Dodaj do ulubionych

PANOWIE COŚ DLA WAS-DODA ELEKTRODA PRYWATNIE!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 23:19
sliczna doda w swym rodzinym mieszkaniu:
www.doda.forall.pl/foto/prywatne/galeria.php?i=01.jpg
Obserwuj wątek
    • mrug Re: PANOWIE COŚ DLA WAS-DODA ELEKTRODA PRYWATNIE! 26.10.05, 23:26
      Ale co chciałaś przez to powiedzieć?
      • Gość: olga Re: PANOWIE COŚ DLA WAS-DODA ELEKTRODA PRYWATNIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 23:38
        to że jest sliczna i ma piekne nogi oraz to że mozecie zobaczyc jak wyglada w
        kobiecej sukience a nie ciagle w tych miniówach..
        • Gość: Ireneusz Re: PANOWIE COŚ DLA WAS-DODA ELEKTRODA PRYWATNIE! IP: *.smstv.pl / 81.210.104.* 27.10.05, 00:08
          Gość portalu: olga napisał(a):

> to że jest sliczna i ma piekne nogi oraz to że mozecie zobaczyc jak wyglada w
          > kobiecej sukience a nie ciagle w tych miniówach..

Chcesz nam durnym chłopom wmówić, że miniówy są męskie? O fak!
    • Gość: olek Re: PANOWIE COŚ DLA WAS-DODA ELEKTRODA PRYWATNIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 00:00
      ładna ale za gruba.
      • Gość: mdła_dama Re: PANOWIE COŚ DLA WAS-DODA ELEKTRODA PRYWATNIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 12:26
        ej, bo błagam! za gruba?!!
        a Kolega to może 13-tki reflektuje, takie drobne, wiotkie i dziewczęce?
        ja tam za nią nie przepadam, jej twarz mi sie nie podoba (jakoś tak... staro
        wygląda "jak na swój wiek"), ale ciało ma świetne i z tym nie można dyskutować.
        (tylko piersi jak dla mnie troszkę... przesadzone, no ale to nie jej wina ;) z
        poprzednimi było jej "bardziej do twarzy :D)
        pozdrawiam
        • krzychut Re: PANOWIE COŚ DLA WAS-DODA ELEKTRODA PRYWATNIE! 27.10.05, 12:53
          Jak ten Radek Majdan potrafi utrzymać dobrą formę skoro mu takie ciacho po domu
          chodzi?
          • Gość: denis Re: PANOWIE COŚ DLA WAS-DODA ELEKTRODA PRYWATNIE! IP: *.fbx.proxad.net 27.10.05, 13:03
            totez z forma u Radzia cos nie bardzo
            widac powod
            • kazio.killer Re: zdrowa du....pka z Niej! 27.10.05, 13:21
              ale czy Ona w jakiejs piwnicy mieszka czy co?
    • Gość: s Re: PANOWIE COŚ DLA WAS-DODA ELEKTRODA PRYWATNIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 13:26
      www.allegro.pl/show_item.php?item=68437403
    • Gość: dark co to za świętobliwa niewiasta ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 14:15
      Nosi różaniec na szyi ...
    • Gość: maciek Re: PANOWIE COŚ DLA WAS-DODA ELEKTRODA PRYWATNIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 17:36
      zazdroscicie radziowi bardzo koledzy......ale ja nie zazdroszcze bo wole
      angelinke jolie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka