Dodaj do ulubionych

Prądnik Czerwony-Najlepsze Osiedle

IP: *.ists.pl 15.09.02, 22:11
Prądnik Czerwony -THE BEST
Obserwuj wątek
    • gustlik102 Re: Prądnik Czerwony-Najlepsze Osiedle 15.09.02, 23:42
      Gość portalu: Petronius napisał(a):

> Prądnik Czerwony -THE BEST

a jaki PKS tam jezdzi? caly tydzien czy tylko w weekendy?
      • Gość: Gatsby Re: Prądnik Czerwony-Najlepsze Osiedle IP: *.chello.pl / *.chello.pl 16.09.02, 12:35
        gustlik102 napisał:

> Gość portalu: Petronius napisał(a):
        >
        > > Prądnik Czerwony -THE BEST
        >
        >
        > a jaki PKS tam jezdzi? caly tydzien czy tylko w weekendy?

:)))
        • Gość: wrx22b Re: Prądnik Czerwony-Najlepsze Osiedle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.02, 03:32
          dokladnie! kurwa co za dziura...
          bylem w krakowie 6 tygodni na kursie letnim na uj i niestety mieszkalem na
          pradniku czerwonym...syf, brud...jak w warszawie ursynow.
          gdyby nie fakt zamieszkiwania tam przez te 6 tygodni to ja warszawiak moglbym
          powiedziec - krakow to fajne miasto! ale kurwa niestety!

ulica rozrywka 20 to najpaskudniejsze miejsce na swiecie! okolica jeszcze
          gorsza!!! zule, browarki, dresiarze, motloch...ble

polecam takie dzielnice jak np. saska kepa w warszawie!!!
          • Gość: van der Re: Prądnik Czerwony-Najlepsze Osiedle IP: 194.204.148.* 23.09.02, 11:36
            Kolego trochę się zagalopowałeś porównując Prądnik Czerwony do Saskiej Kepy.
            Saską możesz porównywać w Wolą Justowską.
            Ja mieszkam na Olszy II czyli przed autostradą słońca,w drugiej częsci Prądnika
            Czerwonego i nie narzekam. Z Olszy jest blisko do centrum, połączenia
            komunikacyjne są bardzo dobre, jedyny mankament to brak tramwaju :-)
            • Gość: MAR Re: Prądnik Czerwony-Najlepsze Osiedle IP: *.joint.eu.org 10.11.02, 15:24
              EHEHE wiesniaki co wy gadacie o pradniku , JA mieszkam na pradniku i jest the
              best , komunikacja spoko, duzo zieleni ,i jest gdzie sie browarka napic, a jak
              sie komu niepodopa niech spierdala do siebie.
              • Gość: Gremlino Re: Prądnik Czerwony-Najlepsze Osiedle IP: *.joint.eu.org 10.11.02, 15:32
                Kurwa stary osiedle the best RED PRADNIK rządzi , ale więcej kurw i alkoholu
                hłehłehłe
              • Gość: Tadek Re: Prądnik Czerwony-Najlepsze Osiedle IP: *.joint.eu.org 10.11.02, 15:40
                kurwa spokoju nima cpaja w zywopłocie kleje i inne farby , dzwonia dumofunem
                eh , a te młode z nich bedzie pojebance tak je wojtek chowo , a albinosy juz
                teraz same jezdza autobusem i z kasowników atrament do długopisów kradna , co
                to bedzie psy sraja pod oknami, park ino na czerwonym zrobili beda cpac kurwic
                sie po nocach , szysdzic jak sowieckie skurwysyny wydymane w lampasy, nie moge
                z niesc tych nieasertywnych zachowan a ewa to niech se dupe drutem zatka zeby
                kurwiszonów nie sprowadzac , kurwa sam jesetm lumpem i lubie wypic ale
                pyrawowitym lumpem a nie tak jak ote albinowskie wyszogrodzkie pojebane
                rurociagi
          • Gość: rotfl Re: Prądnik Czerwony-Najlepsze Osiedle IP: *.joint.eu.org 10.11.02, 15:29
            Co się Tobie nie podoba człowieku. Zamieszkaj sobie w
            Nowej Hucie. Tam są dopiero klimaty. My mamy bardzo
            blisko do centrum. Poza tym u nas jest naprawdę spokojnie.

Inna sprawa, że trafiłeś na margines naszego osiedla - to
            jest ulicę Rozrywka. Więc nie generalizuj :)
            • Gość: MOIRRA Re: Prądnik Czerwony-Najlepsze Osiedle IP: *.joint.eu.org 10.11.02, 15:34
              Powstańców the best oleeeeeeee
    • albertx Re: Prądnik Czerwony-Najlepsze Osiedle 14.11.02, 05:06
      Gość portalu: Petronius napisał(a):

> Prądnik Czerwony -THE BEST
      POPIERAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: miaz Re: Prądnik Czerwony-Najlepsze Osiedle IP: 62.233.150.* 15.01.03, 00:22
        albertx napisał:

> Gość portalu: Petronius napisał(a):
        >
        > > Prądnik Czerwony -THE BEST
        > POPIERAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja mieszkam w domkach k/o pętli w Mistrzejowicach i tam jest jeszcze lepiej
        niż w Red Prądniku. Mam cały Kraków u stóp. Mistrzejowice - The best
        • Gość: Mati Re: Mistrzejowice The Best IP: 62.233.150.* 15.01.03, 00:30
          Gość portalu: miaz napisał(a):

> A ja mieszkam w domkach k/o pętli w Mistrzejowicach i tam jest jeszcze lepiej
          > niż w Red Prądniku. Mam cały Kraków u stóp. Mistrzejowice - The best

POPIERAM
          MISTRZEJOWICE THE BEST
          a najbardziej Os.Oświecenia
          • Gość: hehe Re: Mistrzejowice The Best IP: *.compower.pl 03.10.03, 19:38
            Ja tez popieram Mistrzejowice;) Oświecenia;)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka