pavlack 19.10.02, 11:50 Przed chwilą przejechał przez węzeł im. Rayskiego w stronę Ronda Czyżyńskiego. Więc prawdopodobnie jeździ dzisiaj na 9. To ten żółty, w reklamie Belmebu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba203 Re: T4+B4 19.10.02, 14:11 Zacznijmy od tego, czy jechał z pasażerami :))) Ale byłoby fajnie jeszcze raz zobaczyć T4 w Bieżanowie - to już może być ten ostatni raz :((( Odpowiedz Link Zgłoś
_hektor Re: T4+B4 19.10.02, 14:53 widziałem dzisiaj w nowym bieżanowie T4+B4, ale była to tylko nauka jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: T4+B4 19.10.02, 14:57 _hektor napisał: > widziałem dzisiaj w nowym bieżanowie T4+B4, ale była to tylko nauka jazdy. To się nie liczy :))) Tego to można wszędzie zobaczyć, np w czwartek go widziałem w Nowych Bronowicach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merphy Re: T4+B4 IP: *.krakow.tdci.pl 19.10.02, 14:59 Ja też często go widze w różnych rejonach miasta ... pewnei jechał bez pasażerów ... wątpie że MPK dało je na 9 ... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: T4+B4 19.10.02, 15:05 Gość portalu: merphy napisał(a): > wątpie że MPK dało je na 9 ... Tak całkiem nieprawdopodobne to nie jest, podobno raz na wiosnę MPK nie wystarczyło stopiątek (za dużo było zepsutych) i na 9 wyjechał T4 (ja tego niestety nie widziałem)... Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: T4+B4 19.10.02, 16:29 kuba203 napisał: > Zacznijmy od tego, czy jechał z pasażerami :))) Nie wiem... po prostu wyjrzałem przez okno, a że mieszkam na 5 piętrze to mam niezły widok... ale tramwaje jeżdżą jakieś 100m ode mnie. Wiem, że na pewno był to T4+B4 i na pewno żółty. Więc albo Nauka Jazdy, albo ten w reklamie Belmebu. Chociaż po tym co ktoś tu napisał poniżej, że widział dzisiaj NJ w Bieżanowie, to myślę że to raczej ona. Swoją drogą ciekawe, czyżby motorniczych brakowało i szkolą nowych? > Ale byłoby fajnie jeszcze raz zobaczyć T4 w Bieżanowie - to już może być ten > ostatni raz :((( To może jakąś impreze zrobimy? trzeba się wywiedzieć w MPK ile by to kosztowało, zapoda się info na pl.misc.transport.miejski, to przyjadą ludzie z Polski i taniej na osobę wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merphy Re: T4+B4 IP: *.krakow.tdci.pl 19.10.02, 16:43 Spoko pomysł zrobić taką impre :) wynajmijmy sobie jakiś skład nie musi być to NGT 6 bo za drogo wyjdzie ...ale T4 + B4 spoko by było :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: T4+B4 19.10.02, 16:47 pavlack napisał: > to T4+B4 i na pewno żółty. Więc albo Nauka Jazdy, albo ten w reklamie Belmebu. > Chociaż po tym co ktoś tu napisał poniżej, że widział dzisiaj NJ w Bieżanowie, > to myślę że to raczej ona. Czyli się wyjaśniło :))) > Swoją drogą ciekawe, czyżby motorniczych brakowało i > > szkolą nowych? Co jakiś czas są nowe kursy, bo przecież niektórzy odchodzą z pracy, więc potrzeba "świeżej krwi" :))) > To może jakąś impreze zrobimy? trzeba się wywiedzieć w MPK ile by to > kosztowało, zapoda się info na pl.misc.transport.miejski, to przyjadą ludzie z > Polski i taniej na osobę wyjdzie. Mnie się pomysł podoba, ale kto by to zorganizował? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: T4+B4 19.10.02, 18:02 kuba203 napisał: > pavlack napisał: > > > to T4+B4 i na pewno żółty. Więc albo Nauka Jazdy, albo ten w reklamie Belm > ebu. > > Chociaż po tym co ktoś tu napisał poniżej, że widział dzisiaj NJ w > Bieżanowie, > > to myślę że to raczej ona. > > Czyli się wyjaśniło :))) no nie za bardzo, bo Adaś pisze gdzieś niżej, że widział dziś T4+B4 na 9 :-) > > > To może jakąś impreze zrobimy? trzeba się wywiedzieć w MPK ile by to > > kosztowało, zapoda się info na pl.misc.transport.miejski, to przyjadą ludz > ie > z > > Polski i taniej na osobę wyjdzie. > > Mnie się pomysł podoba, ale kto by to zorganizował? :))) No właśnie... czy sekcja komunikacji miejskiej KKMK planuje jakąś imprezę w najbliższym casie? W sumie ja może bym to zorganizował... chociaż z drugiej strony... no nie wiem musiałbym się zastanowić. Ale spróbuję się dowiedzieć o cenę wynajęcia wagonu od MPK. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: T4+B4 19.10.02, 18:21 pavlack napisał: > No właśnie... czy sekcja komunikacji miejskiej KKMK planuje jakąś imprezę w > najbliższym casie? Należysz tam? > W sumie ja może bym to zorganizował... chociaż z drugiej strony... no nie wiem > musiałbym się zastanowić. Ale spróbuję się dowiedzieć o cenę wynajęcia wagonu > od MPK. Byłoby fajnie, gdyby się udało :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: T4+B4 19.10.02, 18:51 kuba203 napisał: > pavlack napisał: > > > No właśnie... czy sekcja komunikacji miejskiej KKMK planuje jakąś imprezę > w > > najbliższym casie? > > Należysz tam? Nie. :-) > > > W sumie ja może bym to zorganizował... chociaż z drugiej strony... no nie > wiem > > musiałbym się zastanowić. Ale spróbuję się dowiedzieć o cenę wynajęcia wag > onu > > od MPK. > > Byłoby fajnie, gdyby się udało :))) Coś się pomyśli :-) Tylko nie wiem czy niepełnoletniemu (czyli mnie) wynajmą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: T4+B4 19.10.02, 19:05 pavlack napisał: > Coś się pomyśli :-) > Tylko nie wiem czy niepełnoletniemu (czyli mnie) wynajmą ;-) No to jak już będzie wiadomo, co i jak, to ja Ci mogę pomóc w razie czego :))) Na razie dowiedz się o koszt, bo może się okazać, że nie mamy w ogóle o czym gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: T4+B4 19.10.02, 19:13 kuba203 napisał: > pavlack napisał: > > > Coś się pomyśli :-) > > Tylko nie wiem czy niepełnoletniemu (czyli mnie) wynajmą ;-) > > No to jak już będzie wiadomo, co i jak, to ja Ci mogę pomóc w razie czego :))) > Na razie dowiedz się o koszt, bo może się okazać, że nie mamy w ogóle o czym > gadać... OK :-) Zadzwonię w poniedziałek, bo dzisiaj to już pewnie nie pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: T4+B4 19.10.02, 19:21 pavlack napisał: > OK :-) > Zadzwonię w poniedziałek, bo dzisiaj to już pewnie nie pracują. Przypuszczalnie nie :))) Dobra, to daj znać na forum, jak się dowiesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: T4+B4 IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 20.10.02, 04:40 Ha! Popieram! Zahaczylibyśmy o Kopiec Wandy, nie? Byłoby zaje... fajnie. Tylko ciekawe po ile by się trzeba zrzucić? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: T4+B4 20.10.02, 09:58 Gość portalu: Locutus napisał(a): > Ha! Popieram! Zahaczylibyśmy o Kopiec Wandy, nie? Byłoby zaje... fajnie. Tylko > ciekawe po ile by się trzeba zrzucić? Koniecznie Bieżanów, no i jeszcze fajnie by było do Kurdwanowa zawitać, nie? :))) Co do kasy, Pavlack ma się dowiedzieć w poniedziałek (czyli jutro) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ WIEK IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 10:03 Ale Wy wszyscy młodzi jeszcze jesteście. Czuję się jak spróchniały osobnik. Korzystajecie ze swojej młodości, póki możecie - posłuchajcie starszego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merphy Re: WIEK IP: *.krakow.tdci.pl 20.10.02, 10:32 ja tu jetstem najmłodszy czy mi się tylko wydaje ?? MAm 16 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: WIEK 20.10.02, 10:35 Gość portalu: merphy napisał(a): > ja tu jetstem najmłodszy czy mi się tylko wydaje ?? MAm 16 lat :) Nooo, ja mam całe 19 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ WIEK IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 11:15 kuba203 napisał: > Gość portalu: merphy napisał(a): > > > ja tu jetstem najmłodszy czy mi się tylko wydaje ?? MAm 16 lat :) > > Nooo, ja mam całe 19 :))) Ja też tyle chcę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: WIEK 20.10.02, 12:32 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > kuba203 napisał: > > > Gość portalu: merphy napisał(a): > > > > > ja tu jetstem najmłodszy czy mi się tylko wydaje ?? MAm 16 lat :) > > > > Nooo, ja mam całe 19 :))) > > > Ja też tyle chcę !!! Ja mam 15 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ WIEK IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 12:41 pavlack napisał: > Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > > > kuba203 napisał: > > > > > Gość portalu: merphy napisał(a): > > > > > > > ja tu jetstem najmłodszy czy mi się tylko wydaje ?? MAm 16 lat : > ) > > > > > > Nooo, ja mam całe 19 :))) > > > > > > Ja też tyle chcę !!! > > Ja mam 15 :-) JA CHCĘ TYLE MIEĆ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merphy Re: WIEK IP: *.krakow.tdci.pl 20.10.02, 14:27 a ile masz :-) ????? Pozdrawiam Was !!! .. i marze o wspólnym przejeździe T4 !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ WIEK IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 14:44 Gość portalu: merphy napisał: a ile masz ????? Czekałem jak któryś zada to pytanie. ZGADUJCIE - wiecie tyle, że więcej niż Wy. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: WIEK 20.10.02, 17:36 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Czekałem jak któryś zada to pytanie. > ZGADUJCIE - wiecie tyle, że więcej niż Wy. +-30? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merphy Re: WIEK IP: *.krakow.tdci.pl 20.10.02, 20:16 nie no ja strzelam 36 :) ... 20 lat więcej odemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ WIEK IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 21:30 Gość portalu: merphy napisał(a): > nie no ja strzelam 36 :) ... 20 lat więcej odemnie :) ALE JAJA !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merphy Re: WIEK IP: *.krakow.tdci.pl 20.10.02, 22:49 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Gość portalu: merphy napisał(a): > > > nie no ja strzelam 36 :) ... 20 lat więcej odemnie :) > > ALE JAJA !!!!!!!!!!! To Ty ile masz ?? :) Pozdrawiam Cię ... i Wszsytkich forumowiczów !! i jutro dowiemy się cene :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merphy Re: WIEK IP: *.krakow.tdci.pl 20.10.02, 22:49 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Gość portalu: merphy napisał(a): > > > nie no ja strzelam 36 :) ... 20 lat więcej odemnie :) > > ALE JAJA !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: WIEK IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 20.10.02, 15:59 A ja całe siedemnaście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: T4+B4 IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 20.10.02, 15:58 No tak, ale nie jest to tylko kwestia całego kosztu przedsięwzięcia ale i ilości osób - no bo rozłożyć to na dziesięć, a na pięćdziesiąt osób to jednak jest taka drobna różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: T4+B4 20.10.02, 17:21 Gość portalu: Locutus napisał(a): > No tak, ale nie jest to tylko kwestia całego kosztu przedsięwzięcia ale i > ilości osób - no bo rozłożyć to na dziesięć, a na pięćdziesiąt osób to jednak > jest taka drobna różnica. No właśnie :-) Dlatego jak się dowiem o koszt to zobaczymy ile osób musiało by być żeby się opłaciło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: T4+B4 20.10.02, 17:34 pavlack napisał: > No właśnie :-) > Dlatego jak się dowiem o koszt to zobaczymy ile osób musiało by być żeby się > opłaciło :-) Ja myślę, że tylko trzeba to dobrze zareklamować, a na brak chętnych nie będziemy narzekać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: T4+B4 IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 21.10.02, 01:28 Najlepiej to się zareklamujmy na jakimś ikarusie - w końcu ostatnio można je często obserwować w ścisłym centrum miasta - #114, #128, #173... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: T4+B4 21.10.02, 09:09 Gość portalu: Locutus napisał(a): > Najlepiej to się zareklamujmy na jakimś ikarusie - w końcu ostatnio można je > często obserwować w ścisłym centrum miasta - #114, #128, #173... ;-) Dobry pomysł, to może zażyczmy sobie, żeby jeździł na 152 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ T4+B4 IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 19.10.02, 17:22 pavlack napisał: > Przed chwilą przejechał przez węzeł im. Rayskiego w stronę Ronda > Czyżyńskiego. Więc prawdopodobnie jeździ dzisiaj na 9. To ten żółty, w > reklamie Belmebu Też widziałem T4+B4 na "9". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merphy Re: T4+B4 IP: *.krakow.tdci.pl 20.10.02, 02:15 :) no ja też jestem za zrobieniem takiej imprezy !!! pomoge jak się da :) chcoiaż też jestem niepełnoletni .. :( pozdrawiam WAS !! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: T4+B4 20.10.02, 09:59 Gość portalu: ADAŚ napisał(a): > Też widziałem T4+B4 na "9". Ale wczoraj? Odpowiedz Link Zgłoś