Dodaj do ulubionych

Rzeźba Igora Mitoraja na cztery miesiące (lub d...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 08:01
a naprawdę nie dało się jakiejś ładniejszej rzeźby od tego Mitoraja wziąć ?
a jak już dostali taką to czemu muszą ją stawiać na rynku ?

Mały rynek też wcale nie jest dobrą lokalizajcą.
Obserwuj wątek
    • Gość: beti Re: Rzeźba Igora Mitoraja na cztery miesiące (lub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 10:13
      jakie kontrowersje? ludzie komuna wam gust odebrała, czy to pan z "Gazety" pisze
      takie bzdury o kontrowersjach?
      • Gość: Marek te kontrowersje, to dlatego, że oni tam, IP: *.supra.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 16:30
        w wybiórczej, są tak wyszkoleni, aby swoje bzdety powtarzać po sto razy. Ktoś
        powiedział" "kłamstwo powtarzane sto razy staje sie prawdą". No to już wszyscy
        wiemy, ze rzeźby Mitoraja są "kontrowersyjne". A może tylko ten "Eros bendato",
        a inne nie?
        • Gość: kubapowiatowy kontrowersja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 21:56
          Ja Cię Marek bardzo przepraszam, ale to jest tak – Ty uważasz to za dzieło
          sztuki, a ja za przerośnięty gadżet. I to jest właśnie kontrowersja, w czym nie
          byłoby nic złego, gdyby magistrat się między nas nie wp….
    • Gość: gervee Re: Rzeźba Igora Mitoraja na cztery miesiące (lub IP: 81.21.194.* 04.10.05, 14:16
      Czy zawsze takie "idiotyczne" pomysły muszą się lęgnąć w Krakowie??? Po co
      zaśmiecać centrum? To nie ważne czy taka czy inna rzeźba, żadnej nie potrzeba ..
      to co jest starczy. Prezydent M. zamiast zajmować się pierdołami pilnowałby
      lepiej miejskich urzędników ... bo chyba tylko kolejna odsiecz wiedeńska nas
      uratuje.
    • Gość: Norbert dobiłeś mnie koleś... IP: *.chello.pl 04.10.05, 17:54
      ...typowy Polak - wszystko źle.
    • Gość: krakus najlepsza prowizorka = ... IP: *.bouygtel.net 04.10.05, 18:13
      .. = wieczna prowizorka. cos czuje, ze ta zezba zostanie z nami na dluuuugie
      lata :)
      • Gość: turystka Re: najlepsza prowizorka = ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 11:27
        i się sprawdziło..... :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka