Gość: hm IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 06.03.05, 11:24 Co sadzicie o tym sklepie? O obsludze..wyborze plyt, panujacej tam atmosferze? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: Empik krakowski! 06.03.05, 11:30 Serio , to nie lubię takich miejsc. Miesza sie atmosfera ciasnego marketu z dworcowym korytarzem na perony. Personel? Głównie rzuca się w oczy personel chroniący, a fizjonomie niestety nie wskazują na charkter ( oczekiwany) miejsca...ot, pośpiesznie , ciasno, gwarnie, stylistycznie między domkiem Barbie a hurtownią Billa. Do tego wciska sie gawiedzi trendy i cool , a pusciutko mimo liczebności. Strategie marketingowe też skrojone na niska miarę i pewnie stąd jakoś jednak nie mam sentymentu do empików dziś. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rw Re: Empik krakowski! Dział muzyczny IP: *.poldim.pl 06.03.05, 11:52 Scenka I. Ja - Jest Some Kind of Monster. Ona - Czyje to? Ja - Metallica. Ona - jak to się pisze? Ja - Metallica? Ona - nie to sam eee Scenka II. Ania - szukam czegoś Ry Coodera. On - jak to się pisze. Ania - co? On - No to Ry .... Nie chodzę tam na płyty, bo i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivo555 Re: Empik krakowski! IP: *.ae.krakow.pl 07.03.05, 13:33 wole ten w geancie mniej ludzi i luzniej jakos nikt mi na plecy nie wchodzi. Ale w rynku tez bywam po to zeby gazety przejrzec. Plyt tam nie kupuje bo maja zawyzone ceny ksiazki czasem ale dla wujka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: Empik krakowski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 14:06 Nienawidzę empiku! Tłok i poza tym kiedyś mnie tam okradli:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _real_ Re: Empik krakowski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 14:11 a tam jest w ogóle jakaś atmosfera? ;P Odpowiedz Link Zgłoś