Dodaj do ulubionych

Wybory mistera krakforum - WYNIKI

17.12.05, 21:26
Jury w składzie Istna, Carmen i secesja dokonało następującego wyboru:

Misterem KrakForum został KRZYCHUT
Tego wyboru nie trzeba uzasadniać :)

Tytuł posiadacza najjędrniejszych pośladków zdobywa PETEEN

Tytuł piwożłopa przyznajemy MRUGOWI

WREDNY STARUCH i ROPUSZNIK ex aequo zdobywają tytuł największego wodoleja

Pozostali kandydaci otrzymują następujące wyróżnienia:
-Tytuł Najmilszego Intryganta - MTQ
-Honorowy Order Bezwstydnego Lowelasa - QOOBAQ
-Order Tchórzofretki za zasługi w ochronie przyrody - TEMPE
-Tytuł Najlepszego Znawcy Jaboli - SKKS
-Tytuł Najlepszego Wija - WIJ

GPH i jego beret zdobywają Nagrodę Publiczności

Jury oraz niektórzy kandydaci świętują właśnie przyznanie nagród,
prawdopodobnie w jednym z lokali na Floriańskiej. Gdzie dokładnie to nie
wiemy bo jedna z jurorek pod namową Najmilszego Intryganta dokonała rytualnej
ucieczki - aby tradycji stąło się zadość :)

Obserwuj wątek
    • mtq Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 17.12.05, 21:29
      secesja2005 napisała:

> Gdzie dokładnie to nie
      > wiemy bo jedna z jurorek pod namową Najmilszego Intryganta dokonała rytualnej
      > ucieczki - aby tradycji stąło się zadość :)

I znowu wszyscy pomyślą, że to moja wina!! To nie jest sprawiedliwe ;-)
      Jurorki były sprawiedliwe - do teraz ;-P
    • qoobaq Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 17.12.05, 21:31
      cha, wygralem i to w tej kategorii na ktora najbardziej liczylem, czuje sie mile
      polechtany 8-)
      • mtq Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 17.12.05, 21:32
        Ale chyba tylko Ty nie łechtasz się w realu obecnie ;-)
        • qoobaq Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 17.12.05, 21:33
          przepraszam ale kolegi nie zrozumialem, o co chodzi, Starsza Pani Ci sie napic
          pozwolila czy jak ?
          • secesja2005 Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 17.12.05, 21:34
            Owieczka go chciała poić, ale się nie dał ;)
            • qoobaq Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 17.12.05, 21:38
              wzbogacona o doswiadczenia powinna wiedziec, ze to niewiele pomaga... 8-)
    • qoobaq Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 17.12.05, 21:32
      A czy foto z wyborow bedzie dostepne w jakijkolwiek - privovej tudziez
      fotofingowej formie ? Wlasciwie mozesz sie ograniczyc do jurorek 8-)
      • secesja2005 Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 17.12.05, 21:33
        Ah jakie foty będą! Te ze Srebrnej Góry to nic!!!
        • qoobaq Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 17.12.05, 21:37
          to ja poprosze tylko szybko, wiesz jakie lubie, conie? a ja ci wysle co dzisiaj
          upolowalem w zamian, chcesz ?
    • mrug No to jak na zdobywcę tytułu piwożłopa przystało.. 17.12.05, 21:39
      ...golnę zobie grzańca galicyjskiego.;)

Zdrowie Wasze w gardła nasze!
      • qoobaq Re: No to jak na zdobywcę tytułu piwożłopa przyst 17.12.05, 21:39
        to ja w takim razie zaczynam oblewac moj spektakularny sukces za pomoca gorzkiej
        • mrug Re: No to jak na zdobywcę tytułu piwożłopa przyst 17.12.05, 21:43
          Ty swój tytuł powinieneś uczcić w jakiś bardziej adekwatny sposób...;)
          • qoobaq Re: No to jak na zdobywcę tytułu piwożłopa przyst 17.12.05, 21:45
            no ale to musialbym chyba do realu pojsc albo co, do realu mi sie niechce a tu
            nie ma sie nad kim chwilowo pastwic 8-)
      • mrug Re: No to jak na zdobywcę tytułu piwożłopa przyst 17.12.05, 22:11
        Ale to siara jest jednak...
    • tempe dziękuję 17.12.05, 21:48
      wzruszonym
      a jakie to zasługi?
      sowem czy można prosić o uzasadnienie wyroku
      czcigodnego jury?
      • qoobaq Re: dziękuję 17.12.05, 21:54
        mysle ze chodzi o opieke nad kangurem 8-)
        • tempe Re: dziękuję 17.12.05, 21:56
          no właśnie
          czuję że to pomyłka

no i ten Krzychut
          • qoobaq Re: dziękuję 17.12.05, 21:58
            nie do konca jestem przkonany co do kategorii jedrnosci, przeciez nie bylo
            sprawdzane...8-)
            • tempe Re: dziękuję 17.12.05, 22:00
              nie wiadomo
              stawiam, że to jedyne pośladki jakie sprawdzano
              • qoobaq Re: dziękuję 17.12.05, 22:01
                no to co to ma byc ? zupelny brak obiektywizmu 8-)
                • tempe Re: dziękuję 17.12.05, 22:05
                  ależ oczywiście!
                  gość co ma sześdziesiont lat z których pieńćziesiont przesiedział na
                  i on ma mieć najjędrniej?

szkandau!

a ten Krzychut?...
                  tu zaznaczam że powoduje mną perfekcyjny obiektywizm i troska
                  • qoobaq Re: dziękuję 17.12.05, 22:11
                    mnie sie trudno wypowiedziec doprawdy, jako ze jestem czysto cyfrowy i realu nie
                    widzialem 8-)
                    • tempe Re: dziękuję 17.12.05, 22:23
                      możesz programować jedrność
          • mrug Heh! 17.12.05, 22:12
            A ja dostałem jeden z główniejszych tytułów!
            • tempe Re: Heh! 17.12.05, 22:16
              ztem akurat nie polemizuję
              a uczestniczyłeś? /tzn, żłopałes przed jury?
              • mrug Re: Heh! 17.12.05, 22:19
                Bywało.
                Ale to nieprawda.
                • tempe Re: Heh! 17.12.05, 22:22
                  czylli medal za zaprzeszłe zasługi
                  • mrug Re: Heh! 17.12.05, 22:24
                    Już po ułaskawieniu...
                    • tempe Re: Heh! 17.12.05, 22:28
                      zaczęła sie wolna niedzielka
                      • mrug Re: Heh! 17.12.05, 22:30
                        Hulanki i swawole...
    • wij.paszczak Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 17.12.05, 22:59
      Jej....Wij się czuje dobrze,sorka,że nie przybył,życie rodzinne pochłania mnie
      bez rteszty...cieszę się ,że mnie zauważyliście...
    • krzychut Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 17.12.05, 23:07
      Wróciłem ze squadu, zaglądam na forum a tu:
      Niemożebny mnię zaszczyt spotkał, za który jurorkom serdecznie dziękuję.
      Obawiam się tylko, że następstwem tego werdyktu mogą by posądzenia o szanownych
      jurorek o nekrofilię, szczególnie ze strony młodszych kandydatów.
      Zgodnie z obietnicą, od jutra zaczynam pieprzyc z sensem.
      • tempe Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 17.12.05, 23:10
        ekhem hem
        serdeczne gratulacje dla zwycięzcy!
        • wij.paszczak Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 17.12.05, 23:12
          No właśnie,gratulacje!
          Tempe z tego co widzę,też się wywinął....nie widzę Go w sprawozdaniu
          • wij.paszczak Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 17.12.05, 23:23
            No kurka mała poprawka...znaczy:Tempe był..przepraszam,ża czas reakcji,ale byli
            u nas dziś koleżanka z kolegą aby pocieszyć kontuzjowaną Wijową i tak:on
            przyniósł pół metra ,ja wyciągnąłem zero siedem i wiadomo...
      • qoobaq Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 17.12.05, 23:14
        Taaa, gratulacje dla zwyciezcy ! 8-)
        • longwehicle Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 17.12.05, 23:18
          Gratulacje!!!;c)))Grubo musiałeś posmarować!!!;c)))
          • krzychut Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 17.12.05, 23:20
            No wiesz co Longi! Takie podejrzenia wobec jurorek?
            • longwehicle Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 17.12.05, 23:22
              Chyba Ci stringi pomogły!!;c))
              • krzychut Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 17.12.05, 23:39
                Stringi pomogły peteenowi - on dostał mistera jędrnych pośladków.
                Mnie przywaliło za całokształt.
                :-))
                • tempe Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 17.12.05, 23:40
                  tzn
                  korpus plus kończyny?
                • longwehicle Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 17.12.05, 23:41
                  jednym słowem "za opakowanie"!!!;c)))
    • ropusznik Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 18.12.05, 03:47
      a ja sie zrzekam swojej nafgrody na rzexz kubaka, bo wyniki są tendencyjne, i
      szcsególnie w moim przypoadku gó.. warty jest werdykt- jaki ze mnie wodolej..
      co ja tu jakows duzo na forum pisze cze co? bzdura
      ale ilad to.. podłacz aparat i zrzucsm fotogramy.. jak nie padne to cos jeszce
      zapodam..
    • tgif Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 18.12.05, 06:48
      Jury musialo chyba macac jedrnosc posladkow peteena, bo na zdjeciach (jak mnie
      pamiec wirtualna nie myli) to byl w kurtce, i nie bylo widac tej czesci ciala.
      A jezeli byl macany, to czy jury jest calkiem pewne, ze macalo peteena tylko
      jedrny posladek?
      • longwehicle Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 18.12.05, 06:58
        Pierwsza trójca była "testowana" wcześniej!!.
        Pamiętaj o "spotkaniach"forumowych w przyszłym roku!!.
        Zostaniesz "ogigierem 2006"!!;c))
        • longwehicle Re:A w ogóle to..skks na Prezydenta!!!;c)) 18.12.05, 07:06

• tgif Re:A w ogóle to..skks na Prezydenta!!!;c)) 18.12.05, 07:15
            Bez macania nie da rady.
            • longwehicle Re:Towar macany,należy do macanta!!!;c)) 18.12.05, 07:22
              To do "naszych" Pań Jurorek!!;c))
    • longwehicle Re:Jury się wyautowało!!!;c)) 18.12.05, 10:01

• carmen_80 Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 10:59
        Towar macany nie podlega reklamacji...;)
        • istna Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 11:00
          Ooo, ty żyjesz, ja żyję.. udało się:)
          A kto nie przyszedł niech żałuje:-P
          • carmen_80 Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 11:03
            Witam...;)
            Ale mnie głooowa pobolewa...;)
            a jak u Ciebie ze zdrowiem...??
            • istna Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 11:34
              Podobnież:) To chyba od tych emocji:)
              • carmen_80 Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 11:38
                Zapewne, bo inna przyczyna nie przychodzi mi do głowy...;P
                • ropusznik Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 11:52
                  a światło was nie boli?
                  • istna Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 11:54
                    Aż tak źle nie jest:)
                    • carmen_80 Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 11:57
                      Ale te myszki, czy one muszą tak tupać??
                      • ropusznik Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:00
                        no u mnie kurczaczek tupał, ale go złapałem i przetrzymuje pod kieliszkiem.
                        taki duży mam :> kieliszek.
                      • istna Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:03
                        armen_80 napisała:

> Ale te myszki, czy one muszą tak tupać??

aha, i mieć taki świszczący oddech:)
                        • carmen_80 Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:05
                          Ja nie mogę wyłapać tych myszek,
                          bo jest ich zbyt duzio...

• istna Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:08
                            Ee, ja tam nawet nie próbuję... Zresztą nawiedza mnie jedna tylko myszka, smutna
                            myszka, siedzi w kątku i gra na skrzypcach smutne cygańskie melodie..
                            • carmen_80 Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:09
                              ło matko...!
                              Moje myszki zapragneły pobawić się w chowanego,
                              i latają jak opętane po całym pokoju....;)
                              • ropusznik Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:11
                                nie, one chcą cie poprostu nauczyć stepować
                                • istna Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:12
                                  A to małe mysie szuje!
                                  Zmyszysyny!
                            • ropusznik Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:10
                              czy aby napewno cygańskie? bo moze to koszerna myszka ?
                    • ropusznik Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 11:58
                      ale czemu odrazu że źle. jak boli, znaczy ,żyjesz.. ja sie zaraz przekonam czy
                      zyje, bo chyba mi sie kawa skonczyła i musze pomaszerowac po nia do sklepu..
                      no chyba ze ktos sie nademna ulituje i mi zrobi lub prtzyniesie choiaż..
                      • istna Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:02
                        Raczej bym na to nie liczyła, bo możesz tak czekać do Nowego Roku:)
                        • ropusznik Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:03
                          nowego roku... ktorego?
                          • istna Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:04
                            Optymistycznie zakładam, że 2006:) Max 2007:)
                            • qoobaq Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:06
                              no ladnie, wstyd po prostu, takie rzeczy wypisywac - a to dzieci maoga czytac i
                              co one sobie pomysla ? Dziekuje za przychylnmy werdykt szanownemu jury, dostalem
                              swoj wymarzony tytul 8-)I bez korupcji sie obylo 8-)
                              • istna Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:08
                                Demoralizacja młodzieży to nasz chytry plan!
                                • ropusznik Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:10
                                  a każdy demoralizuje na swój sposób
                                  • carmen_80 Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:13
                                    Ale o sso chodzi??
                                    • qoobaq Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:14
                                      ja tam nie demoralizuje, jestem zawsze mily, uprzejmy i swiece dobrym
                                      przykladem. Jestem dooobry
                                      • Gość: Carmen Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... IP: *.autocom.pl 18.12.05, 12:17
                                        JAk my wszyscy zresztą...;)
                                        • qoobaq Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:21
                                          o nie, ja jestem dobrzejszy 8-)
                                          • ropusznik Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:24
                                            a skąd wiesz ze jeste,s dobry? odwiedził cie w tym roku święty mikolaj i obyuło
                                            sie bez rózgi?
                                            • carmen_80 Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:27
                                              do mnie przyszedł bo byłam grzeczna...;)
                                              • qoobaq Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:28
                                                eee tam Carmen pomrugalas do niego, blyslas niebieskim oczkiem to zmiekl i
                                                przyszedl. To sie korupcja nazywa 8-)
                                                • ropusznik Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:30
                                                  protekcja, nie korupcja, protekcja
                                                  • qoobaq Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:31
                                                    lotewer - widac dziala
                                                  • ropusznik Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:35
                                                    ho kaj
                                            • qoobaq Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:27
                                              tak i nie - znaczy sie rozgi nie bylo ale mikolaj tez nie przylazl, uznalem, ze
                                              to dlatego, ze adresu nie mial 8-)
                                              • carmen_80 Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:28
                                                Qoobaq był niegrzeczny...! :P
                                                • ropusznik Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:29
                                                  BAD BAD BAD
                                                • qoobaq Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:29
                                                  Wlasnie ze bylem grzeczny, nie mow tak bo mi przykro bedzie
                                                  • ropusznik Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:32
                                                    no nie mazgaj sie juz, nie mazgaj. dostaniesz jajko z niespidzianką z lider
                                                    prajsa
                                                  • qoobaq Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:33
                                                    Ty mi lepiej te zdjecia wyslij, a nie jajkiem lzy ocieraj, kurcze caly sie
                                                    czekolada upapralem...8-)
                                                  • ropusznik Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:36
                                                    to nie czekolada tylko wyrób czekoladopodobny.. zdjecia wlasnie wrzucam..
                                                    chwila.. to trwa..
                              • ropusznik Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:09
                                kubus:)
                                zaraz obiecane fotogramy dostajiesz.. własnie wrzucam je na strone..
                                • istna Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:11
                                  Tylko błagam, odrobinę cenzury, miej litość:)
                                  • qoobaq Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:12
                                    Ropuszniek, wieze w ciebie, zadnej cenzury, chce miec wszystko, kapisz ? 8-)
                                  • ropusznik Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:12
                                    jaka cenzura.. wsszystkie wrzuce:>
                                  • carmen_80 Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:12
                                    Chyba nie wrzucasz zdjęć na stronę ogólnodostepną...
                                    • ropusznik Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:13
                                      chyba to się łódka na wodzie
                                    • qoobaq Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:13
                                      o Carmen cos ty tam robila, ze sie tak boisz ? 8-)
                                      • Gość: Carmen Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... IP: *.autocom.pl 18.12.05, 12:15
                                        Jaaa...?? Grzeczna byłam jak zwykle...;)
                                    • istna Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:14
                                      Szykujmy się na śmierć społeczną, Carmen:)
                                      Mnie i tak wsjo rawno, ja już i tak jestem jedną nogą na tamtym świecie:)
                                      • Gość: Carmen Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... IP: *.autocom.pl 18.12.05, 12:16
                                        No, ale może jednak Ropuszek się ulituje,
                                        ułaskawienia są ostatnio w modzie...;)
                                      • qoobaq Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:16
                                        ja cie moge reanimowac jakby co, usta usta Ci zrobie chcesz ? Zaraz, chociaz nie
                                        kacowy oddech moglby mnie tez zabic, to moze innym razem...8-)
        • golghotan Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:09
          a dlaczego ja nie dostalem zadnego tytulu co ?
          • qoobaq Re: Jury odpsypia po ciężkich obradach... 18.12.05, 12:12
            bo jestes brzydki, ot co, ic smierdziec gdzie indziej
    • mrug Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 18.12.05, 12:55
      Widzę, że obrady i sama gala rozdania nagród przebiegały burzliwie...;)
      • ropusznik Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 18.12.05, 13:00
        eee tam, burzliwie.. kameralnie
        • carmen_80 Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 18.12.05, 13:06
          i w ładnych okolicznościach przyrody...;)
          • Gość: mtq Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 13:08
            No ale JAK BYŁO dalej?? ;-)
            • carmen_80 Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 18.12.05, 13:09
              Nooo ale nie trzeba było uciekać...!
              • Gość: mtq Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 13:16
                Przecież to rytuał! Zresztą, otrzymany tytuł zobowiązuje ;-)
                Jak nie chcecie mówić, to podejrzenia padną same :-)
                • ropusznik Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 18.12.05, 13:19
                  Gość portalu: mtq napisał(a):
                  > Jak nie chcecie mówić, to podejrzenia padną same :-)

dzieci takich rzeczy słuchac nie powinny
                  • carmen_80 Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 18.12.05, 13:22
                    A no tak, dzieci musiały zdążyć na dobranockę...;)
                    • Gość: mtq Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 13:23
                      A po dobranocce - jak zwykle "fantazjowanie", nie? ;-)
                      • carmen_80 Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 18.12.05, 13:24
                        Po dobranocce to spać, a nie o głupotach rozmyślać...! ;)
                        • Gość: mtq Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 13:25
                          No jak, nie da się!! ;-) Żeby jeszcze chociaż samemu być, to może... ;-)
                      • ropusznik Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 18.12.05, 13:24
                        Gość portalu: mtq napisał(a):

> A po dobranocce - jak zwykle "fantazjowanie", nie? ;-)

bo co innego pozostaje
          • ropusznik Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 18.12.05, 13:14
            carmen_80 napisała:

> i w ładnych okolicznościach przyrody...;)

oraz bramy
            • carmen_80 Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 18.12.05, 13:22
              brama była prześliczna...;)
              • ropusznik Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 18.12.05, 13:23
                ano..

@ odbierz
                • carmen_80 Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 18.12.05, 13:26
                  no to zabieram się za oglądanie...;D
            • frustrat Re: Wybory mistera krakforum - WYNIKI 18.12.05, 13:24
              A dla mnie nawet nagrody pocieszenia:(
              Frustrat jest sfrustrowany i chyba doszuka się w Waszym wątku "objawów"
              demoralizacji...
              Gdzie te nożyce, kurna znowu mi ten Szwed po..ił.
              • carmen_80 Ale... 18.12.05, 13:29
                jakby to wyglądało, jakbyś się znalazł w gronie zwykłych śmiertelników,
                wśród skromnych urzytkowników tegoż forum...;)
                Dla Ciebie jest zupełnie odrebna nagroda...w konkursie na Admina Roku ;)
                Ale o tym w swoim czasie...:P
                • frustrat Re: Ale... 18.12.05, 13:44
                  no!!
                  • carmen_80 Re: Ale... 18.12.05, 13:46
                    O Boshe...ja jestem na niebiesko...:)
                    Ale bajer...:P
                    wzruszyłam się...
                    • ropusznik Re: Ale... 18.12.05, 13:54
                      to tak pod kolor sweterka
                      • carmen_80 Re: Ale... 18.12.05, 14:12
                        i pod kolor oczu...;D
                • qoobaq Re: Ale... 18.12.05, 13:49
                  ale ci sie udalo, masz niebieskiego nicka 8-)
                  • carmen_80 Re: Ale... 18.12.05, 13:50
                    nooo...ale fajnie...;)
                    chyba nie zasnę dziśz wrażenia...:D
                    • qoobaq Re: Ale... 18.12.05, 13:52
                      a jak to zrobilas ?
                      • carmen_80 Re: Ale... 18.12.05, 14:12
                        Nie mogę Ci zdradzić...to tajminca...:D
                • istna Re: Ale... 18.12.05, 14:02
                  carmen_80 na niebiesko napisała:
                  ...

No nie, jestem zazdrosna!!!!!!!!!!
                  • ropusznik Re: Ale... 18.12.05, 14:03
                    ah, zazdrość, to takie destruktywne..
                    • istna Re: Ale... 18.12.05, 14:04
                      Idę się ciąć:(((
                      • ropusznik Re: Ale... 18.12.05, 14:04
                        tak sama? jak juz musisz to zrób to widowiskowo:P
                        • istna Re: Ale... 18.12.05, 14:06
                          Tia, a ty roześlesz zdjęcia z tego wydarzeia forumowiczom...
                          • ropusznik Re: Ale... 18.12.05, 14:07
                            nie, bede sprzedawał :>
                            • istna Re: Ale... 18.12.05, 14:12
                              A to ja wygadam wszystkim twoje straszliwe sekrety:-PPPPPP
                              • qoobaq Re: Ale... 18.12.05, 14:39
                                ja tez cos dozuce 8-)
      • qoobaq chce ktos kupic 18.12.05, 13:24
        bilet na samolot do anglii na 1.01, ja juz nie wracam namyslilem sie ?
        • ropusznik Re: chce ktos kupic 18.12.05, 13:26
          po świniobiciu nie wracasz..
          • carmen_80 Re: chce ktos kupic 18.12.05, 13:43
            Zostajesz z nami Qoobaqu...?? Cieszymy się wszysycy :D
            • ropusznik Re: chce ktos kupic 18.12.05, 13:45
              czy wssyscy, to kwestia do dalszej dyskusji :>
              • qoobaq Re: chce ktos kupic 18.12.05, 13:46
                ropusznik sie nie cieszy i ja wiem dlaczego, moze mi ktos jakas robote
                zorganizowac zebym z glodu nie umarl ?
              • carmen_80 Re: chce ktos kupic 18.12.05, 13:46
                Nie cieszysz się?? Żartujesz chyba...;)
                • qoobaq Re: chce ktos kupic 18.12.05, 13:49
                  wie ze bedzie rozlew krwi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka