Dodaj do ulubionych

Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie?

IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.05, 18:56

Cześć, piszę z Lublina. Pytanie moje - w temacie topiku. Wiem ze na
Grodzkiej jest jakiś świetny bar mleczny, tylko dokładnie gdzie?. To jest
długa ulica. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: havi Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? IP: 80.50.251.* 12.09.05, 19:36
      naprzeciwko krużganków w połowie ulicy chyba dawny Balaton.
      Kiedyś był także dobry bar "Dworzanin" na florianskiej ale gdzies go przeniesli
      • meredith-bairre Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? 12.09.05, 19:55
        bar na grodzkiej faktycznie godny polecenia, nazywa się temida to dla ułatwienia.zlokalizowany po prawej stronie idąc od Rynku. Całkiem smacznie i niedrogo można też zjeść w barach gruzińskich są na grodzkiej, szewskiej, sławkowskiej....
    • mrug Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? 12.09.05, 20:13
      Na skrzyżowaniu Dietla i Starowiślnej - bar "Pod Filarkami".
      Ale tylko wtedy, gdy nie jesteś brzydliwa...;)
      • Gość: zgred Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? IP: *.spidernet.pl / 80.51.254.* 19.09.05, 23:16
        Ja proponuję "Babcię Malinę" od Rynku w ul. Jana za galerią A. Mleczki wejście
        przez jedną z bram. Jedzonko palce lizać a jednocześnie bardzo tanio.
      • pentelka Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? 20.09.05, 12:54
        Taaaaaa, bardzo fajny bar Pod filarkami. I najlepsze pierogi ruskie w Krakowie.
        Tylko potrzeba duuuuuuuuuuuuuzo samozaparcia jesli idzie o obrzydliwość. Jak
        trafił mi sie karaluch w ogórkowej, to przez 4 lata noga moja tam nie stanęła ;-
        ) (a było to jakies 7 lat temu;-)

W Temidzie (czy Pod Temidą) jest najlepsza zupa pieczarkowa. Zastanawiam sie,
        czego oni do niej dosypują, że jest taka fantastyczna!
    • michal_kupiec Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? 19.09.05, 23:29
      Jeśli rozpocznie się rok akademicki to można zjeść w stołówce Akademii
      Ekonoicznej - naprawdę można smacznie zjeść i niedrogo. Jest też takie coś nie
      wiem jak to nazwać, ala bistro, można zjeść obiad różne dania do wyboru - za 7
      zł, to jest przy głownej ulicy koło hali targowej, właściwie od hali targowej
      idąc i skręcając jak na wejście do szpitala - Budynek UJ !

Michał Kupiec - kandyduję do sejmu z listy nr 1 pozycja 5 w okręgu krakowskim.
      Nie ukrywam, że liczę i na Twój głos.
    • Gość: ola Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 00:12
      ten bar na Grodzkiej znajduje się prawie naprzeciwko kościoła św. Piotra i
      Pawła. a jakie tam ceny fantazyjne ;)
    • kazio.killer Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? 20.09.05, 11:55
      a nie laska w domu kartofelków ugotowac, kotleta lub jajka usmazyc i sorowke z
      kapusty znajstrowac?
      zupy ugotowac na 3 dni
      i juz...
      a nie po knajpach sie wloczyc jak włóki jakies
      no!
      • Gość: krakus Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:11
        a "bywanie" Ciebie nie dotyczy - i dziwić się potem, że mówią o nas centusie.
        • Gość: kirk Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? IP: *.net.autocom.pl 20.09.05, 13:02
          Nie ma jak u mamy!
          • Gość: kpiarz Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 14:29
            supertanio
        • kazio.killer Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? 20.09.05, 15:54
          pojsc czasami mozna ale nie codziennie Panie.....miejmy umiar!
    • Gość: dos Pierogi u Stasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:27
      Na ul. Mikołajskiej (za Kościołem Mariackim), w bramie jest jadłodajnia "u
      Stasi". Jeśli lubisz pierogi to tam jest duży wybór (polecam z jabłkami). I tanio.
      Poza tym Polakowski - ul. sw. Tomasza, niedaleko pl. Szczepańskiego.
      • Gość: dos Re: Pierogi u Stasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:28
        aha, "Stasia" jest czynna w tygodniu, w sob-niedz nie.
        • Gość: alka Re: Pierogi u Stasi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:55
          Cafe Cabaret na Jablonowskich (naprzeciwko Novum) - przepyszne pierogi, obiady
          dwudaniowe za 9-10 zeta:)
    • Gość: gosc Re: Gdzie mozna tanio i dobrze zjeść w Krakowie? IP: *.radioalfa.pl 22.09.05, 08:43
      polecam bufet izby skarbowej, rog wislnej i golebiej. pyszne , domowe jedzenie,
      mozna brac pol porcji. za danie miesne ok 10-12.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka