Dodaj do ulubionych

poczytaj smarkulu

08.12.05, 11:23
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3054061.html
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator siem nie obtwiera linka :( IP: *.nomi.com.pl / *.nomi.com.pl 08.12.05, 11:26
    • gph głupek. niestety sporo takich znajdzie się 08.12.05, 11:27
      u włądzy.

centralnie i lokalnie.

w sumie takie głupki lokalne jeszcze bardziej przerażają, bo potrafią lepiej
      schodzic mediom z drogi ze swoją głupotą.
      • Gość: obserwator siem obtworzyło wreszcie IP: *.nomi.com.pl / *.nomi.com.pl 08.12.05, 11:31
        faszyzująca partia, czy tylko głupek leśny?
        tak czy siak "gratulacje" - pisiory pokazują prawdziwe oblicze
        • Gość: kiko Przodkowie....................... ...... IP: *.net.autocom.pl 08.12.05, 11:48
          Przodkowie Kaczyńskiego walczyli w Powstaniu Warszawskim.
          • Gość: obsdrwator Re: Przodkowie obserwatora IP: *.nomi.com.pl / *.nomi.com.pl 08.12.05, 11:54
            pod Grunwaldem, so what?
          • jadzka42 Re: Przodkowie....................... ...... 08.12.05, 11:58
            A co to ma wspólnego? Przecież tu nie mowa o kaczce.
            Po drugie, zasług się nie dziedziczy, na wszystko trzeba samemu zasłużyc.
            • Gość: kiko Re: Przodkowie....................... ...... IP: *.net.autocom.pl 08.12.05, 12:21
              Zwracznie się per smarkulu jest ze wszech miar naganne, ktokolwiek by nie miał
              być adresatem ( dziecko, młodzież, dorosły). Świadczy o generalnym braku
              szacunku do ludzi.
              Po drugie, przez analogię - nazywać PiS faszyzującą partią z powodu wybryku
              jednostki,to tak jak obciążać człowieka z powodu np. przodków.
              • Gość: obserwator czytaj ze zrozumieniem IP: *.nomi.com.pl / *.nomi.com.pl 08.12.05, 12:25
                w moim zdaniu na końcu był pytajnik jak byk ( tak apropos,z powodu przodków
                wasz bulterier chciał obciążać tuska)
              • pernilla Re: Przodkowie....................... ...... 08.12.05, 12:32
                Gość portalu: kiko napisał(a):

> Po drugie, przez analogię - nazywać PiS faszyzującą partią z powodu wybryku
                > jednostki,to tak jak obciążać człowieka z powodu np. przodków.

Tu przynajmniej przyznam Ci racje lecz...hipokrytka jesteś. Przypomnij sobie co
                wypisywałaś o dziadku Tuska. Zreszta nawet niesłusznie go szkalałaś, fakty
                mowią za nim a nie przeciwko niemu.

Zachowujesz sie jak smarkula wiec nazywają Cie smarkulą.
                • Gość: kiko Re: Przodkowie....................... ...... IP: *.net.autocom.pl 08.12.05, 12:53
                  Masz rację i nie . Tu chodziło o prezydenta, który jako taki powinien być poza
                  wszelkim podejrzeniem ( tak jak w przypadku IPN np.) i o mijanie się Tuska z
                  prawdą, najpierw, że w o ogóle nic o dziadku nie wiedział. A potem jak mu
                  powiedziano, to od razu Sztab i on sam zaczeli opowiadać, jak to tam było, czy
                  być mogło.Krętactwo po prostu. A poza tym, jak mam do wyboru kadydata
                  wychowanego w środowisku patriotycznym, to przedkładam go nad takiego, w
                  którego domu mówiono po niemiecku (!). I żadnej niekonsekwencji tu nie ma!
                  A zatem odwołaj tą smarkulę, bo będę i ja musiała obrzucić cię stosownym
                  epitetem, pernillo!
                  • czesiekkk Re: Przodkowie....................... ...... 08.12.05, 14:14
                    Prezydent poza podejrzeniami- a jaki wpływ na to co robił dziadek w czasie II
                    wojny światowej miał kandydat na prezydenta, no jaki? przecież to absurd jakiś,
                    każdy może odpowiadać jedynie za własne czyny.
                • Gość: kiko Re: Przodkowie....................... ...... IP: *.net.autocom.pl 08.12.05, 18:15
                  Mnie nie nazywają smarkula. Coś ci się pomyliło! A ty nic nie zrozumiałaś,
                  sprawa przodków w przypadku prezydenta jest niezwykle istotna! Jest to ten
                  wyjątkowy przypadek, kiedy jest to ważne!!! Zresztą potwierdziło się to w
                  proniemieckich sympatiach Tuska(!). Tak został ukształtowany przez środowisko
                  rodzinne! I te jego teksty typu - Polska to nienormalnóść....itp.
                  A zatem, albo rżniesz głupa, moja pernillo, albo nim po prostu jesteś.
                  No cóż, to raczej nie hipokryzja...
          • longwehicle Re: Przodkowie....................... ...... 08.12.05, 18:25
            A po powstaniu byL najtwardziejszym "komuchem"!!!;c)))
            • Gość: kiko Re: Przodkowie....................... ...... IP: *.net.autocom.pl 08.12.05, 18:30
              Ty Longi kiedyś polowałeś na komuchów, a teraz ich popierasz.....
              hi hi hi ....
              • longwehicle Re: Przodkowie....................... ...... 08.12.05, 20:01
                ToZ to -dzisiejsze-komuchy są BARDZIEJ WIARYGODNE od twojego PiSu!!!;c)))
    • Gość: kiko Takisobiebolo! IP: *.net.autocom.pl 08.12.05, 19:25
      Może nadejdą lepsze czasy na FK...
      Serdeczności - k.
      • longwehicle Re: Takisobiebolo! 08.12.05, 20:03
        niedoczekanie!!!G.W.się nie da!!!;c)))Nie "ta"orientacja!!!;c)))
    • Gość: ja, my ale nie wy Re: niepopolskiemu IP: *.chello.pl 08.12.05, 20:14
      Po polsku piszemy: "po prostu", a nie "poprostu".
      Cieniutki bolku, popaprany poprawiaczu.
      Wszyscyście tacy mądrzy jak ten wasz spocony führerek - kurdupel z wielkim
      brzuszyskiem.
      • Gość: takisobiebolo [...] IP: *.cna.at 09.12.05, 06:51
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: nadzór [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 07:13
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: takisobiebolo pozytywny objaw IP: *.cna.at 09.12.05, 09:47
            pierwsze oznaki pozytywnego myślenia dają sie zauważyc
            nie tylko moje posty sa usuwane ale też glupsze od moich
            pozdrowienia dla adminów
            tak trzymać a będziecie w Polsce za wzór stawiani
            to jednak niestety trochę potrwa
            • Gość: obserwator czytałem twoją głupią wypowiedź ws. placu IP: *.nomi.com.pl / *.nomi.com.pl 09.12.05, 09:49
              bohaterów getta - u ciebie jakichkolwiek objawów, zwiastujących pozytywne
              zmiany, nie ma
    • gniewko_syn_ryba Re: poczytaj smarkulu 09.12.05, 10:42
      Gratuluję wiarygodnego (ROTFL) i obiektywnego (ROTFL) źródła informacji, tudzież
      taktu i dobrych manier... ;)
      • helenka17 Cny młodzieńcze... 13.12.05, 17:45
        nie wiem co sprawia, że się tak skręcasz po tej podłodze ze śmiechu (ROTFL), bo
        tu poruszane są poważne sprawy Ojczyzny.
        Tytułowe zdanie kierowane jest do rodzaju żeńskiego, więc możesz spokojnie nie
        brać tego do siebie. Parada Równości?
        Ponadto chciałabym zapytac: czy obraziłam kogokolwiek wymienionego z nazwiska
        lub nicka/- cku?
        A jeśli tak - to kogo konkretnie?
        Jesli idzie o pozyskiwanie wiarygodnych i obiektywnych źródeł informacji, to
        nie ucz psa szczekać, a każdy sądzi wg siebie. Skąd - cny młodzieńcze -
        przyszło Ci do głowy, że było to dla mnie JEDYNE źródło informacji? Posłużyłam
        się co najwyżej podobnym do objaśniania podobnego, w podobnym miejscu. A
        prawdziwość informacji i jej sprawdzanie - to całkiem inna historia.
        Gratulacje dotyczące taktu i dobrych manier przyjmuję z radością, albowiem mało
        kto tutaj (porzućmy na chwilkę skromność) może się w manierach z Helenką równać.
        I tak, jak widzisz, szyderstwo może być obosieczne.

A teraz może by tak coś merytorycznie, zamiast personalnie?

H.
    • helenka17 Znalazłam 13.12.05, 17:33
      tajemnicze nitki, łączące poglądy i pseudonimy. Łączące z trwałością makaronu.
      Ale ukrytych wielbicieli Totalnego Odjazdu spod Plebanii (TOP)nidgy nie brakuje.

www.antyk.org.pl/ksiazki/n-02-3.htm
      • jadzka42 Re: Znalazłam 13.12.05, 17:47
        Ale jaja, Kiko to facet a na dokładke ksiądz ;)
        No i co na to qoobaq, załamnie sie biedak pewnie.
        ;)
        • carmen_80 Re: Znalazłam 13.12.05, 17:50
          O Boshe...Ale i ja tam jestem...
          www.antyk.org.pl/wiara/katechezy/katechezy.htm
          • jadzka42 Re: Znalazłam 13.12.05, 17:55
            Wychodzi szydło z worka. Carmen robi V kolumne. Po cichu jak Zdzichu na imprezy
            lata a tu pewnie zamiast wódki ognistej to święcona pije. I innych od grzechów
            odciąga.
            • Gość: kijko Mądrość ludowa IP: *.net.autocom.pl 13.12.05, 18:14
              Na szczęście mądry lud przewidział i taką okoliczność w słowach następujących:
              > Nie jednemu psu Burek <.
              Toteż nie martwcie się dobrzy ludzie, też Jadżko, a nawet Helenko.
              Carmen, toreador a nawet byk jak zwykle są w porzo (!)
              No a ja to ja - kiko, osoba również najzupełniej świecka i do tego ostatnio
              często pisząca się przez dodatkową spółgłoskę "j"! Prawda, że tak jest ładniej?
              Helenko,a ty tak sama, czy może xyz ci pomagała? No, no.......
              • Gość: xyz Re: Mądrość ludowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 10:11
                > Helenko,a ty tak sama, czy może xyz ci pomagała? No, no.......

- kiko, jakaś mania prześladowcza? Spokojnie, napij się melisy może.
                Nie wiem, czy zauważyłaś, ale większość forum darzy cię wysokim poważaniem.
                • Gość: kiko Re: Mądrość ludowa IP: *.net.autocom.pl 14.12.05, 10:21
                  Xyz, stęskniłam się za Tobą! Chciałam , żebyś dała jakiś znak - pozdrawiam!
                  Za poważanie dziękuję, znany wróg lepszy od obcego (?), pamiętasz tę scenę
                  z filmu "Sami swoi"?
                  • xyz_xyz_xyz Re: Mądrość ludowa 14.12.05, 10:29
                    dziwne, jak łatwo czasam spełniają się nasze życzenia, prawda?
                    Napisz, czy rzeczywiście nie jesteś facetem, bo co będzie z tym nieszczęśnikiem
                    qoobaqiem???
                    Ooobaqa pozdrawiam ;)
                    • carmen_80 Re: Mądrość ludowa 14.12.05, 10:32
                      Jesli by wyszło, że ona jest facetem i to w dodatku księdzem,
                      wynikało by z tego, ze ja jestem z nią w zmowie.
                      Ale to nieprawda jest! ;)
                      Choć nie prowadzimy żadnej wojny,
                      to jednak nie spiskujemy we dwie (dwoje??)...:P
                      • xyz_xyz_xyz Re: Mądrość ludowa 14.12.05, 10:38
                        no tak, to wiarygodne uzasadnienie. Aczkolwiek nie będąc księdzem facetem wciąż
                        może być. A wtedy qoobaqowi pęknie serce :(
                    • Gość: kiko Re: Mądrość ludowa IP: *.net.autocom.pl 14.12.05, 10:46
                      Naprawdę, nie jestem facetem, ale dla najsympatyczniejszego pana na tym forum,
                      jakim niewątpliwie jest, przez wszystkich chyba b.lubiany, Qoobaq (!)nie ma to
                      przecież specjalnego znaczenia!
                      Qoobaq'u - wybacz mi te dusery, wiem ,że kłopoczą Cię takie komplimenta...
                      Carmen, z którą nie jestem w zmowie, również pozdrawiam. Może kiedyś się
                      zmówimy, ale ona od polityki woli chyba opery i hiszpański folklor ...
          • helenka17 Aaaa-haa wydało się 13.12.05, 18:06
            ...tu Was mam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka