Gość: Petronius IP: *.ists.pl 15.09.02, 22:11 Prądnik Czerwony -THE BEST Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gustlik102 Re: Prądnik Czerwony-Najlepsze Osiedle 15.09.02, 23:42 Gość portalu: Petronius napisał(a): > Prądnik Czerwony -THE BEST a jaki PKS tam jezdzi? caly tydzien czy tylko w weekendy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Prądnik Czerwony-Najlepsze Osiedle IP: *.chello.pl / *.chello.pl 16.09.02, 12:35 gustlik102 napisał: > Gość portalu: Petronius napisał(a): > > > Prądnik Czerwony -THE BEST > > > a jaki PKS tam jezdzi? caly tydzien czy tylko w weekendy? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrx22b Re: Prądnik Czerwony-Najlepsze Osiedle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.02, 03:32 dokladnie! kurwa co za dziura... bylem w krakowie 6 tygodni na kursie letnim na uj i niestety mieszkalem na pradniku czerwonym...syf, brud...jak w warszawie ursynow. gdyby nie fakt zamieszkiwania tam przez te 6 tygodni to ja warszawiak moglbym powiedziec - krakow to fajne miasto! ale kurwa niestety! ulica rozrywka 20 to najpaskudniejsze miejsce na swiecie! okolica jeszcze gorsza!!! zule, browarki, dresiarze, motloch...ble polecam takie dzielnice jak np. saska kepa w warszawie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van der Re: Prądnik Czerwony-Najlepsze Osiedle IP: 194.204.148.* 23.09.02, 11:36 Kolego trochę się zagalopowałeś porównując Prądnik Czerwony do Saskiej Kepy. Saską możesz porównywać w Wolą Justowską. Ja mieszkam na Olszy II czyli przed autostradą słońca,w drugiej częsci Prądnika Czerwonego i nie narzekam. Z Olszy jest blisko do centrum, połączenia komunikacyjne są bardzo dobre, jedyny mankament to brak tramwaju :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAR Re: Prądnik Czerwony-Najlepsze Osiedle IP: *.joint.eu.org 10.11.02, 15:24 EHEHE wiesniaki co wy gadacie o pradniku , JA mieszkam na pradniku i jest the best , komunikacja spoko, duzo zieleni ,i jest gdzie sie browarka napic, a jak sie komu niepodopa niech spierdala do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gremlino Re: Prądnik Czerwony-Najlepsze Osiedle IP: *.joint.eu.org 10.11.02, 15:32 Kurwa stary osiedle the best RED PRADNIK rządzi , ale więcej kurw i alkoholu hłehłehłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Re: Prądnik Czerwony-Najlepsze Osiedle IP: *.joint.eu.org 10.11.02, 15:40 kurwa spokoju nima cpaja w zywopłocie kleje i inne farby , dzwonia dumofunem eh , a te młode z nich bedzie pojebance tak je wojtek chowo , a albinosy juz teraz same jezdza autobusem i z kasowników atrament do długopisów kradna , co to bedzie psy sraja pod oknami, park ino na czerwonym zrobili beda cpac kurwic sie po nocach , szysdzic jak sowieckie skurwysyny wydymane w lampasy, nie moge z niesc tych nieasertywnych zachowan a ewa to niech se dupe drutem zatka zeby kurwiszonów nie sprowadzac , kurwa sam jesetm lumpem i lubie wypic ale pyrawowitym lumpem a nie tak jak ote albinowskie wyszogrodzkie pojebane rurociagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl Re: Prądnik Czerwony-Najlepsze Osiedle IP: *.joint.eu.org 10.11.02, 15:29 Co się Tobie nie podoba człowieku. Zamieszkaj sobie w Nowej Hucie. Tam są dopiero klimaty. My mamy bardzo blisko do centrum. Poza tym u nas jest naprawdę spokojnie. Inna sprawa, że trafiłeś na margines naszego osiedla - to jest ulicę Rozrywka. Więc nie generalizuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOIRRA Re: Prądnik Czerwony-Najlepsze Osiedle IP: *.joint.eu.org 10.11.02, 15:34 Powstańców the best oleeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
albertx Re: Prądnik Czerwony-Najlepsze Osiedle 14.11.02, 05:06 Gość portalu: Petronius napisał(a): > Prądnik Czerwony -THE BEST POPIERAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miaz Re: Prądnik Czerwony-Najlepsze Osiedle IP: 62.233.150.* 15.01.03, 00:22 albertx napisał: > Gość portalu: Petronius napisał(a): > > > Prądnik Czerwony -THE BEST > POPIERAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja mieszkam w domkach k/o pętli w Mistrzejowicach i tam jest jeszcze lepiej niż w Red Prądniku. Mam cały Kraków u stóp. Mistrzejowice - The best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Mistrzejowice The Best IP: 62.233.150.* 15.01.03, 00:30 Gość portalu: miaz napisał(a): > A ja mieszkam w domkach k/o pętli w Mistrzejowicach i tam jest jeszcze lepiej > niż w Red Prądniku. Mam cały Kraków u stóp. Mistrzejowice - The best POPIERAM MISTRZEJOWICE THE BEST a najbardziej Os.Oświecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Mistrzejowice The Best IP: *.compower.pl 03.10.03, 19:38 Ja tez popieram Mistrzejowice;) Oświecenia;))))) Odpowiedz Link Zgłoś