Gość: borys IP: *.spam.mim.pl 17.07.01, 16:41 Staczał się już na dno, ale ostatnio żona kupiła i, nie powiem, z ciekawością przeczytałem numer. Potem drugi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: efka Re: Przekroj IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.01, 01:54 Gość portalu: venus napisał(a): > Masz racje,oby na dobre! Ale korespondencja z Wrocławia p.Balickiej "od powodzi do fontanny" (chyba nr sprzed 3 tygodni)to jakaś pomyłka?! Podano tam niektóre fakty aktualne może w 1997/8 roku, ale nie w 2001. Jaz Szczytnicki jest wyremontowany, liczba śmiertelnych ofiar powodzi dotyczy chyba całego kraju - we Wrocławiu było ich kilka. Zastanawiające są koszty działania Ośrodka Interwencji Kryzysowej (pomoc psychologiczna dla powodzian)- który ma obecnie pod opieką jedną panią (!) jak wynika z artykułu, a zatrudnia 10 osób...te nocne wędrówki z latarkami po wałach to newsy z 1997/98 roku !! itd.itd. Są tam także przekłamania dotyczące kosztów sławnego koncertu - byłoby pięknie, gdyby były tak niskie jak to p.Balicka opisuje. Może jednak warto weryfikować teksty, bo Przekrój czyta się nie tylko w Krakowie. Zapraszam na wrocławskie Forum - tam najnowsze komentarze, dyskusje i źródła informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Przekroj IP: *.tera.com.pl 22.08.01, 14:12 Poprawiał się, poprawiał - to go zabierają do Warszawy. A tam wszystko spierdolą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek_B Re: Przekroj IP: *.chello.pl 22.08.01, 18:47 Ej, jak to? Ma zostać i zespół redakcyjny i siedziba! Tak przynajmniej zapewniają... "Przekrój" robiony gdzie indziej niż w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: Przekroj IP: 10.129.128.* / *.acn.pl 24.08.01, 19:48 zainteresowany tym wątkiem kupiłem (po wielu latach po raz pierwszy!) P. i stwierdzam, że w porównaniu z tym czym był kiedyś to teraz dno! co najwyżej upodabnia się do innych tygodników, których pełno na rynku a kiedyś był jedyny w swoim rodzaju... szkoda... Lucek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Przekroj IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 10:51 Powinieneś sobie kupić CKM -podobno też się poprawił,a to ponoć pismo dla prawdziwych facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Borys - sorry!! IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 10:59 To nie było do Ciebie.Pozdrawiam.Każdy ma prawo do własnego zdania.Pomyliłam adresata.Julka Odpowiedz Link Zgłoś