Gość: Monika IP: *.chello.pl 29.05.05, 19:05 Hej ludziska ... Wybiera sie ktoś moze do 27 albo 9 lo w Krakowie ? A może słyszliście coś o tej szkole ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: 27 i 9 Lo w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 23:36 słyszeliśmy ale złe rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewiatkowicvzka Re: 27 i 9 Lo w Krakowie IP: *.chello.pl 31.05.05, 20:34 hehe chodzialm 3 latal do 9 tki i nie bylo dnia zebym nie narzekala ale teraz tesknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: 27 i 9 Lo w Krakowie IP: *.chello.pl 16.06.05, 17:30 a to niby jakie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UKOŃCZYŁAM 9 Re: 27 i 9 Lo w Krakowie IP: 62.89.110.* 20.06.05, 14:32 TA SZKOLA TO TOTALNY LUZIK,POLECAM--UWAGA DUŻO NARKOTYKÓW I BLISKO DUŻO KNAJP CO KUSI...POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MŁODA Re: 27 i 9 Lo w Krakowie IP: *.crowley.pl 26.06.05, 09:28 CZEŚĆ. JEŚLI CHODZI O 9 LO. TO NIE JEST TAM ZA FAJNIE. NORMALNIE OSOBY Z ULICY WCHODZĄ DO TEJ SZKOŁY. DILERÓW TAM RÓWNIEŻ NIE ZABRAKNIE. JEŚLI CHODZI O DYRA TO ZNACZY JEST JA KOBIETA I JEST BARDZO WYMAGAJACA. CZEPIAJA SIE GODZIN OPUSZCZONYCH NAWET JAK MASZ USPRAWIEDLIWIONE. GDY MOJA SIS ZASŁABŁA W SZKOLE I TRZEBA BYŁO ZADZWONIC DO RODZICÓW. A ZE NIE MIELI KOMÓRKI TO ZWYZYWAŁA MOJA SIOSTRE ZE CO TO ZA RZODZICE SKORO NIE MAJA KONTAKTU Z NIA I ZE JEJ NIE KOCHAJA. UCZNIOWIE TEJ SZKOŁY WOLA ZASTEPCE DYRY. AHA PRZERABANA JEST NAUCZYCIELKA Z ANGIELSKIEGO. A JESLI CHODZI O MŁODYCH NAUCZYCIELI TO LUBIA ŁADNE DZIEWCZYNY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: 27 i 9 Lo w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:06 ja tez wlasnie 9 skonczylam zdalam mature ale tych lat nie wspominam najlepiej moze jeszcze zatesknie ale narazie sie na to nie zapowiada!!!!!!! ciesze sie ze juz tam nigdy nie pojde Odpowiedz Link Zgłoś
neverending1 Re: 27 i 9 Lo w Krakowie 21.09.05, 19:41 Ja własnie uczęszczam do tej szkoły i jest świetnie, to nie tylko moja opinia , ale całej mojej nowej klasy i większości równieśników , zktórymi miałam okazje porozmawiac :) Jest super :d Odpowiedz Link Zgłoś