Dodaj do ulubionych

Trudny - o pogodzie.

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 10:42
Słonecznie i upalnie w Szczecinie ale nudno - no "trudno". Przeglądam forum -
jesteś naprawdę aktywnym uczestnikiem. Co porabiasz oprócz tego, że piszesz,
piszesz i piszesz.
Oglądam właśnie prace plastyczne dzieci (na konkurs) - totalny odjazd, choć
temat jak najbardziej poważny. Pozdrawiam i przesyłam pozytywne wibracje.
Obserwuj wątek
    • Gość: trudny Re: Trudny - o pogodzie. IP: *.sp / 192.168.5.* 19.06.02, 10:47
      Gość portalu: anulcia7 napisał(a):

> Słonecznie i upalnie w Szczecinie ale nudno - no "trudno". Przeglądam forum -
      > jesteś naprawdę aktywnym uczestnikiem. Co porabiasz oprócz tego, że piszesz,
      > piszesz i piszesz.
      > Oglądam właśnie prace plastyczne dzieci (na konkurs) - totalny odjazd, choć
      > temat jak najbardziej poważny. Pozdrawiam i przesyłam pozytywne wibracje.
      ?????????????????????????????????????????????
      ?????????????????????????????????????????????
      A to dobrze, że jesteś bo jakoś mi było pusto, kiedy się nie odzywałaś.
      Jak to plastyczne prace?
      Ja nie tylko piszę , a właściwie to nawet nie bardzo mam kiedy pisać. Owszem
      kiedy zrobię sobie luz to coś klepne, ale głównie zajmuja się tym czym...te
      dzieci;)
      trudny
      Co do pogody tom pogodny mimo iz gorąco jak cholera. Ty gorące lubisz to pewnieś
      i szczęśliwa;)
      trudny

• Gość: anulcia7 Re: o szczęściu. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 11:11
        Szczęśliwa jestem i mam nadzieję, że będę. Jeśli zajmujesz się tym co
        dzieciaczki to zazdroszczę... czego?... czasami warto perzenieść się w inne
        klimaty.
        Robi się coraz cieplej ( jeśli chodzi o pgodę także)
        • Gość: trudny Re: o szczęściu. IP: *.sp / 192.168.5.* 19.06.02, 11:16

> Szczęśliwa jestem i mam nadzieję, że będę. Jeśli zajmujesz się tym co
          > dzieciaczki to zazdroszczę... czego?... czasami warto perzenieść się w inne
          > klimaty.
          > Robi się coraz cieplej ( jeśli chodzi o pgodę także)
          Bliżej większej wody to i nie na tyle cieplej, ale że ciepło to istotnie. Takie
          ciepło też lubię, a przy szczęściu? Tym lubię z większą lubością...
          a temat mówisz poważny. Poważny dla dzieci czy wogóle poważny. Dzieci, jak
          mówią, są to dorośli tylko mniejsi...
          trudny
          • Gość: anulcia7 Re: o temacie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 11:26
            Temat poważny i dla dzieci i dla dorosłych, tylko dorośli jacyś tacy zamknięci
            na ciekawe przedsięwzięcia. Bo z tymi pracami to całe przedsięwzięcie.
            • Gość: trudny Re: o pracy IP: *.sp / 192.168.5.* 19.06.02, 11:45
              Każda praca to przedsięwzięcie...
              serio
              trudny
              • Gość: anulcia7 Re: o pracy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 12:10
                w przypadku mojej pracy słowa przedsięwzięcie używam w celu określenia działań
                wieloetapowych. Ale namieszałam. I znów jest "trudno". Ale przecież sobie
                poradzisz.
                • Gość: trudny Re: o anulci IP: *.sp / 192.168.5.* 19.06.02, 12:13

> w przypadku mojej pracy słowa przedsięwzięcie używam w celu określenia działań
                  > wieloetapowych. Ale namieszałam. I znów jest "trudno". Ale przecież sobie
                  > poradzisz.
                  Wiesz , może, ale nie ukrywam, że jest mi coraz trudniej...;)
                  trudny

• Gość: trudny Re: anulcia IP: *.sp / 192.168.5.* 19.06.02, 12:17
                    Zrobisz jak zechcesz. Przemyśl - to jeszcze raz;)
                    trudny
                    • Gość: anulcia7 Re: zachęta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 12:29
                      Nie zniechęcaj się, przecież nie zawsze jest łatwo. Znikam. Dam Ci trochę
                      odpocząć.
                      Ale stwierdzam, że jesteś lakoniczny, bo o swojej pracy nie powiedziałeś wiele.
                      Ja wiem mi tez nie może byc łatwo.
                      • Gość: trudny tez nie za wiele a jednak... IP: *.sp / 192.168.5.* 19.06.02, 12:38
                        Ta moja praca jest mimo pozoru lekkości tak wyczerpująca, że nawet mówić o niej
                        sił nie mam...;)
                        trudny
                        • Gość: anulcia7 Re: w związku z brakiem siły IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 12:49
                          Odpocznij chwilę, wycisz się. Czyżbym była "wampirem energetycznym"? Ach i
                          koniecznie posłuchaj dobrej muzyki, bo przecież "piosenka jest dobra na
                          wszystko"... Witamin nie polecam, chyba że naturalne. No i koniecznie dobra,
                          aromatyczna kawa z mlekiem (oczywiście bez cukru).
                          • Gość: trudny wokół palca mnie owijasz IP: *.sp / 192.168.5.* 19.06.02, 13:26

> Odpocznij chwilę, wycisz się. Czyżbym była "wampirem energetycznym"? Ach i
                            > koniecznie posłuchaj dobrej muzyki, bo przecież "piosenka jest dobra na
                            > wszystko"... Witamin nie polecam, chyba że naturalne. No i koniecznie dobra,
                            > aromatyczna kawa z mlekiem (oczywiście bez cukru).
                            Jak chcesz tak się mną bawisz. Jak pewnie tymi pracującymi dziećmi, które z
                            sercem realizuja wymyślne koncepcje i tematy poważnych plastycznych prac.I ja
                            też , jak chłopczyk maleńki daję się wodzić i manipulować sobą w sposób
                            najwymyślniejszy...ile mi jeszcze wycierpieć przyjdzie, ile trudu trudnego z
                            trudem pokonać? I potem w utrudzeniu zasnąć...
                            Upał, upał i żar się z nieba leje, a mnie przyszlo cierpić w tym straszliwym
                            gorącu...ale trudno, taki znac los trudnego
                            ;) nawet się spocić nie mam siły..;)
                            trudny

• Gość: anulcia7 Re: Twój los IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 13:33
                              Twój los inny: "Ty na skrzydłach Łaski uniesiony, harmonię całej przyrody
                              zrozumiawszy, odwagą Bożą obdarzony, zdołasz stworzyć harmonię całości z uczuć
                              swych własnych, na kształt harmonii wszechświata..."
                              • muzaaa Re: ach! :) 19.06.02, 15:41
                                Spotkanie dwoch ludzi, rozmowy, szukanie wspolnych tematow i mile zaskoczenie
                                ze sa takowe. Gra slow i niewiele odslon, zeby to trwalo dlugo, jak najdluzej...
                                Anulcia i trudny, przepraszam ze sie wtracam, ale mam pytanie na temat
                                Szczecina. Tego lata bede w tamtych okolicach i jezeli Anulko bylabys taka mila
                                (a wydaje mi sie ze jestes) i moglabys polecic mi pare miejsc wartych
                                zobaczenia w Twoim miescie, byloby wspaniale. Planowalam wycieczke jednodniowa
                                i zupelnie nie wiem co byloby dobrze odwiedzic i zwiedzic.
                                Powiedz:))
                                • Gość: trudny Re: och! :) IP: *.sp / 192.168.5.* 19.06.02, 20:24
                                  Muzeńka kochana, gdybym to ja mógł pomocą Ci w takim Szczecinie służyć...cóż
                                  zostanie tylko stary i smutny Kraków...ale zawsze to coś...;)
                                  trudny
                                  • muzaaa Re: "smutny Krakow"?!:)) 19.06.02, 20:28
                                    Krakow to jedno z nielicznych miejsc gdzie sie dobrze bawie. Szczecin to raczej
                                    pan zapiety pod szyje w krawacie, ktory napewno umie plywac i ma tate
                                    marynarza...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka