Gość: Ak@sh-> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:20 czyżby udaremnienie zamachu ? :O Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BaAL NT Re: Podejrzane pakunki na kolejowych cysternach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:45 KPISZ? dobze znam te osoby i razem z nimi chodze sie strzelac to był blad w sztuce to tylko ludzie .... forum.nowytarg.pl/forum/viewtopic.php?p=7445#7445 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Podejrzane pakunki na kolejowych cysternach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:49 www.forum.nowytarg.pl/forum/viewtopic.php?t=732 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus do poprawczaka IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.08.05, 10:28 jak to kurde jest ze 15latki bawia sie w "strzelanki" dzialajacymi atrapami pistoletow i karabinow? kto im na to pozwala? co gorsza - przeciez strzelajac na oslep (akcja byla po zapadnieciu zmroku) moga zrobic krzywde przypadkowym przechodniom. poprawczak bez dwoch zdan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bastek Re: do poprawczaka IP: *.pl / *.kompex.pl 27.08.05, 16:30 Gościu, dobrze się czujesz?? Ja mam zasadę, że jak się nie znam na rzeczy, to się nie wypowiadam. Tak się składa, że znam się trochę na ASG. Tak więc: 1. NIGDY nie strzela się na oślep. Strzelam jak mam pewność, że to mój qmpel. Może Ty jak dotaniesz "broń" do ręki, to nie umiesz się opanować. Większość społeczeństwa umie. 2. Z 5 metrów (widoczność nawet w nocy - dobra) przy strzale na gołą skórę pojawia się jedynie siniak. Na ubranie nawet siniaka nie będzie. Nie wiem gdzie tu widzisz zagrożenie. 3. Pewnie, lepiej iść się naćpać i popodrywać dziwki! Masz rację. :x 4. Daj mi przepis, który zabrania 15-latkom strzelania z "pistoletów na kulki". Pozdrawiam................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kir nie liczyłem na dobry humor z rana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:21 Z drugiej strony- cenne doświadczenie dla naszych służb, czegoś takiego napewno sie nie spodziewali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik zgadza się,chłopaki mieli niezłe ćwiczenia IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.08.05, 14:39 i nikt nie udawał, że to tylko ćwiczenia ;) A praktyka czyni mistrza - to do Policji, SOK i innych służb zaangażowanych w akcji ;) Odpowiedz Link Zgłoś