gph 16.09.05, 16:18 pzreprosił ją za błędy SLD i poprosił o oddanie głosu na nich.. dzwonił do Was też?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrug Re: a do mojej znajomej zadzwonił.. Olejniczak. 16.09.05, 16:20 To było z cyklu: "Dzwonię do Pana/Pani z nietypową prośbą"...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a do mojej znajomej zadzwonił.. Olejniczak. 16.09.05, 16:32 mrug napisał: > To było z cyklu: "Dzwonię do Pana/Pani z nietypową prośbą"...;) w nietypowej sprawie. i może trochę niezręcznej.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: a do mojej znajomej zadzwonił.. Olejniczak. 16.09.05, 16:35 Nawet można by rzecz, karkołomnej... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe i przekonał? +t 16.09.05, 17:00 jutro do niej zadzwoni Reper i poprosi i że skopie jej ogródek Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: i przekonał? +t 16.09.05, 17:25 E tam skopie... Wypleni chwasty, perz w szczególności! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: i przekonał? +t 16.09.05, 17:27 Przetopi na wisiorek. Szczęśliwy. I będzie już mógł wyrzucić króliczą łapkę. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: i przekonał? +t 16.09.05, 17:29 a to Olejniczak nie zadzwonił - przykicał! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: i przekonał? +t 16.09.05, 17:32 I wymruczał...podążaj za czewronym królikiem...czy jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: i przekonał? +t 16.09.05, 17:36 i w tunelu zapaliło się czerwone światełko oczko pierścionka w koronie z końskiego włosia i zgasło bo rąbnęło się w belkę ...czy jakoś podobnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: i przekonał? +t 16.09.05, 17:41 Kutze ruszyły powoli, acz wyraziście. Powoli zmieniał się krajobraz. Belka była spróchniała. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: i przekonał? +t 16.09.05, 17:47 Kutz z pokładu Karoliny co nie doszła do Gogolinka Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: i przekonał? +t 16.09.05, 17:58 no tak słowami suponujesz, że bezgłowy upór w łoperze to hrabia Skarbek z kopalni w wieLiczce Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: i przekonał? +t 16.09.05, 18:00 W WieLiczce łeb urwali hydrze, to nie ma się co dziwić... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: i przekonał? +t 16.09.05, 18:16 Między słowami męłłłem przekleństwa. Straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: i przekonał? +t IP: *.netcontrol.pl 16.09.05, 18:15 Do mnie tez dzwonil. Kazalem mu sie zamknac, a ten nawijal dalej. Zwymyslalem go, a ten nawet sie nie obrazil, tylko dalej swoje. I jak tu z takim przystojniakiem pogadac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutu Ja bym mu przydzwonił gdyby zadwonił psubrat jeden IP: *.crowley.pl 16.09.05, 18:28 Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Zadzwonilem więc i ja do niego 16.09.05, 19:27 do biura. Nie było osoby , a komórki nie udostępniają...wiec pozostawilem wiadomość, ze przeprosiny przyjmuję jednak proszę o cotygodniowe przepraszające telefony bowiem do dobrego obyczaju nalezy pozostawac w przyjaznych relacjach rowież z popełniającymi błędy. natomiast wkwestii oddania głosu na rzeczone ugrupowanie, zdecydowanie odmówiłem uzasadniając kompletną utratą zaufania do każdej z form tego zjawiska jakim równiez i dziś jest odmłodzona wersja tego zużytego elementu. Pyatłem też o mlodzieżówkę i Milimetra, ale podobno Milimetr już nie młodzieżówka a recydywa... trudny A Giertych pzypadkiem do kogo nie dzwonił, albo Lepper...bo to dopiero atrakcja Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_dolnne Re: Zadzwonilem więc i ja do niego 16.09.05, 19:54 dzwonia do mnie różniaste ch-je a ja im proponuje zeby zatelefonowali...i co i nic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph nie wiedzieć czemu 19.09.05, 11:25 olejniczak zadzwoniłjuż do większości . a może nie zalezy mu na moim głosie a może wie, że nie warto.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: a do mojej znajomej zadzwonił.. Olejniczak. IP: *.interserv.net.pl / *.devs.futuro.pl 19.09.05, 13:11 do mnie zadzwonil wczoraj w niedziele o 9 rano sadysta z niego piekny. mialam wolna chate wiec cala noc byla impreza i wszyscy polozylismy sie spac o 7 A ON O 9 DZWONIL I DZWONIL CO ZA CH...J i wszystkich obudzil Odpowiedz Link Zgłoś