Dodaj do ulubionych

kto na KSW ? ? ?

26.08.05, 12:30
kto się dostał na KSW? i na jakie kierunki :)
wpisywać sie :D

pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • Gość: Ozi Re: kto na KSW ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 13:01
      No ja na KSW kierunek Informatyka i Ekonometria:)
      • Gość: dominika Re: kto na KSW ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 13:15
        ja na Prawo :D
        • Gość: dawidmcd@interia.p Re: kto na KSW ? ? ? IP: *.try.wideopenwest.com 28.08.05, 18:00
          ja tez na prawo
          • Gość: eric A kto sie nie dostal ? tak bedzie latwiej...... IP: *.chcgilgm.covad.net 30.08.05, 20:32
            Jak znajde jakiegos to wygram zaklad !!!!!!!!!!!!
            • Gość: ja a baluje sie na prawie ?? oby.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:21
              • Gość: asiaiasia Re: a baluje sie na prawie ?? oby.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:25
                Komunikacja społeczna dzienne
                • Gość: :) Re: a baluje sie na prawie ?? oby.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 09:09
                  prawo
          • Gość: justyna Re: kto na KSW ? ? ? IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 11:23
            ja też na prawo ;)) heh
        • Gość: <fiolek> Re: kto na KSW ? ? ? IP: *.chello.pl 26.11.05, 15:22
          ja tez sie dostalam na ksw i nie zaluje super uczelnia <>wykladowcy>powiedzmy
          ze po częsci tez ale ciesze sie ze tu jestem
    • Gość: justyna do zacznających prawo ( inie tylko) na ksw!!!!!!! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:58
      hej! spotkajmy się wszyscy (tzn wszyscy chętni którzy zaczynają prawo lub
      cokolwiek innego na ksw;) na rynku w sobotę ok 18.30!!! pójdziemy do jakiejś
      knajpy, poznamy się, pogadamy :D:D zawsze raźniej zaczynać 1 rok akademicki w
      gronie znajomych osób;)) kto jest chętny????? piszcie!!!!!!!! musimy sie umówić
      gdzie się spotkamy ijak się poznamy!! cże ktoś ma pomysł na "znak
      rozponawczy":D heh PISZCIE!!!!!!!! wiem że jest już kilka chętnych osób ale
      chcemy żeby bylo nas duużo :) pozdr
      • Gość: justyna spotkanie w niedziele:) IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 20:24
        zmiana dnia- nie sobota tylko niedziela;)
        kto chętny niech wejdzie na watek "spotkanie organizacyjne ksw" tam bedzie
        wiecej inf
        • sarawi :) 29.11.05, 10:51
          kto sie DOSTAL? o ile sobie przypominam, to tam sie nie trzeba DOSTAWAC ...
    • Gość: chuda szkapa Re: kto na KSW ? ? ? IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 01.02.06, 19:36
      DOSTAŁ???!!!!hehe dobre sobie..
      • Gość: aska Re: kto na KSW ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 14:20
        Hej! Jestem na I roku komunikacji społecznej dzienne! Wlaśnie jestem w trakcie
        bardzo długiej i trudnej sesji! Mam 6 egzaminów i 5 zaliczeń! Wykładowcy bardzo
        fajni(no może z małmi wyjątkami)! Szkoła bardzo fajna! Łatwo nie jest!
        Pozdrawiam wszystkich nowych studentów KSW!
        • Gość: :) Re: kto na KSW ? ? ? IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.06, 15:08
          hehehe... trudna sesja... o zgrozo! Zobaczysz co później bedzie i ile osob nie
          skończy tej szkoly. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka