Gość: krzys IP: *.devs.futuro.pl 03.11.05, 16:35 ... wlasnie slyszalem ze ta na Balicach juz nie istnieje. Czy to prawda? No i ktora wybrac, ktora jest najwieksza pod wzgledem ilosci wystawianych samochodow? Pozdr. Krzys Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzys Re: gielda samochodowa w krakowie IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.05, 16:38 Dobra, już nieważne, znalazłem sobie w autobicie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: gielda samochodowa w krakowie IP: *.devs.futuro.pl 03.11.05, 16:49 podtrzymuje pytanie. niepytany niech nie odpowiada i nie podszywa sie pod moje imie... pozdr, krzys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: gielda samochodowa w krakowie IP: *.devs.futuro.pl 04.11.05, 13:14 czy naprawde nikt nic nie wie...? Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Re: gielda samochodowa w krakowie 04.11.05, 13:58 to fakt-w Balicach juz nie nie ma z tego co wiem to Rybitwy lub Branice pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
yosemitesam Re: gielda samochodowa w krakowie 04.11.05, 14:48 Rybitwy na Botewa (jadąc od Krakowa przed bazarkiem rolnym po prawej stronie) - pojemność 3000 autek, Branice - ok 1000 bryk. Uwaga na auta sprowadzane z zagranicy - 90% ma przekręcone liczniki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: gielda samochodowa w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 07:38 Rybitwy wg mnie jest lepsza (wieksza )no i nie na koncu swiata z ktorego nie wiadomo jak z powrotem trafic Odpowiedz Link Zgłoś