patefon 30.09.05, 20:51 z powodu zblizajacego sie remontu sciagneli mi panowie ze spoldzielni kaloryfer zeliwny z łazienki - ciężkie to jak cholera co polecacie? chyba na zlom sie nie placi tego targac - macie jakies pomysły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billy.the.kid Re: co zrobic z żeliwnym kaloryferem 30.09.05, 21:04 zamiast akordeonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: co zrobic z żeliwnym kaloryferem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 21:14 podobno jest zdrowy do spania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Re: co zrobic z żeliwnym kaloryferem IP: *.net.autocom.pl 30.09.05, 21:29 Za 50 lat osiągniesz wysoką cenę w niedzielę, pod Hala Targową! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: co zrobic z żeliwnym kaloryferem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:16 Trzymaj! Koniecznie trzymaj ! Jak Ci sie zebra zlamia , bedziesz mial jak znalazl. No i wymiana bezplatna, po co Ci bedzie recepta. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: co zrobic z żeliwnym kaloryferem 30.09.05, 23:17 Przetop na pomnik jakiś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: co zrobic z żeliwnym kaloryferem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:22 Niech poczeka az sie zlamia, latwiej doniesc Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: co zrobic z żeliwnym kaloryferem 30.09.05, 23:23 Muskuły może poćwiczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: co zrobic z żeliwnym kaloryferem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:27 W razie czego Golota mu pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
patefon Re: co zrobic z żeliwnym kaloryferem 04.10.05, 14:32 dotaskalem na balkon tak pewnie zostanie przez jakis czas ewentualnie zrobie doswiadczenie na ile wbije sie w ziemie jak z piatego pietra prasne go na glebe BTW: pani z parteru lubi spiewac na cale osiedle - chyba jest nie tego to moze ja uciszę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Trzeba go koniecznioe podarować Henryczkowi 56 IP: *.pnet.com.pl 01.10.05, 16:00 , to pozwoli mu zmienić poglądy (Henryczkowi, a nie kaloryferowi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: co zrobic z żeliwnym kaloryferem IP: 62.233.185.* 04.10.05, 15:33 znajomy zawiózł takie kaloryfery do skupu słomu i dostał chyba kilkadziesiąt złotych. Z tym ,że nie wiem ile ich było. Taraz rzuciłem okiem na ceny złomu żeliwnego w skupie w necie (tyle, że hurt) i kosztuje 0,50zł/kg Tak wiec jeśli masz w pobliżu skup i samochód, to chyba warto zawieźć. jak nie to zostaw je pod śmieciami. zaraz się znajdzie na nie chętny. Odpowiedz Link Zgłoś