Gość: Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 21:33 Bardzo mnie interesuje jaka jest tam okolica jak sie mieszka, czy jest niebezpiecznie itp dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Piasta kołodzieja - jaka okolica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 15:34 Okolica bardzo fajna, niebezpiecznie jak wszędzie, zadupie niezłe ;-) Ale jest połączenie tramwajowo - autobusowe z "miastem". Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Re: Piasta kołodzieja - jaka okolica 03.11.05, 13:19 czy Piasta Kolodzieja to okolice os.Piastow,Bohaterow Wrzesnia?? tak mi sie to kojarzy a mieszkalam w tamtej okolicy i .... nie wspominam mile bandziorstwo i zlodziejstwo....jak cala Huta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Piasta kołodzieja - jaka okolica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 20:21 Czy w Hucie czy w Podgórzu kradną tak samo - uogólnienia tego typu świadczą o kompletnym braku inteligencji. Nawiasem mówiąc znając życie nigdy tej osoby tam nie napadli, ale zawsze łatwiej jest powielać głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Re: Piasta kołodzieja - jaka okolica 04.11.05, 10:05 wiedzialam ze wywolam oburzenie (zwlaszcza wsrod mieszkancow Huty) ale mieszkalam TAM 25 lat i niejedno widzialam,slyszalam i doswiadczylam (m.in bardzo grozne pobicie mojego brata-jesli tak mozna nazwac atak kilkunastu gowniarzy z nozami i siekierami na 2 chlopakow)...brrr 2 wlamy do mojego samochodu (cud ze nie ukradli), czeste wrzaski poznymi wieczorami i strach wracania wieczorem do domu ale jesli Wy myslicie ze to jest super bezpieczna okolica to Wasze zdanie, moze jestescie "malo doswiadczeni" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Piasta kołodzieja - jaka okolica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 11:37 Ty chyba czytać nie umiesz ... Czy ktoś tu napisał że jest bezpiecznie ? Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Re: Piasta kołodzieja - jaka okolica 04.11.05, 12:10 Ty chyba czytac nie umiesz...odpowiedzialam na posta Kasi ktora delikatnie zanegowala moje zdanie tekstem: "nawiasem mówiąc znając życie nigdy tej osoby tam nie napadli, ale zawsze łatwiej jest powielać głupotę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morty Re: Piasta kołodzieja - jaka okolica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 10:56 Nie o to chodzi. Nie róbmy z Huty aż takich slumsów. Może iniejest bezpiecznie, ale tak jest w całym Krakowie, nie tylko w Hucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Piasta kołodzieja - jaka okolica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 20:48 tiaaaa, na Rynku nie dostaniesz "po ryju" (bez obrazy) tylko dlatego, że jest monitoring, a i to nie zwalnia od zachowania czujności. Odpowiedz Link Zgłoś