Gość: obserwator Re: Janusz Filipiak: Po co mam być gościnny IP: 206.252.74.* 29.04.05, 18:28 facet dobrze gada. Jezeli by to zalezalo ode mnie to bym sobie dal spokoj na kilka dobrych lat z derbami, zeby uniknac rozbojow i chuliganstwa. To jest niedopuszczalne, zeby ludzie tracili zycie przez pseudokibicow. Trzeba wyeliminowac ten smiec. Niby policja ma nagrania z monitorinu ale i tak w tym przypadku nic nie robi. Po prostu za leb i za kratki na kilka lat przemyslen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Chicago Re: Janusz Filipiak: Po co mam być gościnny IP: 216.146.64.* 29.04.05, 23:18 Zanujaca historia Panie Profesorze. Przedwczoraj bylismy na meczu na Soldier Field, o ktorym Gazeta pisze w innym miejscu. Bylo 54,400 kibicow. I wie Pan co? Nie widzialem ani jednego umundurowanego policjanta. Pan ogranicza widownie do 6 tysiecy? Przeciez to smieszne. I z tym Pan chce do Europy? Niech Pan nie ogranicza tych chlopcow do bycua ogladanym i dopingowanym tylko przez 6 tysiecy. Na Soldier Field tez byla grupa, ktora nie lubi Wisly i spiewala pod adresem Waszej sasiadki nieprzyzwoite piosenki. Ale wie Pan co - Nikt tego prawie nie slyszal - tak glosny byl inny doping. I tych 100 lub 200 glupich i zadziornych kibicow zaginelo kompletnie wsrod 54 tysiecy ludzi. Nalezy stadion otworzyc na wieksza liczbe - wowczas ta garstka bandziorow, ktora przychodzi tolerowana na Pana mecze sama sie zamknie, gdyz " w grupie sila". Moze wlasnie to jest sposob na zlikwidowanie chamstwa i bandytyzmu na trybunach. W zeszlym roku bylem na meczu mojej kochanej Cracovii po dwudziestu latach pobytu zagranica. I bylem bardzo zasmucony tym co widzialem na Panskim stadionie. Ale jezeli grupa, ktora rozrabia ma tylko 200 osob, to te osoby nalezy wczesniej zaznaczyc i eliminowac, a stadion otworzyc dla ile sie tylko pomiesci. Pamietam przed ponad 20 laty mecz Cracovii z Gornikiem, na ktorym na stadionie bylo okolo 20 tysiecy ludzi. Jak Pan chce wyjsc na swoje, jezeli wpuszcza Pan tylko 6 tysiecy? I co z takimi, ktorzy przylatuja zza oceanu aby obejrzec mecz? Tych Pan tez nie wpusci??? Czuje sie zupelnie jak rok temu w marcu, kiedy ciec w Wierzynku nie wpuscil mnie i mojej zony o godzinie 10:30 do restauracji, bez zadnej odpowiedzi. Ot, po prostu nie wpuscil..... To musi jednak byc rodzinne..... Bywalem w Wierzynku, zanim Pan jeszcze do Krakowa sie sprowadzil, Chodzilem na Cracovie, kiedy Pan jeszcze nie mial pojecia, ze taki klub istnieje. Drewniana trybuna po polnocnej stronie, Ogniwo Krakow - Unia Chorzow, czy Panu to cos mowi? Napewno nic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzyk Re: Janusz Filipiak: Po co mam być gościnny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 08:31 Niektórzy nic nie rozumieją co się dzieje w naszym kraju. Tu toczy się straszliwa gra z narodem polskim, a przede wszystkim z Kościołem ... A co wspólnego z tym ma Cracovia? Otóż ma ! Nazwanie naszego stadiomu im. Jana Pawła II podziałało na niektórych jak płachta na byka. Na mecz a Lubinem wynajęli bezmózgowców, aby siali terror i prowokowali, a co zrobią w najbliższej przyszłości? Nie wiem! Na pewno coś wymyślą! I jeszcze jedno. Niektóre wpisy na tym forum - to też próba siania fermentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Janusz Filipiak: Po co mam być gościnny IP: *.citynet.pl 01.05.05, 19:16 gó.. mnie obchodzi twoja historia ,tak jak ciebie nie obchodziła 3 liga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kfc Re: Janusz Filipiak: Po co mam być gościnny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:58 Należy Panu Profesorowi wyrazić głębokie uznanie. zapewne, gdyby nie banda wynajętych "łysoli" bijących kibiców (por zdjęcie w GW tydzień temu) nie byłoby tego... On też chciałby skoncentrować sie na piłce, chiałby by był sportowy doping. Ale dopóki grupa bandytów ma szanse na wpływ na to, co dzieje się na stadionie - musi być ostrożny. W trosce o tych normalnych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Brawo prof. Filipiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 19:27 Brawo prof. Filipiak, narzekają tylko ci którym burdy pasują, bo je chcą oglądać, to idioci, którzy chcą oglądać bandytów, kretyni, którzy nienawidzą kibiców innych drużyn, dla mnie kibic, który kieuje nienawiść do innych kibiców, to debil, z którym trzeba zrobić porządek, i porządek będzie, koniec dla kretynów Odpowiedz Link Zgłoś