Gość: killer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 08:01 a naprawdę nie dało się jakiejś ładniejszej rzeźby od tego Mitoraja wziąć ? a jak już dostali taką to czemu muszą ją stawiać na rynku ? Mały rynek też wcale nie jest dobrą lokalizajcą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beti Re: Rzeźba Igora Mitoraja na cztery miesiące (lub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 10:13 jakie kontrowersje? ludzie komuna wam gust odebrała, czy to pan z "Gazety" pisze takie bzdury o kontrowersjach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek te kontrowersje, to dlatego, że oni tam, IP: *.supra.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 16:30 w wybiórczej, są tak wyszkoleni, aby swoje bzdety powtarzać po sto razy. Ktoś powiedział" "kłamstwo powtarzane sto razy staje sie prawdą". No to już wszyscy wiemy, ze rzeźby Mitoraja są "kontrowersyjne". A może tylko ten "Eros bendato", a inne nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubapowiatowy kontrowersja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 21:56 Ja Cię Marek bardzo przepraszam, ale to jest tak – Ty uważasz to za dzieło sztuki, a ja za przerośnięty gadżet. I to jest właśnie kontrowersja, w czym nie byłoby nic złego, gdyby magistrat się między nas nie wp…. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gervee Re: Rzeźba Igora Mitoraja na cztery miesiące (lub IP: 81.21.194.* 04.10.05, 14:16 Czy zawsze takie "idiotyczne" pomysły muszą się lęgnąć w Krakowie??? Po co zaśmiecać centrum? To nie ważne czy taka czy inna rzeźba, żadnej nie potrzeba .. to co jest starczy. Prezydent M. zamiast zajmować się pierdołami pilnowałby lepiej miejskich urzędników ... bo chyba tylko kolejna odsiecz wiedeńska nas uratuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert dobiłeś mnie koleś... IP: *.chello.pl 04.10.05, 17:54 ...typowy Polak - wszystko źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus najlepsza prowizorka = ... IP: *.bouygtel.net 04.10.05, 18:13 .. = wieczna prowizorka. cos czuje, ze ta zezba zostanie z nami na dluuuugie lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: najlepsza prowizorka = ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 11:27 i się sprawdziło..... :D Odpowiedz Link Zgłoś