Dodaj do ulubionych

3000!!!!! :-)))

04.10.02, 17:08
www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=61&w=3144955&a=3148745
Obserwuj wątek
    • kuba203 Re: 3000!!!!! :-))) 04.10.02, 21:14
      I tak mnie nie dogonisz. A dziś (wraz z kilkoma innymi osobami) ściągnąłeś na
      siebie straszliwy gniew. Ja bym na Waszym miejscu szybko emigrował, bo zemsta
      będzie okrutna.
      • pepperoni78 Re: 3000!!!!! :-))) 04.10.02, 21:38
        kuba203 napisał:

> I tak mnie nie dogonisz. A dziś (wraz z kilkoma innymi osobami) ściągnąłeś na
        > siebie straszliwy gniew. Ja bym na Waszym miejscu szybko emigrował, bo zemsta
        > będzie okrutna.

Czy ja również znalazłem się wśród tych kilku innych osób??
        • kuba203 Re: 3000!!!!! :-))) 04.10.02, 23:16
          pepperoni78 napisał:

> Czy ja również znalazłem się wśród tych kilku innych osób??

Jeśli brałeś czynny udział w organizowaniu dzisiejszego "spotkania", to tak :)))
          Ale z tego, co widziałem, możesz spać spokojnie :)))
    • kuba203 Dane dla mtq :))) 04.10.02, 23:39
      4138 :)))
      Jeśli Wasza klasyfikacja jest zgodna z prawdą, jestem obecnie na drugim
      miejscu :)))
      • Gość: mtq Re: Dane dla mtq :))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 13:41
        Hmmm, jak kiedyś wspominałem lubię hasło "Wolność dla
        SPAMU!!!" :-))) Jeszcze Cie dogonie (wystarczy że każę MPK
        sprzedać wzystkie 102N i Na do Bułgarii to będziesz przez
        tydzień siedział z Leszkiem w kruchcie i się modlił a ja
        wtedy sobie spokojnie pospamuję :-)))
        • Gość: kuba203 Re: Dane dla mtq :))) IP: 212.244.101.* 05.10.02, 19:41
          Pójdziemy wtedy do kruchty z internetem, żebyś się nie czuł samotny na
          forum :)))
          A licznik do wczoraj pokazuje już 4198 :)))
          • mtq Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 19:43
            NIE WOLNO!!!
            • kuba203 Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 19:51
              mtq napisał:

> NIE WOLNO!!!

Czego nie wolno?
              • mtq Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 19:57
                internet w kruchcie to grzech:)!
                • kuba203 Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 19:59
                  mtq napisał:

> internet w kruchcie to grzech:)!

Pokaż mi, drogie dziecko, gdzie tak napisano :)))
                  • mtq Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 20:03
                    MŁODZIEŃCZE, odnieś się do swojej moralności...
                    • kuba203 Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 20:07
                      mtq napisał:

> MŁODZIEŃCZE, odnieś się do swojej moralności...

Moja moralność podpowiada mi, że nie powinienem Was spuszczać z oka ani na
                      chwilę...
                      • mtq Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 20:10
                        Popracuj nad sobą!!!
                        • kuba203 Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 20:14
                          mtq napisał:

> Popracuj nad sobą!!!

Ja muszę pracować nas Wami! Taką mam misję do spełnienia i nic na to nie
                          poradzę :)))
                          • mtq Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 20:28
                            hoho, kto Ci ją powierzył?
                            • dreamlover Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 20:34
                              Koledzy Drodzy, sączę za Wasze zdrowie...
                              Podajcie sobie rękę na zgodę czy cuś ;))
                              • mtq Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 20:40
                                A co sączysz:))?
                                I jak mamy sobie tę rękę podać? Chyba rękojeść...siekiery!
                                • dreamlover Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 20:43
                                  mtq napisał:

> A co sączysz:))?

Białe, półwytrawne. Pychotka! Po prostu uwielbiam ;))

> I jak mamy sobie tę rękę podać?

Dopilnuję na następnym spotkaniu ;))

> Chyba rękojeść...siekiery!

Koniec... basta!

• mtq Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 20:52
                                    dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                    >
                                    > > A co sączysz:))?
                                    >
                                    > Białe

!!!!!!!!!!

> > I jak mamy sobie tę rękę podać?
                                    >
                                    > Dopilnuję na następnym spotkaniu ;))
                                    >
                                    > > Chyba rękojeść...siekiery!
                                    >
                                    > Koniec... basta!

czyżby Twoja intuicja sercowa zaczęła działać???
                                    • dreamlover Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 20:56
                                      mtq napisał:

> > Białe
                                      >
                                      > !!!!!!!!!!

Oj, nie to co myślisz...

> > Koniec... basta!
                                      >
                                      > czyżby Twoja intuicja sercowa zaczęła działać???

Dokładniej to serce się kraje...
                                      • mtq Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 21:01
                                        nie dopuszczę do tego!!!
                                        • dreamlover Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 21:05
                                          mtq napisał:

> nie dopuszczę do tego!!!

No mam nadzieję...
                                          To znaczy, że mogę liczyć na rozejm między Wami?
                                          • mtq Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 21:07
                                            Jeśli o mnie chodzi to tak!!! Nawet mi to na rękę :-)))
                                            • dreamlover Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 21:10
                                              mtq napisał:

> Jeśli o mnie chodzi to tak!!! Nawet mi to na rękę :-)))

To teraz przyjdzie mi się zabrać za Kubę...
                                              • mtq Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 21:13
                                                Mam pomysł!!! Powiedz mu, że uwielbiasz 102N!!!
                                                • dreamlover Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 21:18
                                                  mtq napisał:

> Mam pomysł!!! Powiedz mu, że uwielbiasz 102N!!!

Myślisz, że jest aż tak naiwny???
                                                  A jak zacznie wypytywac o szczegóły, to co???
                                                  • mtq Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 21:21
                                                    Powiesz, że na specyfikacji technicznej się nie znasz, ale
                                                    podoba Ci się ich kształt...
                                                  • dreamlover Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 21:25
                                                    mtq napisał:

> Powiesz, że na specyfikacji technicznej się nie znasz, ale
                                                    > podoba Ci się ich kształt...

Raczej nie wypali. W emilku napisałam, że Jego pasja jest nienormalna. Ale
                                                    siekierą mnie nie straszył. Ciekawe, dlaczego???
                                                  • mtq Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 21:29
                                                    Powiesz, że się nawróciłaś :-)))
                                                    A kobiet to może on nie straszy? Może ma jakieś kanciaste
                                                    zasady? Przepraszam, już nie będę :-)))
                                                  • dreamlover Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 21:32
                                                    mtq napisał:

> Powiesz, że się nawróciłaś :-)))

I uwierzy? Ale co tam, zawsze można spróbować ;))

> A kobiet to może on nie straszy? Może ma jakieś kanciaste
                                                    > zasady? Przepraszam, już nie będę :-)))

Zaprzestań!
                                                  • mtq Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 21:34
                                                    dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                                    >
                                                    > > Powiesz, że się nawróciłaś :-)))
                                                    >
                                                    > I uwierzy? Ale co tam, zawsze można spróbować ;))

Głupi jest, to uwierzy!

Z-A-P-R-Z-E-S-T-A-J-Ę.

> > A kobiet to może on nie straszy? Może ma jakieś kanciaste
                                                    > > zasady? Przepraszam, już nie będę :-)))
                                                    >
                                                    > Zaprzestań!

zaprzestaję.
                                                  • dreamlover Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 21:39
                                                    mtq napisał:

> Głupi jest, to uwierzy!

Nie wiesz, co mówisz. Kuba Ci wybaczy...

> Z-A-P-R-Z-E-S-T-A-J-Ę.

Nareszcie...

• mtq Re: Dane dla mtq :))) 05.10.02, 21:40
                                                    teraz naprawdę:

zaprzestaję.
                                                  • kuba203 Re: Dane dla mtq :))) 06.10.02, 09:54
                                                    dreamlover napisała:

> Nie wiesz, co mówisz. Kuba Ci wybaczy...

Hmmmm, ale muszę obmyślić pokutę... :)))
                                                  • dreamlover Re: Dane dla mtq :))) 06.10.02, 10:00
                                                    kuba203 napisał:

> Hmmmm, ale muszę obmyślić pokutę... :)))

Nie bądź zbytnio surowy ;))
                                                    Dzień dobry ;))
                                                  • kuba203 Re: Dane dla mtq :))) 06.10.02, 10:11
                                                    dreamlover napisała:

> Nie bądź zbytnio surowy ;))

Wszystko zależy od jego postawy, jeśli wyrazi skruchę, to pokuta będzie
                                                    łagodna :)))

> Dzień dobry ;))

Dobry :)))
                                                  • dreamlover Re: Dane dla mtq :))) 06.10.02, 10:15
                                                    kuba203 napisał:

> Wszystko zależy od jego postawy, jeśli wyrazi skruchę, to pokuta będzie
                                                    > łagodna :)))

Postaram się, żeby wyraził skruchę ;))

> Dobry :)))

To się nazywa poranny optymizm ;))
                                                  • kuba203 Re: Dane dla mtq :))) 06.10.02, 10:18
                                                    dreamlover napisała:

> Postaram się, żeby wyraził skruchę ;))

Hmmm, jak zamierzasz go przekonać?

> To się nazywa poranny optymizm ;))

:)))
                                                  • dreamlover Re: Dane dla mtq :))) 06.10.02, 10:21
                                                    kuba203 napisał:

> Hmmm, jak zamierzasz go przekonać?

Zostaw to już mnie...
                                                  • kuba203 Re: Dane dla mtq :))) 06.10.02, 10:27
                                                    dreamlover napisała:

> Zostaw to już mnie...

Ale ja dalej ciekawy jestem... Bo ja mogę Ci pomóc, dysponuję skutecznymi
                                                    metodami perswazji, jak npo siekiera :)))
                                                  • dreamlover Re: Dane dla mtq :))) 06.10.02, 10:30
                                                    kuba203 napisał:

> Ale ja dalej ciekawy jestem... Bo ja mogę Ci pomóc, dysponuję skutecznymi
                                                    > metodami perswazji, jak npo siekiera :)))

Ja mam bardziej skuteczne i wyrafinowane...
                                                  • kuba203 Re: Dane dla mtq :))) 06.10.02, 10:37
                                                    dreamlover napisała:

> Ja mam bardziej skuteczne i wyrafinowane...

Hmmm, no i nie zdradzisz mi, co to takiego? Ale jesteś niedobra...

PS Na razie spadam, do popołudnia :)))
                                                  • Gość: mtq Re: Dane dla mtq :))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 11:34
                                                    Jestem jak najbardziej ze metodą Dreamloverki!!!
                                                    Mimo że jej nie znam (metody) :-)))
                                                  • dreamlover Re: Dane dla mtq :))) 06.10.02, 13:42
                                                    kuba203 napisał:

> Hmmm, no i nie zdradzisz mi, co to takiego?

No oczywiście, że nie. Takich rzeczy się nie wyjawia...

> Ale jesteś niedobra...

Nie mam wyjścia ;))

> PS Na razie spadam, do popołudnia :)))

Fajnie, ja też będę ;))
    • Gość: Gatsby Re: 3000!!!!! :-))) IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 05.10.02, 00:43
      trzymilionowy, na całym forum, był chyba gorszy...;)
      • Gość: kuba203 Re: 3000!!!!! :-))) IP: *.net / 192.168.1.* 05.10.02, 11:08
        Gość portalu: Gatsby napisał(a):

> trzymilionowy, na całym forum, był chyba gorszy...;)

Hehe, tu chodzi liczniki prywatne :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka