katia.j 30.08.02, 09:35 a tak mi sie skojarzyło :-) noce coraz dłuższe, a w dodatku nie takie chłodne.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldzios Re: Bezsennosc w Krakowie 30.08.02, 09:37 katia.j napisała: > a tak mi sie skojarzyło :-) noce coraz dłuższe, a w dodatku nie takie > chłodne.... A jeszcze lepiej "Bezsenność we dwoje", cytat ze śp. Andrzeja Zauchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: Bezsennosc w Krakowie IP: *.kki.krakow.pl 30.08.02, 09:53 on już raczej w bardzo głębokim snie Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Bezsennosc w Krakowie 30.08.02, 09:55 I do tego hotel mu zbudowali na miejscu zabójstwa :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: Bezsennosc w Krakowie IP: *.kki.krakow.pl 30.08.02, 09:59 Hotel, ja myślalam, że tam jest parking? ale ups :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Bezsennosc w Krakowie 30.08.02, 12:52 też mi się wydaje że tam jest parking, ale dawno tam nie szedłem a teraz tak szybko budują. a jak ktoś nie może zasnąć to można iść pod hale na kiełbaski. nie zaśnie się po nich ale w dzień ich nie ma, więc skoro się już nie śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: Bezsennosc w Krakowie 30.08.02, 12:59 luckystrike napisał: > też mi się wydaje że tam jest parking, ale dawno tam nie > szedłem a teraz tak szybko budują. W tym roku oddali tam do użytku nawet dwa hotele IBIS i Novotel Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Bezsennosc w Krakowie 30.08.02, 13:07 ok to moze ja myślę o złym miejscu. gdzie to się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
waldzios Re: Bezsennosc w Krakowie 30.08.02, 13:16 Przy placu Włóczków, w październiku będzie 11 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Bezsennosc w Krakowie 30.08.02, 13:21 ok to przepraszam bo mi się coś ubzdurało że na parkingu przy szpitalnej. dzięki za odświeżenie pamięci ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: Bezsennosc w Krakowie IP: *.kki.krakow.pl 30.08.02, 13:40 a ja myślałam, że na parkingu, koło Cracovi, :-), o a co do kiełbasek, sa bardzo dobre, ale już je od 21 sprzedają, pamietam, że kiedyś to chyba od 23 były? Odpowiedz Link Zgłoś