Gość: okik IP: *.net.autocom.pl 02.11.05, 19:13 Jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gatt Re: Jak się przebrać za BandęCzworga i złodziei n 02.11.05, 19:48 Banda, taka spod bloków to najlepiej w dresy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Jak się przebrać za BandęCzworga i złodziei n IP: *.server.ntli.net 02.11.05, 19:58 wylacznosc na nicka bedziesz miala jak sie pod nim zalogujesz, poki co jest wlasnoscia publiczna Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Jak się przebrać za BandęCzworga i złodziei n 02.11.05, 20:55 Gość portalu: kiko napisał(a): > wylacznosc na nicka bedziesz miala jak sie pod nim zalogujesz mam pewne obawy ze owy proces może przerastać możliwosci naszej drogiej kiki czy koko.. czy może kuku.. czy jakoś tak... ciemno jakoś.. nie widze za dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko-autocom No, no.......... IP: *.net.autocom.pl 02.11.05, 21:16 Ropuszniku, o co ci znowu chodzi? Czepiamy się ? Każdy, nawet negatywny kontakt jest lepszy od żadnego? O czym mielibyśmy rozmawiać? Ty za literaturą nie przepadasz, ja nie myślę sieriożnie wgłębiać się w gołe fakty historyczne. I dlaczego masz taaakiego nicka? Żaby i myszy od zawsze są dla mnie strachem nr1. To już wolę moja głupawą ksywę, która z rozlicznych przyjęła się jakoś najbardziej. Jakoś nic fajnego nie przychodzi mi na razie do głowy.A do tego co rusz ktoś mi chce ją brutalnie odebrać. Sam widzisz. Logować sie nie zamierzam, bo to bardzo ogranicza. Wolę nicki stosowne do okoliczności!(?) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: No, no.......... 02.11.05, 21:50 Eee daj spokoj, krzyzacy - co ty w podstawowce jestes, ze o lekturach chcesz rozmawiac? I nikt Ci nicka nie odbiera bo sie nie logujesz - podobniez to ogranicza - no wiec jak ty sie nie logujesz to my tez nie musimy i bez " ograniczania" korzystamy z wolnosci. Swoja droga dlaczego ogranicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: No, no.......... IP: *.net.autocom.pl 02.11.05, 21:58 nie chodzi o podstawówke,ani nawet o Krzyżaków.Bardziej chodzi o rodzj żartu, który bynajmniej nie został zrozumiany. I to jest takie smutne. Ludzie się nie dogadają, jeśli nie śmieszą ich te same żarty. Nicki zmienać lubię, traktuję to jako częśc ,w końcu ,tej przecież zabawy. Zresztą IP na takim małym forum mówi samo za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: No, no.......... 02.11.05, 22:03 żart powiadasz? to ja sie zaśmieje, zeby nie było, ze jesteśmy niewrażliwi. uwaga: hahahaaaa no a tak poza tym ty sie przystosować do grupy próbujesz, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko, as usual Re: No, no.......... IP: *.net.autocom.pl 02.11.05, 22:10 Boże uchowaj, żadnego przystosowania. Czytaj wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: No, no.......... 02.11.05, 22:11 niemniej jednak jestesmy chwilowo jedynymi osobami z ktorymi dyskutujesz Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: No, no.......... 02.11.05, 22:10 jesli probuje to jest bez szans - zbyt niski i infantylny poziom prezentujemy. Nawet do zartow o krzyzakach nie doroslismy A propos znam jeden: jedzie zbyszko z mackiem i swita.nagle widza dziada lezacego srodkiem drogi - oslepion jest i jezyk wyrwany wiec nie gada.. tutaj nastepuje watek fabularny - vide krzyzacy ...i Zbyszko doznaje olsnienia - toscie wy sa jurand ze spychowa! - dziad kiwa glowa - a kto wam to uczynil? - dziad kresli krzyz na piersi - nie pieprzcie, ze czerwony krzyz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko - okik No tak..........qoobaq IP: *.net.autocom.pl 02.11.05, 22:19 Żart śmieszny, troszkę znany. Pragnę skromnie tylko zauważyć, ze to jest mój wątek. Ale proszę, możesz pobyć tu trochę. W końcu jesteś najsympatyczniejszy z tej całej Bandy. Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: No tak..........qoobaq 02.11.05, 22:22 oo, qoobaqu- chyba coś z tego jednak będzie- jak by co to moge ci krawat pożyczyć, zebys na randce sie godnie prezentował Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: No tak..........qoobaq 02.11.05, 22:24 swietnie - masz bialoczerwony - zeby nie bylo watpliwosci , ze jestem prawdziwy(polak[jackson]) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: No tak..........Panowie IP: *.net.autocom.pl 02.11.05, 22:25 Panowie, ja jestem tradycjonalistką. Właściwie nie zostaliśmy sobie przedstawieni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: o prosze - to mnie juz znasz 8-) IP: *.net.autocom.pl 02.11.05, 22:30 Miło mi - Zosia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia k Re: o prosze - to mnie juz znasz 8-) IP: *.server.ntli.net 02.11.05, 22:33 zosiu nie podszywaj sie pode mnie - ja jestem zosia. Chyba... Kurcze sama juz nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: No tak..........Panowie 02.11.05, 22:30 koko, nie udawaj secesji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? zapomnialem jak sie nazywam IP: *.server.ntli.net 02.11.05, 22:32 cholera, z tego wszystkiego zapomnialem: jaki ja mam nick? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Sprawy ważne IP: *.net.autocom.pl 02.11.05, 22:46 Tak czy owak proponuję wrócić do spraw dla nas najważniejszych. Otóz co Wy na to, że dziś w Polsce trzeba się wstydzić, że jest się z dziada, pradziada Polakiem a przepraszać kogoś, kto jest z rodziny niemieckiej i chce być prezydentem akurat Polski? Szanowny Ropuchu, to zdaje się Twoja specjalność? Czy mógłbyś nam to jakoś zrozumiale wyjaśnić, albo kto inny? Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Sprawy ważne 02.11.05, 22:55 Gość portalu: kiko napisał(a): > Tak czy owak proponuję wrócić do spraw dla nas najważniejszych. > Otóz co Wy na to, że dziś w Polsce trzeba się wstydzić, że jest się z dziada, > pradziada Polakiem a przepraszać kogoś, kto jest z rodziny niemieckiej i chce > być prezydentem akurat Polski? > Szanowny Ropuchu, to zdaje się Twoja specjalność? Czy mógłbyś nam to jakoś > zrozumiale wyjaśnić, albo kto inny? podobno nie ma głupich pytań- trzeba jednak tą teorię zweryfikować.. a co do spraw ważnych, to mi sie własnie mleko zsiadło- czy powinienem się wstydzić? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq zdecydowanie tak 02.11.05, 22:59 jestes przebrzydlym liberalnym konsumentem co kupuje wiecej niz moze zjesc, a biedni gornicy nie maja co do garnka wlozyc. Czy gornicy na slasku to niemcy bo jakos tak dziwnie gadaja ? Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: zdecydowanie tak 02.11.05, 23:01 jak dziwie gadajo to pewnie masony jakeś abo inne muślimy. a dla takich polskiego mleka od polskich krów nie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: zdecydowanie tak 02.11.05, 23:02 tak jest i oscypkow tez Aha, gorale tez jakos dziwnie gadaja - czy moze oni tez sa niemce? Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: zdecydowanie tak 02.11.05, 23:04 qoobaq napisał: > Aha, gorale tez jakos dziwnie gadaja - czy moze oni tez sa niemce? no to nawet urzędowo zatrwierdzone, że tak- goralenvolk Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Sprawy ważne 02.11.05, 22:57 1. a do ktorego pokolenia wstecz jestes w stanie udowodnic swoja polskosc? 2. Naprawde uwazasz, ze kaszub i niemiec to to samo? 3. Czy poznaniacy i slazacy tez? 4. Ale by byly jaja jakby w stanach doszukiwali sie tak korzeni - sami indianie byliby u wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kio Re: Sprawy ważne IP: *.net.autocom.pl 02.11.05, 23:07 Stany to tygiel. A tu som my i już. I dlaczego Tusk miałby być prezydentem, AKURAT Polski? W końcu cienis z niego był straszny, teraz pewnie bidoka odstawią na bok za podwójną porażkę. A poza tym lubię rozmaitość, a globalizacja, o ile mi wiadomo, to wręcz coś przeciwnego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Sprawy ważne i mniej IP: *.net.autocom.pl 02.11.05, 23:09 Ropuchu - tę teorię. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq globalizacja jak kazdy kij 02.11.05, 23:10 ma dwa konce - to co w tej chwili robimy jest globalizacja - he, nawet nie wiedzialas co? Live aid jest globalizacja, tanie linie lotnicze tez. I ogorki kiszone w pobliskim tajskim supermarkecie tez - widzisz jaka rozmaitiosc Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik globalizacja globalizacją.. 02.11.05, 23:13 a moje mleko nie przestaje być zsiadłe.. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: globalizacja globalizacją.. 02.11.05, 23:14 zrob twaroze - trzeba przez pieluche przecedzic:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: globalizacja globalizacją.. 02.11.05, 23:24 pieluche? jednorazową? taką jak na kasach w hipermarkecie sie nosi? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: globalizacja jak kazdy kij 02.11.05, 23:27 czy w tajskim supermarkecie są tajskie kasjerki? i czy tajski to jest mniej czy bardziej niż kitajski i czy kikotajski wpisać /a nie moge się powstrzymać/ to nie bedzie niegrzecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: globalizacja jak kazdy kij 02.11.05, 23:30 nie gdyz ona poszla spac a wolno czyta wiec nie zdazy przebrnac przez caly watek. Zreszta bedzie zajeta romansowaniem ze mna 8-) Niestety jest tylko ekspedient A uprzedzajac pytanie ropusznika - sam sie go zapytaj czy ci masaz zrobi (tajski) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: globalizacja jak kazdy kij 02.11.05, 23:46 nie wiem gdyz idac tam jestem extremalnie uprzejmy 1. Bo taki juz jestem 2. Bo to jedyne znane miejsce w okolicy gdzie maja soki kubus 3. Ktore bardzo lubie 4. Zwlaszcza ten z dynia i marakuja Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq no wlasnie: Sprawy ważne 02.11.05, 23:07 to jak umowisz sie czy nie? bo zosia nas juz poznala, hej jestes tam? aha pewnie zaraz bedzie saznisty post o niemcach, masonach, kosmitach....Zara skad mi sie ci osmici wzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: no wlasnie: Sprawy ważne IP: *.net.autocom.pl 02.11.05, 23:14 Muszę już uciekać, a Ty jak słyszę mieszkasz za Wielką Wodą? Wiec może raczej jutro to omówimy... Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: no wlasnie: Sprawy ważne 02.11.05, 23:25 Gość portalu: kiko napisał(a): > Muszę już uciekać, a Ty jak słyszę mieszkasz za Wielką Wodą? wisła jest ponoć królowa polskich rzek, ale zeby zaraz ją mianem wielkiej określać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciemnogrodzianka Pora deszczowa dawno minęła.... IP: *.net.autocom.pl 02.11.05, 23:29 Dobranoc Paskudny Ropuchu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Ranek jest mądrzejszy od wieczora (ludowe) IP: *.net.autocom.pl 02.11.05, 23:25 I wzajemnie. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq ja juz jestem tak madry, ze wiecej nie chce 8-) 02.11.05, 23:26 pozniej na nic sie nie ma czasu i ciagle sie tylko mysli i mysli i mysli i mysli i mysli i mysli....... i mysli Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: ja juz jestem tak madry, ze wiecej nie chce 8 02.11.05, 23:27 i mysli i mysli i mysli i mysli Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: ja juz jestem tak madry, ze wiecej nie chce 8 02.11.05, 23:28 rozwolnienia umysłowego dostałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: ja juz jestem tak madry, ze wiecej nie chce 8 02.11.05, 23:31 bo mam taki zabawne uczucie jakby mnie za uszami smyralo - to bedzie to? Odpowiedz Link Zgłoś