Gość: An IP: 62.111.139.* 20.10.05, 22:20 Po prostu bez komentarza...a pomyśleć,że lubiałam chodzić do tego klubu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ludzik Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.tele2.pl 20.10.05, 22:43 Najgorsze jest to że to kibice Wisły zrobili, a zawsze było wiadomo że to raczej kibice z drugiej strony błoń są agresywni. Dzisiaj się już sharksi chwalili że "ubili wczoraj żyda w żaczku". To jest chore. Ja się z takimi kibicami Wisły nie utożsamiam i dalej będę kibicował mojej drużynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwadraat ludzik przestań bredzić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 23:03 Po pierwsze Olo nie był kibicem.A chłopaków z Wisły znał raczej dobrze w koncu kilka lat z nimi przepracował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł [...] IP: *.kompania.net 21.10.05, 00:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł [...] IP: *.kompania.net 21.10.05, 01:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Szukam pracy dla esbeka Skowrońskiego. IP: *.as1.qkr.cork.eircom.net 21.10.05, 02:21 Panie, wypaluj sie pan, bo zaczynasz byc juz nudny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty ubek Re: Szukam pracy dla esbeka Skowrońskiego. IP: *.local.pl / *.2-0.pl 21.10.05, 10:31 PAWEŁ TY PISZ O PRAWDZIWYCH UBEKACH TYCH Z CZASÓW PRL- lu CI DAWALI POPALIĆ LUDZIOM, A DZISIAJ MAJĄ WYSOKIE EMERYTURY KTÓRE POWINNI STRACIĆ CONAJMNIEJ PO POŁOWIE I DOSTAĆ NAJNIŻSZĄ, TO JEST TEMAT KTÓRY BY INTERESOWAL WIĘKSZOSĆ KRAKOWIAN TYM BARDZIEJ BY INTERESOWAŁ PONIEWAŻ TOWARZYSTWO TO SIEDZI CICHO JAK SZCZURY W DZIURACH Odpowiedz Link Zgłoś
agata.balu Re: APEL PREZESA CENTRUM ... 21.10.05, 10:11 Nie twierdzę, że Paweł nie ma racji pisząc to co pisze, ale juz mi obrzydły jego bezsensowne wtręty do kazdej dyskusji. Pawle, kompromitujesz swoja działalność w ten sposób. Zważ, że dyskutanci "wybiórczej" stanowią raczej stały zespół i wszyscy juz znają Twoje uwagi do działalności policji. Nie piszesz nic nowego tylko denerwujesz, a poza tym przestajesz byc traktowany poważnie gdyż zakrawa to na obsesję. Oczywiście wiem, ze tego nie przeczytasz, gdyż wpadasz do każdego tematu z tymi samymi "gotowcami" i kompletnie sie nie troszczysz o przeczytanie komentarzy do nich. Zatem mam zamiar systematycznie wrzucac Twoje wypowiedzi do kosza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: APEL PREZESA CENTRUM ... IP: 194.150.99.* 21.10.05, 13:14 wreszcie ktoś zaułważył obsesję tego faceta ! do szału mnie ten apel doprowadzał-na każdym formu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano a moze to sumienie IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 19:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano niestety jest to jedyny sposob IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 19:19 w jaki w tym kraju mozna domagac sie sprawiedliwosci tluc w kolko to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tss Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 23:05 Mordercow poszukaj u siebie prowokatorze. <*> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bhvb Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.ds13.agh.edu.pl 21.10.05, 18:16 prowkoacje zostaw w domu przeciez wszystkim wiadomo czyj to teren nigdy sie nie przyznacie do bledu taka z was cala cracovia a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 23.10.05, 09:19 w dupie byles - gowno widziales - po co piszesz takie rzeczy - nie, nie mialo podloza kibicowskiego to zdazenie, zreszta - po co wam to wszystko tlumaczyc?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 23.10.05, 09:21 w d**e byles - g**no widziales - po co piszesz takie rzeczy - nie, nie mialo podloza kibicowskiego to zdazenie, zreszta - po co wam to wszystko tlumaczyc?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba kornecki Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: 83.175.177.* 20.10.05, 22:46 olo wszyscy cie beda zawsze pamietać (*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: 83.175.177.* 20.10.05, 22:48 on był djem a nie kibolem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byly bRamkaRz Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 21.10.05, 00:12 [']['][']['][']['][']['][']['] Olo [']['][']['][']['][']['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Tak to sie konczy jak sie nie sprawdza legitymacji IP: 195.150.224.* 21.10.05, 00:53 przed wejsciem do klubu. No coz jak sie dresiarnia panoszy to trzeba bedzie zmienic klub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simplus Re: Tak to sie konczy jak sie nie sprawdza legity IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 21.10.05, 10:07 A myślisz, że sprawdzanie legitymacji studenckiej coś zmieni? Niestety coraz więcej dresiarstwa tę legitymację ma, to po pierwsze. A po drugie nie będąc już studentem chciałem kiedyś wejść do Klubu pod Jaszczurami, na kawę i co usłyszałem od ochroniarza? Że muszę sobie poszukać innego miejsca. Chore. Nie jestem ani dresem, ani kibolem tylko przeciętnym mieszkańcem tego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tmkkk Re: Tak to sie konczy jak sie nie sprawdza legity IP: 62.89.110.* 21.10.05, 10:13 to miałeś pecha chyba, bo absolwentów wpuszczają, i to na słowo honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Tak to sie konczy jak sie nie sprawdza legity IP: *.crowley.pl 22.10.05, 17:42 Akurat w Żaczku maja chopla na Tym punkcie!! ile razy bym nie był to tak testowali ze masakra i nieraz moji normalnie wygladajacy znajomi nie weszli... poprostu ktos chory był i tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eso Re: Tak to sie konczy jak sie nie sprawdza legity IP: *.itelekom.pl 22.10.05, 20:40 Ja razem ze znajomymi wchodzilem do zaczka bez najmniejszych problemow. Bez pokazywania legitki ani nawet dowodu, wiec nie mowcie ze tak kontroluja, pozatym co da takie sprawdzanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwi ...i to o dostęp do samicy IP: *.netcontrol.pl 21.10.05, 10:47 ci debile nie urwali się z dresiarstwa - oni się urwali z czwartorzędu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kem Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 12:00 NIE WYTRZYMAM!!! jak tak mozna? przeciez te dresy nie maja ZADNEGO SUMIENIA! ZERO MOZGU! wytrzymam brak reform w sluzbie zdrowia, rolnictwie, edukacji i wszystkim innym, ale NIECH KTOS COS ZROBI Z BEZPIECZENSTWEM! Przeciez to jest podstawa... po prostu nie mam slow! zatkalo mnie! TRZEBA ZROBIC Z TYM PORZADEK! zamknac wszystkie te SWINIE w KLATCE i niech sie powyzynaja! a jak zostanie ostatnia, to wsadzic ja do wiezienia na DOZYWOCIE!!! Rzygac mi sie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allejaja Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.05, 21:36 Jak mozna w ogole wejsc do klubu z tasakiem... paranoja...! Co to, wolna Ameryka? TO TAK NA IMPREZKĘ RZEŹNICZA??? Potańczymy, a potem sobie dziabniemy kogoś! Moze teraz kazdy powinien miec pozwolenie na bron palną?! NOZE, WIDELCE, TASAKI BASEBALLe... I Z NIMI BYLY KOBIETY!!!!!!!!! DZIEWCZYNY! WYDAJCIE TYCH BANDZIOROW OD RAZU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: 195.150.224.* 21.10.05, 21:45 Nie umiiii czytac to do podstawowki.. To sie stalo przed klubem po tym jak napastnicy zostali wyrzuceni z klubu. Nie bylo ich przez chwile i wrocili z "narzedziami". Prawdopodobnie przyniesli z samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: 195.150.224.* 21.10.05, 21:45 Nie umiiii czytac to do podstawowki.. To sie stalo przed klubem po tym jak napastnicy zostali wyrzuceni z klubu. Nie bylo ich przez chwile i wrocili z "narzedziami". Prawdopodobnie przyniesli z samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eso Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.itelekom.pl 22.10.05, 20:42 Czlowieku czytaj dokladnie! Na imprezie nie byli uzbrojeni, jak zaczeli sie awanturowac to ich wyrzucili, potem napastnicy pojechali do domu i wzieli noz i tasak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy dresiarstwo w żaczku IP: 194.150.99.* 21.10.05, 13:12 Dresów w żaczku nie brakuje, a ochrona ich wpuszcza...kiedyś musiało do tego dojść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsciekły Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: 83.238.175.* 21.10.05, 21:37 dozywocie dozywocie ...jak bierzesz tasak to nie idziesz pobic...I tak wyglada student-morderca.... Olo byłeś wielki ciałem i duchem ... zawsze w naszej pamieci!!!['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.net.autocom.pl 22.10.05, 13:29 21-letniego Macieja B., studenta trzeciego roku UJ - dres? student zabil studenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eso Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.itelekom.pl 22.10.05, 20:43 To ze ktos jest studentem nie znaczy ze nie moze byc dresem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 23.10.05, 09:14 to ze ktos jest dresem nie znaczy ze nie moze byc studentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eso Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.itelekom.pl 22.10.05, 20:37 A niechze sie ta Ryniakowa nie bierze za kampanie od razu! Jej synek to podobno niezle ziolko bylo. Ale co - cos sie podzialo, mozna sie pokazac to jest pierwsza. Jakos od momentu pobicia jej syna i akcji zbierania podpisow nic nie robila - kto wogole na nia glowal w wyborach parlamentarnych :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: 195.150.224.* 22.10.05, 21:26 Wy wszyscy jestescie "chorzy" - nie umiecie uszanowac,że zginoł młody chłopak i tych ktorzy stracili bliską osobę... wstrzymajcie swoje głupie komentarze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eso Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.itelekom.pl 26.10.05, 17:29 Aha my jestesmy chory bo nie umiemy uszanowac?? Ja to w pelni szanuje. A Ryniakowej tak nie powiesz - to ona robi sobie kampanie na tej smierci. Czlowieku naucz sie wartosiowac a potem tak ostro komentuj, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 23.10.05, 09:17 "Jej synek to podobno niezle ziolko bylo." ehhhh Olo i "R" tez nie byli swieci, kto ich znal wiedzial jak sie na imprezach zachowywali, predzej czy pozniej komus by i tak nerwy puscily i dostali by po "mordkach" za wyrywanie dziewuch "imprezowiczom", niestety stalo sie, komus nerwy puscily, nie wytrzymal, jednak tasaki, noze etc'ery to jest duza przesada. MOze teraz , po smierci kumpla, "R" zrozumie" ze nie wszystkie dupy moze miec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eso Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.itelekom.pl 26.10.05, 17:28 Nie iwem chyba nie znam tych osob ktore zostaly pod zaczkiem napadniete, dlatego w tej sprawie sie nei wypowiadam. Niemniej jednak przykre ze tak sie to skonczylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiat zwariowal Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 15:35 chyba nie znales za dobrze ola... bylam jego kolezanka, na niejedenej imprezie sie z nim bawilam i wcale nikogo chamsko nie zaczepial. wrecz przeciwnie - zawsze byl bardzo fair. i napewno nie wyrywal dziewuch:/ wiec sie nie wypowiadaj jak nie wiesz jak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.chello.pl 22.10.05, 21:18 † Wieczne odpoczywanie racz Mu dać Panie... † W środę tj. 26.10.2005 r. o godzinie 17 odbędzie się Marsz Przeciw Przemocy. Chcemy w ten sposób zamanifestować swój sprzeciw przeciwko tej bezsensownej śmierci. Spotykamy się w Rynku Głównym pod ratuszem aby przejść pod "Żaczek", tam, gdzie zmarł Arek. Przyjaciele, koledzy, znajomi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whatever Whenever Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.autocom.pl 24.10.05, 16:04 Stała sie tragedia to prawda ale nie mozna zrzucac wszystkiego na dresow!!! Z tego co wyczytalem to prawdopodobnymi sprawcami tego zajscia sa STUDENCI !!! Pozatym ludzie zrozumicie cos - DRESIARSTWO TO STYL BYCIA I MYSLENIA a nie tylko UBIERANIA !! Jestem dosc dobrze zbudowanym facetem, lysym ale nie robie awantur ani zadfym po klubach bo i po co ?? Ale co z tego.. do wiekoszosci klubow nie mam wstepu dlatego ze wygladam tak jak wygladam..a uwierzcie mi widzialem sytuacje gdzie Garniak zrobil taka jazde ze Ochrona ledwo sie wyrabiala!!!! I co ?? Wszystko dresy??? Nie !!!! To WASZE CHORE MYSLENIE !!!!!! Zrozumcie ze czlowiek w sportowym ubraniu nie zawsze jest bandyta !!!! WIecej jazd robia nawaleni studenci !!! i Jestem tego świadkiem !!!!! Konczac...Wyrazy współczucia dla rodzin ofiary i znajomych tego chłopaka !!!! Ludzie opamietajcie sie !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 27.10.05, 07:44 szczera prawda - skads ten problem znam - wyglad "dresa" jest stereotypem ebila ktory tylko bije i kradnie a tak naprawde w kazdej spolecznosci na swiecie znajduja sie bezmozgie istoty ktore chodza w garniturach , pod krawatem, sa wyksztalceni a robią co robia - czyli wszczynaja burdy na ulicach - a najgorsi(sze) sa prowodyrzy(derki) wiekszosci zajsci - pijane badz tez nacpane laski ktore podpuszczaja swoich "machomen'ow" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porcodio Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.bj.uj.edu.pl 26.10.05, 12:39 Wszyscy "diagnostycy" bŁądzą. Wychowanie w duchu sakramentalnego małżeństwa, wyłączności partnera itp było przyczyną nieszczęścia. Nie przypadek,że zdarzenie miało miejsce naprzeciw "papieskich" Błoń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porcodio Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.bj.uj.edu.pl 26.10.05, 13:28 Za komuny biłem się o babę, ale użycie instrumentów nie wchodziło w rachubę. Prawo i sprawiedliwość: katechetę za dżadża, prawym w stronę Watykanu. A w każdym razie do szkoły nie wpuszczać. Niestety nierealne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia UCZCIE SIĘ, TUMANY, UCZCIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 23:31 Cytat brzmi: "ŚPIESZMY się kochać ludzi / tak szybko odchodzą". A jeśli zmiana była celowa, to niech autor tekstu nie pisze, że cytat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo - PAMIETAMY! Re: UCZCIE SIĘ, TUMANY, UCZCIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 10:33 Naprawde teraz tylko to Cie martwi? Blad w cytacie? Chyba wazniejsze jest to co sie stalo i na co byl on odpowiedzia! Ucz sie wspolczucia, a nie wytykania innym bledow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: UCZCIE SIĘ, TUMANY, UCZCIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 12:27 akurat uczcie sie tez jest cytatem - wiec nie wyzywaj innych, jak sama jestes niedouczona... Olo, na zawsze w naszych sercach[*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety_student Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 12:40 No cóż, jakie uczelnie, tacy studenci, nic dodać nic ująć... Jeżeli na uczelniach szerzy się chamstwo, znieczulica i chęć dokopania biednemu studentowi, nie dziwcie się, że dochodzi do takich sytuacji. Wydarzenie sprzed tygodnia jest straszne, karygodne i wymaga potępienia. Nie zamierzam nikogo bronić, ale takie zachowania i tego typu nieszczęścia nie biorą się znikąd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.CNet2.Gawex.PL 27.10.05, 13:59 Marsz milczenia, palenie zniczy, chwytliwe hasła z poezji księdza Jana, egzaltacja...i jak zwykle na pustych, pokazowych gestach się kończy, nadal cham będzie panem ulicy, a reszta nie reaguje, bo ich na razie nie zaczepiają rózne abeesy (Absolutny Brak Szyi). Na razie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 27.10.05, 21:44 "cham będzie panem ulicy, a reszta nie reaguje, bo ich na razie nie zaczepiają rózne abeesy (Absolutny Brak Szyi)." kolejny stereotyp to ze ktos cwiczy, jet dobrze zbudowany oznacza ze jest chamem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.osk.enformatic.pl 27.10.05, 17:41 zamiast manifestować zlinczować morderców i a tej k**** przez która ten mord co sie wydawalo ze ja zaczepiali nie napisze co zrobić bo niby jestem gentlemenem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrant Ciesze sie, ze zwialem od tej dziczy IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 27.10.05, 18:20 Takie beda Rzeczypospolite, jakie ich mlodziezy chowanie. Jan hrabia Zamoyski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek z Krakowa Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.netcontrol.pl 27.10.05, 19:23 Jeszcze niech się ubiorą na biało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amhb Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 23:38 Mnie najbardziej w tej sprawie zastanawia, dlaczego rektor Musioł tak chętnie przystapił do tego pochodu, nie upewniwszy się wcześniej, kto i JAKĄ ponosi winę za to zabójstwo. Jeśli jednak zdecydował się wystąpić oficjalnie, czemu władze UJ milczą w tej sprawie? Czy poza spotkaniem z samorządem i policją UJ planuje wziąć odpowiedzialność za kształtowanie postaw i wychowanie studentów? Czy UJ poczuwa się do odpowiedzialności za zajście, do którego doszło na terenie uczelnianego klubu i w którym uczestniczyli studenci uniwersytetu? Jeśli tak, to w jakim zakresie i jakie zamierza podjąć działania? Czy nie jest tak, że UJ stał się uczelnią masową, w której kontakt mistrza z uczniem nie istnieje, a tym samym nie ma kto przekazywać pozytywnych wzorców zachowań? Rektor zapowiadał podczas inauguracji dążenie do podniesienia standardów na UJ, czy w takim razie dotyczy to także wychowania studentów? I wreszcie co ze studentem medycyny? Czy jeśli potwierdzą się doniesienia, że brał udział w zajściu, zostanie relegowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porcodio Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.bj.uj.edu.pl 28.10.05, 11:48 Zresztą typowe dla Krakowa. Leży facet ko (nokaut) pod halą targową. Powód: nazwał jednego ze sprzedających "palantem". A przecież miał do czynienia z rodakiem Wojtyły, ozdobą Galaktyki. Z umiarkowanym napięciem czekam na ostatni akt żałosnej farsy. W sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: 62.111.139.* 28.10.05, 21:01 on nie jest studentem medycyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 29.10.05, 20:57 a czego? Lopatologi stosowanej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porcodio Re: Zabójstwo pod klubem Żaczek w Krakowie IP: *.bj.uj.edu.pl 02.11.05, 18:18 Te 0.2 g amfy wskazuje na to, że klerykalna kanalia przymierza się, by zagrzać swą pieczeń przy aferze: "patrzcie wsszyscy, jak wychodzi się na interesach z naszą konkurencją (a o tym, że kolesie są naszymi klientami, cicho sza..)" Podobne tricki w "l'Etrangere". Odpowiedz Link Zgłoś