Dodaj do ulubionych

Piasta kołodzieja - jaka okolica

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 21:33
Bardzo mnie interesuje jaka jest tam okolica jak sie mieszka, czy jest
niebezpiecznie itp dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Piasta kołodzieja - jaka okolica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 15:34
      Okolica bardzo fajna, niebezpiecznie jak wszędzie, zadupie niezłe ;-) Ale jest
      połączenie tramwajowo - autobusowe z "miastem".
    • b-w-w Re: Piasta kołodzieja - jaka okolica 03.11.05, 13:19
      czy Piasta Kolodzieja to okolice os.Piastow,Bohaterow Wrzesnia??
      tak mi sie to kojarzy

a mieszkalam w tamtej okolicy i .... nie wspominam mile
      bandziorstwo i zlodziejstwo....jak cala Huta
      • Gość: Kasia Re: Piasta kołodzieja - jaka okolica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 20:21
        Czy w Hucie czy w Podgórzu kradną tak samo - uogólnienia tego typu świadczą o kompletnym braku inteligencji. Nawiasem mówiąc znając życie nigdy tej osoby tam nie napadli, ale zawsze łatwiej jest powielać głupotę.
        • b-w-w Re: Piasta kołodzieja - jaka okolica 04.11.05, 10:05
          wiedzialam ze wywolam oburzenie (zwlaszcza wsrod mieszkancow Huty)
          ale mieszkalam TAM 25 lat i niejedno widzialam,slyszalam i doswiadczylam
          (m.in bardzo grozne pobicie mojego brata-jesli tak mozna nazwac atak kilkunastu
          gowniarzy z nozami i siekierami na 2 chlopakow)...brrr
          2 wlamy do mojego samochodu (cud ze nie ukradli), czeste wrzaski poznymi
          wieczorami i strach wracania wieczorem do domu

ale jesli Wy myslicie ze to jest super bezpieczna okolica to Wasze zdanie,
          moze jestescie "malo doswiadczeni"

pozdrawiam
          • Gość: aaa Re: Piasta kołodzieja - jaka okolica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 11:37
            Ty chyba czytać nie umiesz ... Czy ktoś tu napisał że jest bezpiecznie ?
            • b-w-w Re: Piasta kołodzieja - jaka okolica 04.11.05, 12:10
              Ty chyba czytac nie umiesz...odpowiedzialam na posta Kasi ktora
              delikatnie zanegowala moje zdanie tekstem: "nawiasem mówiąc
              znając życie nigdy tej osoby tam nie napadli, ale zawsze łatwiej jest powielać
              głupotę"
              • Gość: Morty Re: Piasta kołodzieja - jaka okolica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 10:56
                Nie o to chodzi. Nie róbmy z Huty aż takich slumsów. Może iniejest bezpiecznie, ale tak jest w całym Krakowie, nie tylko w Hucie.
      • Gość: xyz Re: Piasta kołodzieja - jaka okolica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 20:48
        tiaaaa, na Rynku nie dostaniesz "po ryju" (bez obrazy) tylko dlatego, że jest
        monitoring, a i to nie zwalnia od zachowania czujności.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka