Dodaj do ulubionych

27 i 9 Lo w Krakowie

IP: *.chello.pl 29.05.05, 19:05
Hej ludziska ... Wybiera sie ktoś moze do 27 albo 9 lo w Krakowie ? A może
słyszliście coś o tej szkole ???
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: 27 i 9 Lo w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 23:36
      słyszeliśmy
      ale złe rzeczy
      • Gość: dziewiatkowicvzka Re: 27 i 9 Lo w Krakowie IP: *.chello.pl 31.05.05, 20:34
        hehe chodzialm 3 latal do 9 tki i nie bylo dnia zebym nie narzekala ale teraz
        tesknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: MM Re: 27 i 9 Lo w Krakowie IP: *.chello.pl 16.06.05, 17:30
        a to niby jakie ?
    • Gość: UKOŃCZYŁAM 9 Re: 27 i 9 Lo w Krakowie IP: 62.89.110.* 20.06.05, 14:32
      TA SZKOLA TO TOTALNY LUZIK,POLECAM--UWAGA DUŻO NARKOTYKÓW I BLISKO DUŻO KNAJP
      CO KUSI...POWODZENIA
      • Gość: MŁODA Re: 27 i 9 Lo w Krakowie IP: *.crowley.pl 26.06.05, 09:28
        CZEŚĆ. JEŚLI CHODZI O 9 LO. TO NIE JEST TAM ZA FAJNIE. NORMALNIE OSOBY Z ULICY
        WCHODZĄ DO TEJ SZKOŁY. DILERÓW TAM RÓWNIEŻ NIE ZABRAKNIE. JEŚLI CHODZI O DYRA
        TO ZNACZY JEST JA KOBIETA I JEST BARDZO WYMAGAJACA. CZEPIAJA SIE GODZIN
        OPUSZCZONYCH NAWET JAK MASZ USPRAWIEDLIWIONE. GDY MOJA SIS ZASŁABŁA W SZKOLE I
        TRZEBA BYŁO ZADZWONIC DO RODZICÓW. A ZE NIE MIELI KOMÓRKI TO ZWYZYWAŁA MOJA
        SIOSTRE ZE CO TO ZA RZODZICE SKORO NIE MAJA KONTAKTU Z NIA I ZE JEJ NIE
        KOCHAJA. UCZNIOWIE TEJ SZKOŁY WOLA ZASTEPCE DYRY. AHA PRZERABANA JEST
        NAUCZYCIELKA Z ANGIELSKIEGO. A JESLI CHODZI O MŁODYCH NAUCZYCIELI TO LUBIA
        ŁADNE DZIEWCZYNY.
    • Gość: kamila Re: 27 i 9 Lo w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:06
      ja tez wlasnie 9 skonczylam zdalam mature ale tych lat nie wspominam najlepiej
      moze jeszcze zatesknie ale narazie sie na to nie zapowiada!!!!!!! ciesze sie ze
      juz tam nigdy nie pojde
      • neverending1 Re: 27 i 9 Lo w Krakowie 21.09.05, 19:41
        Ja własnie uczęszczam do tej szkoły i jest świetnie, to nie tylko moja opinia ,
        ale całej mojej nowej klasy i większości równieśników , zktórymi miałam okazje
        porozmawiac :) Jest super :d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka