Dodaj do ulubionych

prawda o krakowie

IP: 5.2.1R* / *.public.svc.webtv.net 04.08.02, 22:22
krakow bardzo ladne miasto a krakusow lubio od morza do tatr(wyloczajoc warszawe ale oni wam zazdroszczo )
Obserwuj wątek
    • Gość: substance Re: prawda o krakowie IP: 57.67.18.* 04.08.02, 22:33
      ciekowe zecy godos....moja znajoma pochodzi z łodzi i wręcz chronicznie nie
      znosi kraka i krakersów
      • Gość: Krakowianka Re: prawda o krakowie IP: 62.233.183.* 04.08.02, 22:42
        Ale Kraków jest śliczny.Ma swój klimat i ludzie są fajni.A w Łodzi nie ma rynku
        :))) Pozdrawiam wszystkich Krakowian.
        • Gość: Bombel Re: prawda o krakowie IP: *.proxy.aol.com 04.08.02, 23:01
          I w Krakowie jest Golas z Rokitom a w Lodzi tylko Widzew i Miller i to ino
          czasami! Hey!
        • Gość: substance KRAKÓW TO RYNEK IP: 57.67.18.* 04.08.02, 23:08
          rzeczywiście klimat tu jest ale cokolwiek niezdrowy;)
          no własnie to jest prblem kraka jest kojarzony z rynkiem i wawelem i....to
          wszystko - ubogo cio?
          • Gość: t. Re: KRAKÓW TO RYNEK IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 23:15
            > i....to wszystko - ubogo cio?

ile masz lat? ostatnio to chyba, gdy chodzilem do przedszkola kojarzylem Krakow tylko z tymi przymiotami..
          • Gość: Krakfan KRAKÓW TO RYNEK IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 12:58
            Gość portalu: substance napisał(a):

> rzeczywiście klimat tu jest ale cokolwiek niezdrowy;)
            > no własnie to jest prblem kraka jest kojarzony z rynkiem i wawelem i....to
            > wszystko - ubogo cio?

Wiele miast nawet tego (a może aż tego) nie jest w stanie zaoferować.
            Poza tym zapomniałeś mój drogi o Kazimierzu i ewentualnie starej Nowej Hucie.

• kriss.forum Re: prawda o krakowie 05.08.02, 11:46
        Gość portalu: substance napisał(a):

> ciekowe zecy godos....moja znajoma pochodzi z łodzi i wręcz chronicznie nie
        > znosi kraka i krakersów

Bo jest prostakiem i żal jej d... ściska, że takich buraków nie wpuszczają do
        Krakowa.
        :->

--
        Kriss.
        • mlodybatiuk Re: prawda o krakowie 05.08.02, 13:18
          Krakow oczywiście nie jest idealny, ma swoje wady, a i ludzie często są nie
          tacy jak byśmy chcieli, ale po tym jak spędziłem ostatnio miesiąc w Warszawie
          (z przymusu), nauczyłem się doceniać ten nasz zaścianek. Żyję się tu dużo
          przyjemniej i spokojniej, oczywiście jeśli jest z czego żyć bo przecież z pracą
          tu raczej krucho. I na szczęście nie dotarł tu jeszcze (w tak dużym stopniu)
          warszawski wyścig szczurów.
          • peteen Re: prawda o krakowie 05.08.02, 13:34
            wszystkim palantom narzekającym na nasze miasto dedykuję starą maksymę łacińską:
            patria nostra non quia magna, sed quia nostram est, amamus...
            tylko czy te burasy to zrozumieją ?
            peteen prokrakowski
          • Gość: Juraw Re: prawda o krakowie IP: *.bci.net.pl 05.08.02, 13:40
            mlodybatiuk napisał:

> Krakow oczywiście nie jest idealny, ma swoje wady, a i ludzie często są nie
            > tacy jak byśmy chcieli, ale po tym jak spędziłem ostatnio miesiąc w Warszawie
            > (z przymusu), nauczyłem się doceniać ten nasz zaścianek. Żyję się tu dużo
            > przyjemniej i spokojniej, oczywiście jeśli jest z czego żyć bo przecież z
            pracą
            >
            > tu raczej krucho. I na szczęście nie dotarł tu jeszcze (w tak dużym stopniu)
            > warszawski wyścig szczurów.

W Warszawie jest tylko tor, bo szczury przyjeżdzają z całej Polski (z Krakowa
            również).
    • Gość: Juraw Re: prawda o krakowie IP: *.bci.net.pl 05.08.02, 13:42
      Gość portalu: pepik napisał(a):

> krakow bardzo ladne miasto a krakusow lubio od morza do tatr(wyloczajoc
      warszaw
      > e ale oni wam zazdroszczo )

Kto Ci do głowy nawkładał takich frazesów? Ja Kraków bardzo lubię, mimo że
      jestem z Warszawy...a zazdrość jest po obu stronach...jedni drugich warci...
      :-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka