Dodaj do ulubionych

PO przegranych wyborach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 11:46
Ciekaw jestem kiedy w Polsce przyjmie sie zasada zachodnich demokracji, że po
przegranych wyborach przegrani szfowie partii odchodzą.
U nas przegrani dalej przewodzą to chore i w konsekwencji ciagnie te partie w
nicoś. Ba, nikt nawet ich nie pyta co tu chłopcy jeszcze robicie ?
Moze Donald Tusk tak przywiązany do standardów dałby dobry przykład ?
Obserwuj wątek
    • longwehicle Re:Przygotowywuje się na wybory 2006-01-15!! 01.11.05, 13:30

• Gość: okik Re:Przygotowywuje się na wybory 2006-01-15!! IP: *.net.autocom.pl 01.11.05, 13:43
        Czyją matką są płonne nadzieje?
      • Gość: PROGNOZA Re:Przygotowywuje się na wybory 2006-01-15!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 13:45
        Wtedy PiS powtórzy wynik zyborów prezydenckich, co nie byłoby może złe.
      • Gość: m Re:Przygotowywuje się na wybory 2006-01-15!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 19:20
        Jezeli sie nawet przygotowuje to nie zmienia zasady ,iz po przegranych wyborach
        powinien odejsc. Jego pomysły polityczne okazały sie kiepskie. Niech sobie
        startuje w wyborach ale niech nie kieruje partia bo sie wystrzelał z pomysłów.
        Liczenie na wybory styczniowe jest zabawne. To Kaczyńscy zadecyduje czy beda
        wczesniejsze wybory juz po objeciu urzedu przez Lecha. Donald robi sobie i PO
        tylko kuku kombinujac z Olkiem. Kuku to powtórka z Uni Wolnosci czyli stały i
        systematyczny zanik elektrortu przy stałym i systematycznym wzroscie
        posiadanych racji.
        • longwehicle Re:Przygotowywuje się na wybory 2006-01-15!! 01.11.05, 21:04

• Gość: m Z SLD przygotowywuje się na wybory 2006-01-15!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:07
            Z SLD przygotowywuje się na wybory 2006-01-15!!
            I skoncza jak UW w ostatnich... pardon jak PD w ostatnich.
            A moze wielka koalicja SLD PO ONZ ?
        • longwehicle Re:Przygotowywuje się na wybory 2006-01-15!! 01.11.05, 21:08
          Złocitki!!
          Wszystcy sa w błędzie,karty nie bedą rozdawać "bliżniacy" czy Tusk!!.
          Pulę zbierze Lepper!!.To będzie zemsta wyborców,za kłamstwa i obietnice
          przedwyborcze!!!;c))).
          • Gość: m Lepper a sprawa Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:16
            Ja znam ten tekst. Zaraz skad ja znam ten takst... ? Ja znam ten tekst o
            Leperze...... od Tuska.
            Czy chcersz mi powidziec ze Tusk musi zostać bo zmiast niego do PO przyjdzie
            Lepper ?
            No nie żartuj bo mi kolacja wystygnie. Choc z drugiej strony bez watpienia
            Lepper jest lepszym politykiem od Tuska i to by PO pomogło.
            • longwehicle Re:Ten wspólczesny Szela,wytnie PO-PiS!! 01.11.05, 21:25
              Wasze waśnie do ziarenko dla jego kurek!!;c))).Jeszcze raz widłąmi !!Raz
              Tuska ,raz Kaczora ,a Wyborcy patrzą i zapamiętają!!.A to nie te głebie sprzed
              lat,teraz wiedzą że dwa+dwa=0!!!;c)))
              • Gość: m TUSK,wytnie PO-PiS!! przepraszam wycina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:46
                Halo. Halo
                Prosze sie obudzic i odpowidziec na pytanie.
                Czy D. Tusk zwolnic powinien miejsce dla kogos kompetentnego kto pokona
                Andrzeja Leppera za Szele Jakuba w te noc przebranego ?
    • Gość: adam Re: PO przegranych wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 14:13
      i o to chodzi
      • longwehicle Re: PO przegranych wyborach 01.11.05, 14:40
        Wyborcy już nie dadzą się ponownie zrobić w "konia"!!.c)).Wszystkich pogodzi
        Lepper-on jest jedynym zwycięzcą!!!;c((.
    • Gość: andy Re: PO przegranych wyborach, liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 15:09
      liceum.cimoszenko.info/
    • Gość: renata Re: PO przegranych wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:19
      jasne, a tego czuba do chlewa zamknąć
      • Gość: e.z krowodży Re: PO przegranych wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:49
        longa do chlewa ? nie
        do klatki
        • Gość: m EE ee tam PO przegranych wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:57
          EEE TAM na Krowodrzy to juz lepiej do ZOO. Tam teraz nie ma klatek a
          przynajmniej ich nie widac. Martwie sie. 15 psotów i wciaz nie wiem czy
          doczekam sie odpowiedzi co z tym Tuskiem ? Wylac ? Zostawic? Słuchac ?
    • Gość: m PO przegranych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 13:25
      No i co tylko Rydzyk nie boi się Tuska ?
      Czekam na odpwidz kiedy i czy Tusk powinien odejsc jak nakazuje obyczaj
      polityczny ? Dotyczy to tez jego ekipy.
      • Gość: kiko Re: PO przegranych IP: *.net.autocom.pl 02.11.05, 15:13
        Szeroko pojęte salony boją się jak diabeł święconej wody wszelkich prób budowy
        państwa na zdrowych fundamentach.
        Tusk, największy przegrany w tych wyborach, stracił już całkiem orientację.
        Musi się przecież jakoś zrewanżować sponsorom swej kampanii i co chwilę słucha
        chyba innych podszeptów. Najpierw nie chciał braci K., a teraz żąda, by Jarosław
        był premierem itp. Jest skompromitowany, powinien usunąć się w cień, a nie
        wygłaszać płomienno-żałosne tyrady do narodu,który mu powiedział- nie.
        • Gość: m Zyta wróć !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 17:36
          Tu zgoda. Kto powinien go zastąpić ? Hania G.W. ? Jan z Krakowa ? A moze Zyta
          banitka ? Dla mnie ta ostatnia. W w opozycji była by najlepsza
        • jacekm22 Re: PO przegranych 02.11.05, 20:37
          Ile ci placa za pisanie podobnych bzdur ???
          Bo nie wierze ze sam w to wierzysz....
          • Gość: m O rany boskie .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 23:28
            Których ?
            Mam szczegółowy cennik, chetnie podam a i napisz jak mnie zdemaskowała(s) to
            podziele sie kasa ?

• Gość: debil wredny kaszub IP: *.utaonline.at 02.11.05, 23:51
          odmawia poparcia w sejmioe pisowi. calkiem juz zwariowal.
          • Gość: m wredny kaszub i janek z galicji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 00:17
            Janek tez odmawia. Nie jest wiec cecha kaszubów ta odmowa i postawa sldowsko
            ideowa. Ale co w austryji radzom ? Skoro nie Donald i Janek to .... prosze
            Szeli mi tu nie proponowac choc on bardzo pro at był ... choć tylko ponoć po
            kielichu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka