Gość: mam dość IP: *.pl / 195.78.236.* 10.12.05, 13:11 Znowu gigantyczne korki na 29-go listopada w kierunku na Węgrzce, kopią jakiś dół na wysokości kuźnicy. Kiedy to się skończy ????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: znowu kopią na 29-go listopada IP: *.jtb.pl / *.jtb.pl 10.12.05, 13:14 Oni musza cos kopac, to ich pasja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łojezu Re: znowu kopią na 29-go listopada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 13:27 CK. Kraków umie wyłącznie kopac i... się podniecać, teraz na Rynku znaleźli jakis fragment - 1,5cm świdra... - może i tu co wykopią na miarę prowicjonalności tego miasta. Gdyby ta hołota cokolwiek pomyślała, toby kopała naraz w jednym miejscu i po wykonaniu zadania szła sobie, a oni tu kawałecek, tu kawałecek... za niedługo rozkopia Lubicz... - to my wtedy myk Mjchra do wykopu i ziemią zasypiemy, nasypiemy mu mogiłkę pamnięci Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszek193 Re: znowu kopią na 29-go listopada 12.12.05, 19:34 ...koniecznie z tabliczką. On je tak uwielbia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf mam se ci ja takie jedno foto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 19:41 na ryneczku krakowskim zrobione - w polecenia Jacusia Maj. wykopane... Odpowiedz Link Zgłoś