Gość: kiko IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 18:35 i tchórzem! Pewnie zaraz skasujesz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frustrat Re: Frustrat, ty jesteś prymitywnym chamem 30.11.05, 18:36 możliwe żem cham... ale tchórz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiko!!! Re: Frustrat, ty jesteś prymitywnym chamem IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 18:40 jeszcze nie skasowałeś? Czyżbym myliła się!? Ale chamidłem jesteś zdrowym. I lubisz jak ci się podlizują , coo? Podlizywaczy nie kasujesz, chamie jeden, choćby nie wiem co wypisywali. Takie jest to twoje adminowanie, prymitywie jeden!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: Frustrat, ty jesteś prymitywnym chamem 30.11.05, 18:41 koko, Zyłka ci pęknie, zgagi dostaniesz, berecik ci się przekręci.. No i jak będziesz mogła pluć nienawiścią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Frustrat, ty jesteś prymitywnym chamem IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 18:49 Pomyśleć, stronniczy admin, obrzydliwość! I do tego bez elementarnej kultury! A co do mózgu to lepiej pilnuj swego, bo z twych postów wynoszę, że nie dość , żeś gbur to i cienias z ciebie żałosny. Ja nie pluję nienawiścią, tacy prości do bólu chłopacy, którzy głównie wydają bliżej niezwerbalizowane pomruki , stęki i jęki na tym forum, budzą jedynie moje ubolewanie.... No cóż, każdy dobiera sobie towarzystwo podług siebie..... Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: Frustrat, ty jesteś prymitywnym chamem 30.11.05, 18:43 Wdech, wydech, wdech wydech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Frustrat, ty jesteś prymitywnym chamem IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 18:55 Myślę też, że twoja ksywa jest nieprzypadkowa.W pewnym sensie nawet mi cię szkoda...Sfrustrowany cham! Żeby się dowartościować godzisz sie, jak ci w dupę włażą takie różne Helenki, Heniusie, istne,, skks-y, peteeny itp. mierzwa... Doprwady, trochę władzy i wszystkie jej pochodne z nią, jak na obrazku... Brr..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Frustrat, ty jesteś prymitywnym chamem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 19:31 milcz, kretynko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Frustrat, ty jesteś prymitywnym chamem IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 19:39 Obserwtator twoje miejsce na top liście chamów, to niekwestionowny numer 1. Tego nikt ci odebrać nie jest w stanie, choćby nie wiem jak się starał. Ty masz w sobie to coś! Jesteś kwintesencją chamstwa, coś jak wzorzec metra z Sevres (?),pod Paryżem. Niedościgły wprost okaz- wzorzec chamstwa, jak każdy wzorzec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Frustrat, ty jesteś prymitywnym chamem IP: *.utaonline.at 30.11.05, 19:07 swiete slowa. zalosne gostki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Frustrat, ty jesteś prymitywnym chamem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 19:16 ośmielam się twierdzić, że gdyby te inwektywy były by kierowane do każdego innego forumowicza, frustrat frustrat beźlitośnie by je wyciął. W tej sytuacji nie wypada mu tego zrobić. Pewnie uznasz, że się podlizuję, ale uważam że przesadzasz. Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko xyz IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 19:26 Też mi przykro,obejrzyj aktualne wątki..., szczególnie ten do których dołączył się frustrat. Nie, ty sie nie podlizujesz, ale przyjmujesz postawę zachowawczą. No cóz, każdy martwi się przede wszystkim o siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: xyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 19:34 śmiem się nie zgaodzić. Nie muszę przyjmować postawy zachowawczej, bo mi nic na tym forum nie grozi. Nigdy mnie nie wycięto. Przeczytałam też wątki z ostatnich dni i owszem, frustrat nieładnie cię nazwał w jednym z nich, ale suma sumarum ty bijesz jego i wszystkich innych na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: xyz IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 19:47 Pozwól, że zachowam swoje zdanie. Twoje salomonowe stanowisko jest jakie jest i tyle. Nonkonformizm to luksus ,na który nie każdy może sobie pozwolić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: xyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 20:12 kiko, nie prezentuję postawy zachowawczej z tego prostego powodu, że nie muszę prezentować żadnej. Co często zresztą czynię, ale raczej w stosunku do twojej osoby, tylko po to by nie wszczynać starych kłótni. Bo, niestety, przewlekle się z tobą nie zgadzam. Często się jednak gryzę w język (palce?), bo i tak dostajesz swoje od innych forumowiczów. Naprawdę cenię twoje zaangażowanie, ale polityka nie jest tego warta. Albo raczej nie tyle sama polityka, co walka i nienawiść do tych, którzy mają odmienne poglądy. Proszę oto garsta linków, gdzie możesz spełnić potrzebę zaangażowania. I nie ma w tym żadnej kpiny. www.pajacyk.pl/ www.polskieserce.pl/ www.wwf.pl/detox/how_you_can_help.htm forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16556&w=30486045 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: xyz IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 22:08 Miałam nie odpowiadać, ale pomyślałam, że jeszcze Ci odpiszę, choć nie wiem czy właściwie tego oczekujesz . Nagle pojawiła się pewna ważna sprawa do załatwienia i teraz wróciłam dopiero do komputera.... A zatem: Jednak od pewnego czasu nieproszona kibicujesz mi, więc jest to chyba jakaś postawa, nie? Zaczęło się to od tego, że czepiałaś sie mnie jak rzep, wprawiając mnie w zdumienie swoja bezinteresowną złością i napastliwością. W moich postach nigdy nie siałam serio nienawiści, były one jedynie stosowną reakcją, często szyderczą, często żartobliwą, na nienawiść najpierw do Cimoszewicza, a póżniej do PiSu i Kaczyńskich prezetowaną przez większość użytkowników tego forum. I jakoś nikomu z tych POwców itp. nie jest wstyd, ze jak stado baranów dali się przez media napuścić na te osoby i trzymać stronę tak żałosnych postaci, jak Tusk, G-Walz (co ona znów nawygadywała...) ,Komorowskiego czy Niesiołowskiego. Czy polityka, a własciwie kibicowanie jej jest tego warte czy nie ,pozwól, że sama zdecyduję. Każdy ma swoją hierarchię wartości i swoje własne cele. Gdy potrzebuję rady, to sama się po nią zwracam. Jestem już dużą dziewczynką. A co do innych forumowiczów, widzisz sprawa nie jest prosta. Ceni sie tylko zdanie właściwych partnerów do dyskusji. Tu niestety nie udało mi się znależć ich zbyt wielu, ale generalnie nie jest na szczęście tak żle. Nie zamierzam nikogo obrażac, ale do dyskusji trzeba mieć umiejętność samodzielnego myślenia, kojarzenia faktów, wyciągania wniosków itd..., bezmyślne powtarzanie poglądów TVN, czy Gazety Wyb. to niestety nie dyskusja. No to chyba z grubsza tyle. Trzym się K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: xyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 22:23 kiko, nie oczekuję niczego, po prostu wyrażam swą opinię. Sprecyzuj, proszę, co masz na myśli pisząc, że ci kibicuję. Bo chyba nie to, że się z tobą zgadzam. Wprawdzie nie dalej jak dzisiaj zgodziłam się z qoobaqiem, że złagodniałaś, ale chyba wypuściłam się za wcześnie. Co do czepiania, przyznaję (nie pierwszy zresztą raz, że jak najbardziej się czepiam. Nie jeden raz pisałam też dlaczego, więc nie będę się powtarzać. Co do napastliwości, w razie czego służę linkami do naszych dyskusji. Mogłabyś ocenić kto był napastliwy, oczywiście o ile byłabyś w stanie zdystansować się do swojej osoby i ocenić sytuację obiektywnie. Co do reszty nie komentuję. Odpowiedz Link Zgłoś
barrin Re: Frustrat, ty jesteś prymitywnym chamem 30.11.05, 19:33 to znaczy, ze nie pokazesz sie nam dzisiaj ? to my do Ciebie z dobrym slowem, zapraszamy Cie na spotkanie, a ty tak pokrzykujesz, jakbys sie bala - naprawde nie ma czego :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen a to pindyrynda jedna... 30.11.05, 19:35 panem peteenem sobie gębę wyciera... ale spoko, minie, podobnie jak jej kaczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Barrin IP: *.net.autocom.pl 30.11.05, 19:52 Dziękuję za zaproszenie, ale rozumiesz, że nie jestem dziś w odpowiednim nastroju. Może innym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
maximus1982 ku.. co z wami 30.11.05, 19:55 Normalni ludzie tu zagladaja a wy (chamy, prostacy i cos tam) dajecie popis.... Czy Wy rzeczywiscie jestescie tacy plytcy?????? Ku.. dajcie spokoj/..... Za to ku.. ku.. mac chyba mi posta wyjebiceie:) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Barrin 30.11.05, 19:55 nie dam rady wtrace sie: albo nieee, olac to albo dobra : jak bym poszedl, jedyna okazja skonfrontowac w realu stanowiska i do jakiegos konsensusu dojsc a ty sie kiepskim nastrojem zaslaniasz - to sie nazywa brak odwagi cywilnej - jestes swoich racji pewna to walcz o nie Odpowiedz Link Zgłoś
maximus1982 [...] 30.11.05, 19:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Frustrat, ty jesteś prymitywnym chamem 30.11.05, 20:13 A mi jest żal Kiko. Ci których denerwowała zrewanżowali jej się z nawiązką, jest sama. Cóż jej pozostaje, trwać w oporze albo przyłączyć się do grupy, która rządzi i dzieli na tym forze. Przegrała i jest mi jej żal. Dajcie jej już spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
barrin Re: Frustrat, ty jesteś prymitywnym chamem 30.11.05, 20:16 kiko. czekamy:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
maximus1982 Re: Frustrat, ty jesteś prymitywnym chamem 30.11.05, 20:20 tak czekamy na zmartwychwstanie i dodanie swoich 5gr,,,,,,,, To mi ppzypomina taka zabawe ze szkoly... dodam z 1 max 3 klasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czpacz Re: Frustrat, ty jesteś prymitywnym chamem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 17:12 kiko, nie bede sie spierał, znasz go lepiej Odpowiedz Link Zgłoś