Gość: Agatka IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.05, 18:56 Cześć, piszę z Lublina. Pytanie moje - w temacie topiku. Wiem ze na Grodzkiej jest jakiś świetny bar mleczny, tylko dokładnie gdzie?. To jest długa ulica. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: havi Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? IP: 80.50.251.* 12.09.05, 19:36 naprzeciwko krużganków w połowie ulicy chyba dawny Balaton. Kiedyś był także dobry bar "Dworzanin" na florianskiej ale gdzies go przeniesli Odpowiedz Link Zgłoś
meredith-bairre Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? 12.09.05, 19:55 bar na grodzkiej faktycznie godny polecenia, nazywa się temida to dla ułatwienia.zlokalizowany po prawej stronie idąc od Rynku. Całkiem smacznie i niedrogo można też zjeść w barach gruzińskich są na grodzkiej, szewskiej, sławkowskiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? 12.09.05, 20:13 Na skrzyżowaniu Dietla i Starowiślnej - bar "Pod Filarkami". Ale tylko wtedy, gdy nie jesteś brzydliwa...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? IP: *.spidernet.pl / 80.51.254.* 19.09.05, 23:16 Ja proponuję "Babcię Malinę" od Rynku w ul. Jana za galerią A. Mleczki wejście przez jedną z bram. Jedzonko palce lizać a jednocześnie bardzo tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
pentelka Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? 20.09.05, 12:54 Taaaaaa, bardzo fajny bar Pod filarkami. I najlepsze pierogi ruskie w Krakowie. Tylko potrzeba duuuuuuuuuuuuuzo samozaparcia jesli idzie o obrzydliwość. Jak trafił mi sie karaluch w ogórkowej, to przez 4 lata noga moja tam nie stanęła ;- ) (a było to jakies 7 lat temu;-) W Temidzie (czy Pod Temidą) jest najlepsza zupa pieczarkowa. Zastanawiam sie, czego oni do niej dosypują, że jest taka fantastyczna! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_kupiec Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? 19.09.05, 23:29 Jeśli rozpocznie się rok akademicki to można zjeść w stołówce Akademii Ekonoicznej - naprawdę można smacznie zjeść i niedrogo. Jest też takie coś nie wiem jak to nazwać, ala bistro, można zjeść obiad różne dania do wyboru - za 7 zł, to jest przy głownej ulicy koło hali targowej, właściwie od hali targowej idąc i skręcając jak na wejście do szpitala - Budynek UJ ! Michał Kupiec - kandyduję do sejmu z listy nr 1 pozycja 5 w okręgu krakowskim. Nie ukrywam, że liczę i na Twój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 00:12 ten bar na Grodzkiej znajduje się prawie naprzeciwko kościoła św. Piotra i Pawła. a jakie tam ceny fantazyjne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazio.killer Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? 20.09.05, 11:55 a nie laska w domu kartofelków ugotowac, kotleta lub jajka usmazyc i sorowke z kapusty znajstrowac? zupy ugotowac na 3 dni i juz... a nie po knajpach sie wloczyc jak włóki jakies no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:11 a "bywanie" Ciebie nie dotyczy - i dziwić się potem, że mówią o nas centusie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirk Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? IP: *.net.autocom.pl 20.09.05, 13:02 Nie ma jak u mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpiarz Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 14:29 supertanio Odpowiedz Link Zgłoś
kazio.killer Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? 20.09.05, 15:54 pojsc czasami mozna ale nie codziennie Panie.....miejmy umiar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dos Pierogi u Stasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:27 Na ul. Mikołajskiej (za Kościołem Mariackim), w bramie jest jadłodajnia "u Stasi". Jeśli lubisz pierogi to tam jest duży wybór (polecam z jabłkami). I tanio. Poza tym Polakowski - ul. sw. Tomasza, niedaleko pl. Szczepańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dos Re: Pierogi u Stasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:28 aha, "Stasia" jest czynna w tygodniu, w sob-niedz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Pierogi u Stasi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:55 Cafe Cabaret na Jablonowskich (naprzeciwko Novum) - przepyszne pierogi, obiady dwudaniowe za 9-10 zeta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? IP: *.radioalfa.pl 22.09.05, 08:43 polecam bufet izby skarbowej, rog wislnej i golebiej. pyszne , domowe jedzenie, mozna brac pol porcji. za danie miesne ok 10-12. Odpowiedz Link Zgłoś