19.10.02, 11:50
Przed chwilą przejechał przez węzeł im. Rayskiego w stronę Ronda
Czyżyńskiego. Więc prawdopodobnie jeździ dzisiaj na 9. To ten żółty, w
reklamie Belmebu
Obserwuj wątek
    • kuba203 Re: T4+B4 19.10.02, 14:11
      Zacznijmy od tego, czy jechał z pasażerami :)))
      Ale byłoby fajnie jeszcze raz zobaczyć T4 w Bieżanowie - to już może być ten
      ostatni raz :(((
      • _hektor Re: T4+B4 19.10.02, 14:53
        widziałem dzisiaj w nowym bieżanowie T4+B4, ale była to tylko nauka jazdy.
        • kuba203 Re: T4+B4 19.10.02, 14:57
          _hektor napisał:

> widziałem dzisiaj w nowym bieżanowie T4+B4, ale była to tylko nauka jazdy.

To się nie liczy :))) Tego to można wszędzie zobaczyć, np w czwartek go
          widziałem w Nowych Bronowicach :)))
          • Gość: merphy Re: T4+B4 IP: *.krakow.tdci.pl 19.10.02, 14:59
            Ja też często go widze w różnych rejonach miasta ... pewnei jechał bez
            pasażerów ... wątpie że MPK dało je na 9 ...
            • kuba203 Re: T4+B4 19.10.02, 15:05
              Gość portalu: merphy napisał(a):

> wątpie że MPK dało je na 9 ...

Tak całkiem nieprawdopodobne to nie jest, podobno raz na wiosnę MPK nie
              wystarczyło stopiątek (za dużo było zepsutych) i na 9 wyjechał T4 (ja tego
              niestety nie widziałem)...
      • pavlack Re: T4+B4 19.10.02, 16:29
        kuba203 napisał:

> Zacznijmy od tego, czy jechał z pasażerami :)))

Nie wiem... po prostu wyjrzałem przez okno, a że mieszkam na 5 piętrze to mam
        niezły widok... ale tramwaje jeżdżą jakieś 100m ode mnie. Wiem, że na pewno był
        to T4+B4 i na pewno żółty. Więc albo Nauka Jazdy, albo ten w reklamie Belmebu.
        Chociaż po tym co ktoś tu napisał poniżej, że widział dzisiaj NJ w Bieżanowie,
        to myślę że to raczej ona. Swoją drogą ciekawe, czyżby motorniczych brakowało i
        szkolą nowych?

> Ale byłoby fajnie jeszcze raz zobaczyć T4 w Bieżanowie - to już może być ten
        > ostatni raz :(((

To może jakąś impreze zrobimy? trzeba się wywiedzieć w MPK ile by to
        kosztowało, zapoda się info na pl.misc.transport.miejski, to przyjadą ludzie z
        Polski i taniej na osobę wyjdzie.
        • Gość: merphy Re: T4+B4 IP: *.krakow.tdci.pl 19.10.02, 16:43
          Spoko pomysł zrobić taką impre :) wynajmijmy sobie jakiś skład nie musi być to
          NGT 6 bo za drogo wyjdzie ...ale T4 + B4 spoko by było :)
        • kuba203 Re: T4+B4 19.10.02, 16:47
          pavlack napisał:

> to T4+B4 i na pewno żółty. Więc albo Nauka Jazdy, albo ten w reklamie Belmebu.
          > Chociaż po tym co ktoś tu napisał poniżej, że widział dzisiaj NJ w
          Bieżanowie,
          > to myślę że to raczej ona.

Czyli się wyjaśniło :)))

> Swoją drogą ciekawe, czyżby motorniczych brakowało i
          >
          > szkolą nowych?

Co jakiś czas są nowe kursy, bo przecież niektórzy odchodzą z pracy, więc
          potrzeba "świeżej krwi" :)))

> To może jakąś impreze zrobimy? trzeba się wywiedzieć w MPK ile by to
          > kosztowało, zapoda się info na pl.misc.transport.miejski, to przyjadą ludzie
          z
          > Polski i taniej na osobę wyjdzie.

Mnie się pomysł podoba, ale kto by to zorganizował? :)))
          • pavlack Re: T4+B4 19.10.02, 18:02
            kuba203 napisał:

> pavlack napisał:
            >
            > > to T4+B4 i na pewno żółty. Więc albo Nauka Jazdy, albo ten w reklamie Belm
            > ebu.
            > > Chociaż po tym co ktoś tu napisał poniżej, że widział dzisiaj NJ w
            > Bieżanowie,
            > > to myślę że to raczej ona.
            >
            > Czyli się wyjaśniło :)))

no nie za bardzo, bo Adaś pisze gdzieś niżej, że widział dziś T4+B4 na 9 :-)

>
            > > To może jakąś impreze zrobimy? trzeba się wywiedzieć w MPK ile by to
            > > kosztowało, zapoda się info na pl.misc.transport.miejski, to przyjadą ludz
            > ie
            > z
            > > Polski i taniej na osobę wyjdzie.
            >
            > Mnie się pomysł podoba, ale kto by to zorganizował? :)))

No właśnie... czy sekcja komunikacji miejskiej KKMK planuje jakąś imprezę w
            najbliższym casie?
            W sumie ja może bym to zorganizował... chociaż z drugiej strony... no nie wiem
            musiałbym się zastanowić. Ale spróbuję się dowiedzieć o cenę wynajęcia wagonu
            od MPK.
            • kuba203 Re: T4+B4 19.10.02, 18:21
              pavlack napisał:

> No właśnie... czy sekcja komunikacji miejskiej KKMK planuje jakąś imprezę w
              > najbliższym casie?

Należysz tam?

> W sumie ja może bym to zorganizował... chociaż z drugiej strony... no nie
              wiem
              > musiałbym się zastanowić. Ale spróbuję się dowiedzieć o cenę wynajęcia wagonu
              > od MPK.

Byłoby fajnie, gdyby się udało :)))
              • pavlack Re: T4+B4 19.10.02, 18:51
                kuba203 napisał:

> pavlack napisał:
                >
                > > No właśnie... czy sekcja komunikacji miejskiej KKMK planuje jakąś imprezę
                > w
                > > najbliższym casie?
                >
                > Należysz tam?

Nie. :-)

>
                > > W sumie ja może bym to zorganizował... chociaż z drugiej strony... no nie
                > wiem
                > > musiałbym się zastanowić. Ale spróbuję się dowiedzieć o cenę wynajęcia wag
                > onu
                > > od MPK.
                >
                > Byłoby fajnie, gdyby się udało :)))

Coś się pomyśli :-)
                Tylko nie wiem czy niepełnoletniemu (czyli mnie) wynajmą ;-)
                • kuba203 Re: T4+B4 19.10.02, 19:05
                  pavlack napisał:

> Coś się pomyśli :-)
                  > Tylko nie wiem czy niepełnoletniemu (czyli mnie) wynajmą ;-)

No to jak już będzie wiadomo, co i jak, to ja Ci mogę pomóc w razie czego :)))
                  Na razie dowiedz się o koszt, bo może się okazać, że nie mamy w ogóle o czym
                  gadać...
                  • pavlack Re: T4+B4 19.10.02, 19:13
                    kuba203 napisał:

> pavlack napisał:
                    >
                    > > Coś się pomyśli :-)
                    > > Tylko nie wiem czy niepełnoletniemu (czyli mnie) wynajmą ;-)
                    >
                    > No to jak już będzie wiadomo, co i jak, to ja Ci mogę pomóc w razie czego :)))
                    > Na razie dowiedz się o koszt, bo może się okazać, że nie mamy w ogóle o czym
                    > gadać...

OK :-)
                    Zadzwonię w poniedziałek, bo dzisiaj to już pewnie nie pracują.
                    • kuba203 Re: T4+B4 19.10.02, 19:21
                      pavlack napisał:

> OK :-)
                      > Zadzwonię w poniedziałek, bo dzisiaj to już pewnie nie pracują.

Przypuszczalnie nie :))) Dobra, to daj znać na forum, jak się dowiesz :)))

• Gość: Locutus Re: T4+B4 IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 20.10.02, 04:40
                        Ha! Popieram! Zahaczylibyśmy o Kopiec Wandy, nie? Byłoby zaje... fajnie. Tylko
                        ciekawe po ile by się trzeba zrzucić?
                        • kuba203 Re: T4+B4 20.10.02, 09:58
                          Gość portalu: Locutus napisał(a):

> Ha! Popieram! Zahaczylibyśmy o Kopiec Wandy, nie? Byłoby zaje... fajnie.
                          Tylko
                          > ciekawe po ile by się trzeba zrzucić?

Koniecznie Bieżanów, no i jeszcze fajnie by było do Kurdwanowa zawitać,
                          nie? :)))
                          Co do kasy, Pavlack ma się dowiedzieć w poniedziałek (czyli jutro) :)))
                          • Gość: ADAŚ WIEK IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 10:03
                            Ale Wy wszyscy młodzi jeszcze jesteście.
                            Czuję się jak spróchniały osobnik.
                            Korzystajecie ze swojej młodości, póki możecie - posłuchajcie starszego !!!
                            • Gość: merphy Re: WIEK IP: *.krakow.tdci.pl 20.10.02, 10:32
                              ja tu jetstem najmłodszy czy mi się tylko wydaje ?? MAm 16 lat :)
                              • kuba203 Re: WIEK 20.10.02, 10:35

> ja tu jetstem najmłodszy czy mi się tylko wydaje ?? MAm 16 lat :)

Nooo, ja mam całe 19 :)))
                                • Gość: ADAŚ WIEK IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 11:15
                                  kuba203 napisał:

> Gość portalu: merphy napisał(a):
                                  >
                                  > > ja tu jetstem najmłodszy czy mi się tylko wydaje ?? MAm 16 lat :)
                                  >
                                  > Nooo, ja mam całe 19 :)))

Ja też tyle chcę !!!
                                  • pavlack Re: WIEK 20.10.02, 12:32
                                    Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

> kuba203 napisał:
                                    >
                                    > > Gość portalu: merphy napisał(a):
                                    > >
                                    > > > ja tu jetstem najmłodszy czy mi się tylko wydaje ?? MAm 16 lat :)
                                    > >
                                    > > Nooo, ja mam całe 19 :)))
                                    >
                                    >
                                    > Ja też tyle chcę !!!

Ja mam 15 :-)
                                    • Gość: ADAŚ WIEK IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 12:41
                                      pavlack napisał:

> Gość portalu: ADAŚ napisał(a):
                                      >
                                      > > kuba203 napisał:
                                      > >
                                      > > > Gość portalu: merphy napisał(a):
                                      > > >
                                      > > > > ja tu jetstem najmłodszy czy mi się tylko wydaje ?? MAm 16 lat :
                                      > )
                                      > > >
                                      > > > Nooo, ja mam całe 19 :)))
                                      > >
                                      > >
                                      > > Ja też tyle chcę !!!
                                      >
                                      > Ja mam 15 :-)

JA CHCĘ TYLE MIEĆ !!!
                                      • Gość: merphy Re: WIEK IP: *.krakow.tdci.pl 20.10.02, 14:27
                                        a ile masz :-) ????? Pozdrawiam Was !!! .. i marze o wspólnym przejeździe T4 !!
                                        • Gość: ADAŚ WIEK IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 14:44
                                          Gość portalu: merphy napisał:

a ile masz ?????

Czekałem jak któryś zada to pytanie.
                                          ZGADUJCIE - wiecie tyle, że więcej niż Wy.
                                          • kuba203 Re: WIEK 20.10.02, 17:36

> Czekałem jak któryś zada to pytanie.
                                            > ZGADUJCIE - wiecie tyle, że więcej niż Wy.

+-30? :)))
                                            • Gość: merphy Re: WIEK IP: *.krakow.tdci.pl 20.10.02, 20:16
                                              nie no ja strzelam 36 :) ... 20 lat więcej odemnie :)
                                              • Gość: ADAŚ WIEK IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 21:30

> nie no ja strzelam 36 :) ... 20 lat więcej odemnie :)

ALE JAJA !!!!!!!!!!!
                                                • Gość: merphy Re: WIEK IP: *.krakow.tdci.pl 20.10.02, 22:49

>
                                                  > > nie no ja strzelam 36 :) ... 20 lat więcej odemnie :)
                                                  >
                                                  > ALE JAJA !!!!!!!!!!!

To Ty ile masz ?? :) Pozdrawiam Cię ... i Wszsytkich forumowiczów !! i jutro
                                                  dowiemy się cene :)
                                                • Gość: merphy Re: WIEK IP: *.krakow.tdci.pl 20.10.02, 22:49

>
                                                  > > nie no ja strzelam 36 :) ... 20 lat więcej odemnie :)
                                                  >
                                                  > ALE JAJA !!!!!!!!!!!
                                      • Gość: Locutus Re: WIEK IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 20.10.02, 15:59
                                        A ja całe siedemnaście...
                          • Gość: Locutus Re: T4+B4 IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 20.10.02, 15:58
                            No tak, ale nie jest to tylko kwestia całego kosztu przedsięwzięcia ale i
                            ilości osób - no bo rozłożyć to na dziesięć, a na pięćdziesiąt osób to jednak
                            jest taka drobna różnica.
                            • pavlack Re: T4+B4 20.10.02, 17:21

> No tak, ale nie jest to tylko kwestia całego kosztu przedsięwzięcia ale i
                              > ilości osób - no bo rozłożyć to na dziesięć, a na pięćdziesiąt osób to jednak
                              > jest taka drobna różnica.

No właśnie :-)
                              Dlatego jak się dowiem o koszt to zobaczymy ile osób musiało by być żeby się
                              opłaciło :-)
                              • kuba203 Re: T4+B4 20.10.02, 17:34
                                pavlack napisał:

> No właśnie :-)
                                > Dlatego jak się dowiem o koszt to zobaczymy ile osób musiało by być żeby się
                                > opłaciło :-)

Ja myślę, że tylko trzeba to dobrze zareklamować, a na brak chętnych nie
                                będziemy narzekać :)))
                                • Gość: Locutus Re: T4+B4 IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 21.10.02, 01:28
                                  Najlepiej to się zareklamujmy na jakimś ikarusie - w końcu ostatnio można je
                                  często obserwować w ścisłym centrum miasta - #114, #128, #173... ;-)
                                  • kuba203 Re: T4+B4 21.10.02, 09:09

> Najlepiej to się zareklamujmy na jakimś ikarusie - w końcu ostatnio można je
                                    > często obserwować w ścisłym centrum miasta - #114, #128, #173... ;-)

Dobry pomysł, to może zażyczmy sobie, żeby jeździł na 152 :)))
    • Gość: ADAŚ T4+B4 IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 19.10.02, 17:22
      pavlack napisał:

> Przed chwilą przejechał przez węzeł im. Rayskiego w stronę Ronda
      > Czyżyńskiego. Więc prawdopodobnie jeździ dzisiaj na 9. To ten żółty, w
      > reklamie Belmebu

Też widziałem T4+B4 na "9".
      • Gość: merphy Re: T4+B4 IP: *.krakow.tdci.pl 20.10.02, 02:15
        :) no ja też jestem za zrobieniem takiej imprezy !!! pomoge jak się da :)
        chcoiaż też jestem niepełnoletni .. :( pozdrawiam WAS !!
      • kuba203 Re: T4+B4 20.10.02, 09:59

> Też widziałem T4+B4 na "9".

Ale wczoraj?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka