Gość: goesha IP: *.alan.krakow.pl 23.03.05, 16:01 jak w temacie a Wasze ulubione? i dlaczego? ja nienawidze zapachu popcornu i szeleszczenia chipsami:(brrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: ulubione kino?? stawiam na MIKRO IP: 212.244.43.* 23.03.05, 19:18 A ja stawiam na Sztukę Odpowiedz Link Zgłoś
hildaa Re: ulubione kino?? stawiam na MIKRO 23.03.05, 22:14 ARS ARS i jescze raz ARS;) Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: ulubione kino?? stawiam na MIKRO 23.03.05, 22:16 Moje typy: 1. Maskotka 2. Wolność 3. Młoda Gwardia Gość portalu: goesha napisał(a): > jak w temacie > a Wasze ulubione? i dlaczego? > ja nienawidze zapachu popcornu i szeleszczenia chipsami:(brrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajacyk Re: ulubione kino?? stawiam na MIKRO IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 06:30 przede wszystkim barany, potem ars no i mikro na podium również sie znajdzie. a dlaczego? przede wszystkim klimat potem ludzie no i repertuar pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: ulubione kino?? stawiam na MIKRO IP: *.interkom.pl / *.interkom.net.pl 24.03.05, 06:43 a ja lubie multipleksy, bo mogę dostać się w ich bespośrednią bliskość samochodem, seanse są od rana, zapach popkornu taki sam jak np w arsie... repertuar mógłby być lepszy, ale na masówkę też od czasu do czasu chodzę... natomiast oponentów drażni pewnie fakt, iż w chwili ich powstania zniknął pewnien szanowany zawód: "konia" (podgatunek: kinowy)... za to im szczególnie dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ulubione kino?? stawiam na MIKRO IP: *.pl / 62.233.214.* 24.03.05, 19:07 jestem "oponentem" i wcal mnie nic nie drażni :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
quille Re: ulubione kino?? stawiam na MIKRO 24.03.05, 19:08 ja stawiam na Cinema City w Plazie, bo moge wyjść z domu jak się zaczyna seans, a w kinie będe jak się reklamy skończą :P Odpowiedz Link Zgłoś
leo_nardo Re: ulubione kino?? stawiam na MIKRO 24.03.05, 19:52 A ja nie lubie ARS'u własnie przez zapach popcornu ;) drugi zarzut ich pogrąża: MAJĄ BEZNADZIENĄ - B E Z N A D Z I E J N Ą - jakość obrazu, szczególnie w Sztuce, podobnie jest w Reducie... ostatnio na Aviatorze miałem całą przyjemność z oglądania zepsutą przez to że pół ekranu jest rozmazane, nie mówiąc o tym co się dzieje na krawędziach Ekranu. I tak najmilej wspominam Wolność :) Gdyby nie obsługa żywcem wyjęta z lat 80-tych to najbardziej lubiłbym Kijów, ale niestety ostatnio zszedłem na psy i polubiłem Plazę :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ulubione kino?? stawiam na MIKRO IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:18 w kiepskim miejscu znalazłeś sobie mieszkanie... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
quille Re: ulubione kino?? stawiam na MIKRO 25.03.05, 23:55 Gość portalu: ja napisał(a): > w kiepskim miejscu znalazłeś sobie mieszkanie... :-/ ja? bo jeśli ja, to znalazłaś i znalazłam wcześniej niż była tam Plaza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinomanka Re: ulubione kino?? stawiam na MIKRO IP: *.autocom.pl 26.03.05, 07:32 Też kocham MIKRO. Też obezwładnia mnie smród popcornu w ARS-ie, niestety. Też wspominam z sentymentem MŁODĄ GWARDIĘ (ach, filmy z Filmoteki Narodowej) - teraz chadzam na takie filmy do PARADOXU. Ten to dopiero jest klimatyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Oczywiście ARS!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 07:46 Blisko centrum, łatwo więć dostępne. Ale filmy panoramiczne i z efektami to lepiej rzeczywiście pójść do innego, nawet multipleksu..Ale filmy inne - nie kasowe hopllywoodzkie produkcje, to tam oglądać jest idealnie...A z tym popcornem to przesadzacie..Po wyjściu z kina od razu można pójść do jakiejś knajpy co by przełknąć film.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmicic Re: ulubione kino?? stawiam na MIKRO IP: *.autocom.pl 26.03.05, 11:01 Ja najbardziej lubię Multikino. Super obraz. Świetny dźwięk. Skromnych, niszowych filmów tam się nie obejrzy-to fakt. Taki świat. Żeby uniknąć żrejących popcorn chodzę w tygodniu na seanse do południa. Zresztą w Arsie czy Pod Baranami też, jak się źle trafi, to zamiast filmu można słyszeć szelest torebek i chlupot coli, tudzież durne panienki tłumaczące sobie fabułę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ulubione kino?? stawiam na MIKRO IP: *.pl / 62.233.214.* 26.03.05, 22:02 tudzież durnych panów tłumaczących sobie fabułę.... :) Odpowiedz Link Zgłoś