może coś nad Wisłą???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Wybuchy!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.pl 08.06.02, 22:21 No a wiec ktos jeszcze oprocz mnie słyszy...uffff co za ulga :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Wybuchy!!!!!!!!!!! 08.06.02, 22:27 Szczęśliwie żadnych wybuchów nie słyszę :)), ale przypomina mi się, że trwają Dni Krakowa czy coś w tym stylu. Może to ma jakiś związek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcrac Widzialem! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 22:54 Przejezdzalem akurat przez most debnicki i widzialem te wybuchy :) Cos swietowali nad Centrum Sztuki Japonskiej, male i ciche byly, wiec nie wiem jak na Nowohucka dotarly :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: widzialem! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 23:58 nie takie ciche!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Wybuchy!!!!!!!!!!! 09.06.02, 09:29 Widziałem z okna wczoraj, to były sztuczne ognie gdzieś na oko koło Plazy, pewnie jakieś świętowanie było :))) Nie martwcie się, to nie wojna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Wybuchy!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.pl 09.06.02, 11:13 No więc podsumowując: -Gdzieś koło Plazy -Na działkach na Nowohuckiej -W cantrum Manghaa -Słychać aż na Salwatorze No więc panowie ???Czy są jakieś wnioski podsumowujące ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Wybuchy!!!!!!!!!!! 09.06.02, 11:42 Wniosek jest prosty - Mars napada Kraków.. dawną stolicę Polaków ! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Wybuchy!!!!!!!!!!! 09.06.02, 13:30 Gość portalu: bonzaj napisał(a): > No więc podsumowując: > -Gdzieś koło Plazy > -Na działkach na Nowohuckiej > -W cantrum Manghaa > -Słychać aż na Salwatorze > > No więc panowie ???Czy są jakieś wnioski podsumowujące ?? > :) Jeszcze zapomniałeś dodać, że było słychać też w Bieżanowie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Wybuchy!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 14:54 Może każdy słyszał inne wybuchy? Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: Wybuchy!!!!!!!!!!! 09.06.02, 14:57 Gość portalu: mtq napisał(a): > Może każdy słyszał inne wybuchy? Ja np oglądam teraz 4pancernych. Szczerze mówiąc, już mam dość wybuchów-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Wybuchy!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 14:59 Wczoraj były wybuchy na koncercie Party At The Palace (TVP1, 22:20 - oglądał ktoś?), szczególnie duże przy OZZY'm!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Wybuchy!!!!!!!!!!! 09.06.02, 15:05 Hmmm, myślisz, że to dlatego wszyscy słyszeli wybuchy? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Wybuchy!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 15:23 Z tego, co wiem, to Wybuchy byly przed koncertem, ale może robili próbę sprzętu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Wybuchy!!!!!!!!!!! 09.06.02, 18:38 Ja mieszkam na Olszy i też słyszałem... Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Wybuchy!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.pl 09.06.02, 19:13 Robi sie coraz ciekawiej ...doszedł na brak wybuchów w Czterech pancernych co jest dość podejrzane :),wybuchy na i przed koncertem w Palace czy gdzieś tam (wnioskuje że to w UK )., no i na Olszy... Więc w zasadzie jesteśmy w punkcie wyjścia :) Czekam na kolejne propozycje :) Odpowiedz Link Zgłoś