Dodaj do ulubionych

Nie chcę gościć w Krakowie tych łobuzów

08.08.02, 08:44
ze Szczecina, którzy pewnie przyjadą na papieża. Nie jestem pewien czy w imię
swoich racji nie wyciągną mnie z domu i nie zlinczują za to, że żyję.
Obserwuj wątek
    • Gość: peteen Re: Nie chcę gościć w Krakowie tych łobuzów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 10:52
      nie uogólniaj, mamy tu świetny desant szczeciński w postaci jottki, czy
      skutera, o kim zapomniałem - przepraszam, a zatem nie wszyscy ze szczecina są
      be, tych paru mocno zdesperowanych oszołomów nie może świadczyć o całym
      mieście, zresztą nie wiemy co się stanie, kiedy definitywnie padnie sendzimir,
      hutnicy to też prości i silni ludzie...
      • rodzina4 Re: Nie chcę gościć w Krakowie tych łobuzów 08.08.02, 12:08
        Gość portalu: peteen napisał(a):

> nie uogólniaj, mamy tu świetny desant szczeciński w postaci jottki, czy
        > skutera, o kim zapomniałem - przepraszam, a zatem nie wszyscy ze szczecina są
        > be...

Ta opinia, broń Boże, nie dotyczy wszystkich mieszkańców Szczecina. W sprawę
        zaangażowały się jednoski, przy (chyba) aprobacie tłumu. Toczy się postępowanie
        wyjaśniające. Przeważnie daleki jestem od wydawania pochopnych ocen. To co
        wczoraj zobaczyłem było jednak porażające.
        Dramat kobiet pozostawionych bez pieniędzy i dramat upokorzonego,
        sponiewieranego do granic prezesa. Czy winnego? Nie wiem.
        I eksekutorzy prawa. Oni już przesądzili o winie człowieka.
        Czy ludziom wierzącym nie nasuwa się tu daleko idąca analogia?
        Na tym tle refleksja. Czy te miliony przybyłe do Krakowa wsłuchają się uważnie
        w to , co nam powie papież? Czy to zrozumieją? W tych milionach będę ja, Ty,
        władze państwa, biznesmeni, ludzie ze Szczecina. Czy zrozumiemy?
        • jottka w kwestii wiary 08.08.02, 12:29
          jako takiej wypowiadać się nie zamierzam, ale do tej pory zdawało mi się, że
          chrześcijaństwo polega na miłości do bliźniego, zwłaszcza jeśli ten bliźni
          napsoci, modlitwa, te rzeczy, a nie takie faryzejskie pokrzykiwania.

a najlepiej to martwić się o siebie, a nie o to, kto co i jak zrozumie :)
          • rodzina4 Re: w kwestii wiary 08.08.02, 12:37
            jottka napisała:

a najlepiej to martwić się o siebie, a nie o to, kto co i jak zrozumie :)

Najlepiej to jest nie martwić się w ogóle i żyć chwilą, czego Ci życzę. Amen
    • Gość: Robert Re: Nie chcę gościć w Krakowie tych łobuzów IP: *.tnt2.anchorage.ak.da.uu.net 08.08.02, 11:04
      rodzina4 napisał:

> ze Szczecina, którzy pewnie przyjadą na papieża. Nie jestem pewien czy w imię
      > swoich racji nie wyciągną mnie z domu i nie zlinczują za to, że żyję.

Niejestem rzecznikiem prasowym miasta, ale moge ciebie zapewnic ze ta garstka
      warcholow niestanowi opini o wszystkich mieszkancach Szczecina.
      • bh2 Re: Nie chcę gościć w Krakowie tych łobuzów 08.08.02, 11:28
        a co maja powiedziec kobiety,ktore nie dostaja kasy od marca.i ich dzieci
        • Gość: Joseph Re: Nie chcę gościć w Krakowie tych łobuzów IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 08.08.02, 11:38
          Trudno powiedzieć co mają powiedzieć, ale nie jestem pewien czy pobicie
          dyrektora jest najprostszą drogą do zapewnienia sobie terminowych wypłat
          wynagrodzeń.
          • jottka weźcie sobie 08.08.02, 12:01
            zajrzyjcie na forumszczecin, mnóstwo wątków dot. zajść w 'odrze' i znakomita
            większość ludzi przerażona i zrozpaczona, że do czegoś takiego w ich mieście
            doszło.

a poza tym - cholernie chrześcijańskie podejście 'won z tymi łobuzami, wy
            szczecińscy bandyci'.. a może by tak przed przyjazdem papieża miłość do
            bliźniego poćwiczyć? nawet jeśli on zbłąkany
            • Gość: Joseph Re: weźcie sobie IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 08.08.02, 12:03
              Ja na Waszym miejscu bardziej przerażony byłbym, że może mieszkam w domu, w
              którym urodziła się caryca Katarzyna Wielka ;-)
              • jottka Re: weźcie sobie 08.08.02, 12:07
                1. tylko w przybliżeniu można określić jego położenie

2. i tak dawno go nie ma, jesteśmy bezpieczni :))

3. a poza tym szczecińskie kaśki są fajne i się nie czepiaj, bardzo pomysłowe i
                przedsiębiorcze kobiety :)
                • Gość: Joseph Re: weźcie sobie IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 08.08.02, 12:11
                  A Ty jesteś jedną z owych Kaśk, czy raczej jakoś na jot?
                  • jottka Re: weźcie sobie 08.08.02, 12:19
                    joseph, publicznie pytania intymne stawiać??? :)

podeślij maila, to może się pozwierzam :)) ale domu w szczecinie, niestety, nie
                    posiadam, z góry uprzedzam
                    • Gość: Joseph Re: weźcie sobie IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 08.08.02, 12:24
                      Ech, kolejne rozczarowanie... A już myślałem, że uda mi się wżenić w jakąś
                      porządną i majętną rodzinę pomorskich kamieniczników ;-)

PS To słodkie zdjęcie w sieci to naprawdę Ty? :-D
                      • jottka Re: weźcie sobie 08.08.02, 12:36
                        marzyć każdy może :)))
                        • mtq Re: weźcie sobie 08.08.02, 12:38
                          Przyznaj się :-)
                      • kathy38 widzisz Joseph........ 08.08.02, 12:48
                        ... tak to jest jak się nie przychodzi na spotkania forumowe. Poznałbys jottkę
                        osobiście i dowiedział się, jak ma na imię. Żałuj.
                        • Gość: Joseph Re: widzisz Joseph........ IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 08.08.02, 12:55
                          Ja przecie cały czas żałuje. Ale może jescze nie wszystko stracone?
                          • Gość: mtq Re: widzisz Joseph........ IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 13:14
                            Masz jeszcze ostatnią szansę...albo się zadowolisz
                            zdjęciem internetowym :-)))
                            • m.in Re: za miesiąc 08.08.02, 13:25
                              wrześniówka, ale gdzie jest gonzales, wyjechał?
                              • Gość: Robert Zakochany Joseph IP: *.tnt2.anchorage.ak.da.uu.net 09.08.02, 00:46
                                Czyzbys zakochal sie internetowo w jottce? Ja nie moge, ja niewyrobie. Jottka
                                skladam gratulacje.
                                • Gość: Joseph Re: Zakochany Joseph IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 09.08.02, 12:35
                                  O, przepraszam się z Tobą, że jak kto ma ochotę wypić zimne Tyskie z pianą na
                                  dwa palce w dystyngowanym, szczecińsko-krakowskim towarzystwie to się już go
                                  bierze za Fałata? Jottko! Bo się tu różni ze mnie śmiewają!
                                  • m.in Re: Zakochani forumowicze? 09.08.02, 12:53
                                    o zgrozo, meżczyźni z krakforum też się umawiaja na browce i gorzałke
                                    i nie tylko
                                    chłopaki, zaczynam sie bać! ;-))
                                  • rodzina4 josephie działaj 09.08.02, 13:07
                                    Wiesz, chodzi o kucie żelaza póki gorące, i te sprawy, ale już nie w necie.
                                    Dostałeś wyraźny sygnał. Nie ma się co krygować.
                                    Powodzenia -)

Przy okazji, w jednej z poprzednich wypowiedzi tego wątku walnąłem błąd.
                                    Przepraszam ewentualnych zgorszonych za "egzekutorów"
                                    • rodzina4 Re: josephie działaj 09.08.02, 13:27
                                      Ta poprzednia uwaga dotyczy oczywiście układów męsko - damskich, czyli
                                      krakowsko - szczecińskich.

Kochani
                                      złość mi przeszła. Niech ten wątek jak najszybciej "spadnie". Nie piszcie już
                                      tutaj, proszę.
                                      Pozdrawiam przyjaźnie Szczecin -))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka