chocoolate 26.08.05, 12:30 kto się dostał na KSW? i na jakie kierunki :) wpisywać sie :D pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ozi Re: kto na KSW ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 13:01 No ja na KSW kierunek Informatyka i Ekonometria:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika Re: kto na KSW ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 13:15 ja na Prawo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawidmcd@interia.p Re: kto na KSW ? ? ? IP: *.try.wideopenwest.com 28.08.05, 18:00 ja tez na prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eric A kto sie nie dostal ? tak bedzie latwiej...... IP: *.chcgilgm.covad.net 30.08.05, 20:32 Jak znajde jakiegos to wygram zaklad !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja a baluje sie na prawie ?? oby.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaiasia Re: a baluje sie na prawie ?? oby.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:25 Komunikacja społeczna dzienne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: a baluje sie na prawie ?? oby.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 09:09 prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: kto na KSW ? ? ? IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 11:23 ja też na prawo ;)) heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <fiolek> Re: kto na KSW ? ? ? IP: *.chello.pl 26.11.05, 15:22 ja tez sie dostalam na ksw i nie zaluje super uczelnia <>wykladowcy>powiedzmy ze po częsci tez ale ciesze sie ze tu jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna do zacznających prawo ( inie tylko) na ksw!!!!!!! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:58 hej! spotkajmy się wszyscy (tzn wszyscy chętni którzy zaczynają prawo lub cokolwiek innego na ksw;) na rynku w sobotę ok 18.30!!! pójdziemy do jakiejś knajpy, poznamy się, pogadamy :D:D zawsze raźniej zaczynać 1 rok akademicki w gronie znajomych osób;)) kto jest chętny????? piszcie!!!!!!!! musimy sie umówić gdzie się spotkamy ijak się poznamy!! cże ktoś ma pomysł na "znak rozponawczy":D heh PISZCIE!!!!!!!! wiem że jest już kilka chętnych osób ale chcemy żeby bylo nas duużo :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna spotkanie w niedziele:) IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 20:24 zmiana dnia- nie sobota tylko niedziela;) kto chętny niech wejdzie na watek "spotkanie organizacyjne ksw" tam bedzie wiecej inf Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi :) 29.11.05, 10:51 kto sie DOSTAL? o ile sobie przypominam, to tam sie nie trzeba DOSTAWAC ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuda szkapa Re: kto na KSW ? ? ? IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 01.02.06, 19:36 DOSTAŁ???!!!!hehe dobre sobie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: kto na KSW ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 14:20 Hej! Jestem na I roku komunikacji społecznej dzienne! Wlaśnie jestem w trakcie bardzo długiej i trudnej sesji! Mam 6 egzaminów i 5 zaliczeń! Wykładowcy bardzo fajni(no może z małmi wyjątkami)! Szkoła bardzo fajna! Łatwo nie jest! Pozdrawiam wszystkich nowych studentów KSW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: kto na KSW ? ? ? IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.06, 15:08 hehehe... trudna sesja... o zgrozo! Zobaczysz co później bedzie i ile osob nie skończy tej szkoly. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś