Gość: Grzesiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 22:52 Mam zamiar sobie kupic kurtke Bergsona mozliwie jak najtaniej. Ktory skelp w Krakowie jest w miare tani??? Prosze o podanie storny internetowej jesli oan istnieje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam Re: sklepy Bergson itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 12:25 no ja polecam sklep bergsona w M1 ale nie wiem czy on jest taki tani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: sklepy Bergson itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 14:51 No dziekuje ze tak obficie mi odpowiedzieliscie. Ale juz kupilem taniutka kurtke za jedyne 390 zl w Janmarze kiedy kurtki w innych sklepach kosztuje w granicach 600 zl! Badzo polecam ten sklep!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: sklepy Bergson itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 14:56 Nie ma za co. Sądziłeś pewnie, że my tu wszyscy rzucimy się do wyszukiwarek, żeby za ciebie strony poszukać, leniu smierdzący oraz, że wszyscy chodzimy w kurtkach Bergsona (cokolwiek to jest). To może i w św. Mikołaja wierzysz? Odpowiedz Link Zgłoś