Gość: olga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 23:19 sliczna doda w swym rodzinym mieszkaniu: www.doda.forall.pl/foto/prywatne/galeria.php?i=01.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrug Re: PANOWIE COŚ DLA WAS-DODA ELEKTRODA PRYWATNIE! 26.10.05, 23:26 Ale co chciałaś przez to powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: PANOWIE COŚ DLA WAS-DODA ELEKTRODA PRYWATNIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 23:38 to że jest sliczna i ma piekne nogi oraz to że mozecie zobaczyc jak wyglada w kobiecej sukience a nie ciagle w tych miniówach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ireneusz Re: PANOWIE COŚ DLA WAS-DODA ELEKTRODA PRYWATNIE! IP: *.smstv.pl / 81.210.104.* 27.10.05, 00:08 Gość portalu: olga napisał(a): > to że jest sliczna i ma piekne nogi oraz to że mozecie zobaczyc jak wyglada w > kobiecej sukience a nie ciagle w tych miniówach.. Chcesz nam durnym chłopom wmówić, że miniówy są męskie? O fak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: PANOWIE COŚ DLA WAS-DODA ELEKTRODA PRYWATNIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 00:00 ładna ale za gruba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdła_dama Re: PANOWIE COŚ DLA WAS-DODA ELEKTRODA PRYWATNIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 12:26 ej, bo błagam! za gruba?!! a Kolega to może 13-tki reflektuje, takie drobne, wiotkie i dziewczęce? ja tam za nią nie przepadam, jej twarz mi sie nie podoba (jakoś tak... staro wygląda "jak na swój wiek"), ale ciało ma świetne i z tym nie można dyskutować. (tylko piersi jak dla mnie troszkę... przesadzone, no ale to nie jej wina ;) z poprzednimi było jej "bardziej do twarzy :D) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: PANOWIE COŚ DLA WAS-DODA ELEKTRODA PRYWATNIE! 27.10.05, 12:53 Jak ten Radek Majdan potrafi utrzymać dobrą formę skoro mu takie ciacho po domu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denis Re: PANOWIE COŚ DLA WAS-DODA ELEKTRODA PRYWATNIE! IP: *.fbx.proxad.net 27.10.05, 13:03 totez z forma u Radzia cos nie bardzo widac powod Odpowiedz Link Zgłoś
kazio.killer Re: zdrowa du....pka z Niej! 27.10.05, 13:21 ale czy Ona w jakiejs piwnicy mieszka czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: PANOWIE COŚ DLA WAS-DODA ELEKTRODA PRYWATNIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 13:26 www.allegro.pl/show_item.php?item=68437403 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark co to za świętobliwa niewiasta ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 14:15 Nosi różaniec na szyi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: PANOWIE COŚ DLA WAS-DODA ELEKTRODA PRYWATNIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 17:36 zazdroscicie radziowi bardzo koledzy......ale ja nie zazdroszcze bo wole angelinke jolie:) Odpowiedz Link Zgłoś