gph 24.10.02, 09:56 rzuciłem pół roku temu. rzuciłem? siadam wieczorem na piwku i... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: O papierosach - wątek niewyborczy 24.10.02, 09:58 A ja nie lubie piwa... Z papierosami też się rozstałem, ale też nie zawsze skuteczność rozstania jest przeze mnie dotrzymywana;-) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: O papierosach - wątek niewyborczy IP: *.wil.pk.edu.pl 25.10.02, 14:47 trudny2002 napisał: > A ja nie lubie piwa... Zboczeniec!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: O papierosach - wątek niewyborczy 24.10.02, 09:58 gph napisał: > rzuciłem pół roku temu. > rzuciłem? > siadam wieczorem na piwku i... I co? Rzuć też piwko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: O papierosach - wątek niewyborczy 24.10.02, 10:02 kathy38 napisała: > I co? Rzuć też piwko ;-) piwko? i czym brzuch będę pasł? słodyczami?? zęby się psują.. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: O papierosach - wątek niewyborczy 24.10.02, 10:06 gph napisał: > > piwko? i czym brzuch będę pasł? słodyczami?? zęby się psują.. > To wybierz, co wolisz mieć popsute zęby czy ...? A poza tym po co Ci brzuch? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: O papierosach - wątek niewyborczy 24.10.02, 11:18 !!!! Zrobiłeś to?! Rany, rany, tego najbardziej się boję, że kiedyś w przyszłości, po pół roku straszliwych męczarni, wszystko obróci sie w popiół... raz tak było, ale po dwóch tygodniach, więc czas męczenia był krótszy. A dzis myślę, gdyby sie wtedy udało ... Tylko ,że ja lubię i to jest problem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: O papierosach - wątek niewyborczy 24.10.02, 11:23 wodnik74 napisała: > !!!! Zrobiłeś to?! Rany, rany, tego najbardziej się boję, że kiedyś w > przyszłości, po pół roku straszliwych męczarni, wszystko obróci sie w popiół... > > raz tak było, ale po dwóch tygodniach, więc czas męczenia był krótszy. A dzis > myślę, gdyby sie wtedy udało ... Tylko ,że ja lubię i to jest problem :))) ja to robię cały czas.. ale nie czuję się jakbym wrócił do nałogu, chociaż może trochę się oszukuję... w każdym bądź razie bez fajek czuję się lepiej i dlatego zamierzam jeszcze wypróbować rezonans biomagnetyczny (czy jakoś tak) na koletek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: O papierosach - wątek niewyborczy IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 11:28 oj jak ja bym chciał rzucic !!!!!!!!!!! a przynajmniej ograniczyć,a cóz masz racje piwko,kawusia,to moi wrogowie w rzucaniu dadz ograniczaniu palenia. pograzony z toba w bólu picipolo Ps.jak sprawdzisz ta metode to daj znac moze i ja sie skusze. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: O papierosach - wątek niewyborczy 24.10.02, 11:32 Gość portalu: picipolo napisał(a): > oj jak ja bym chciał rzucic !!!!!!!!!!! > a przynajmniej ograniczyć,a cóz masz racje piwko,kawusia,to moi wrogowie > w rzucaniu dadz ograniczaniu palenia. > > pograzony z toba w bólu picipolo > > Ps.jak sprawdzisz ta metode to daj znac moze i ja sie skusze. a widzisz. ja chociaz kawy nie pijam, to i przez dzień mam mniejsze ciśnienie. ale wieczory... knajpy... fuj. ale miałem 2 miesiące, że w ogóle. niestety potem motywacji brakło -i silnej woli. słabym człek i tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: O papierosach - wątek niewyborczy 24.10.02, 11:31 > > zamierzam jeszcze wypróbować rezonans biomagnetyczny (czy jakoś tak) na koletek Na czym to polega i ile kosztuje? A ograniczanie i tak dużo daje, nawet jak jest tylko oszukiwaniem :)) siły życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: O papierosach - wątek niewyborczy IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 11:36 oj słaby człek słaby. ale zawsze mozemy spróbowac rzucic palenie jeszcze raz? z papierosem w gebie picipolo pisze do was te słowa(qrwa bedzie ciezko) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: O papierosach - wątek niewyborczy 24.10.02, 11:52 Gość portalu: picipolo napisał(a): > oj słaby człek słaby. > > ale zawsze mozemy spróbowac rzucic palenie jeszcze raz? > > z papierosem w gebie picipolo pisze do was te słowa(qrwa bedzie ciezko) zawsze jest możliwośc spróbowania jeszcze raz. no, chyba że już nie ma... na początek próbowałem plastry. drogie ale działają.. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: O papierosach - wątek niewyborczy 24.10.02, 11:50 wodnik74 napisała: > > > > zamierzam jeszcze wypróbować rezonans biomagnetyczny (czy jakoś tak) na > koletek > > > Na czym to polega i ile kosztuje? > A ograniczanie i tak dużo daje, nawet jak jest tylko oszukiwaniem :)) > siły życzę do końca nie wiem (ponoć zapala się papierosa, a oni Cię do maszyny w tym momencie podpinaja i potem nie smakuje? nie ma potrzeby?), ale sporo ludzi mówi, że działa, no i kosztuje 50 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
lissu Re: O papierosach - wątek niewyborczy 24.10.02, 19:33 Dobre pyfko nie jest zle, ale papieros tfu, tfu. Ja to nigdy tego nawet do ust nie wzialem. Walczacym z nalogiem - wytrwalosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: O papierosach - wątek niewyborczy IP: 62.233.163.* 24.10.02, 19:41 Nie ma nic przyjemniejszego niż kawka z papieroskiem po śniadanku.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: O papierosach - wątek niewyborczy 25.10.02, 09:36 lissu napisał: > Dobre pyfko nie jest zle, ale papieros tfu, tfu. Ja to nigdy tego nawet do ust > nie wzialem. > Walczacym z nalogiem - wytrwalosci. dzięki, ale skoro nie miałes w ustach to skąd wiesz jaki jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: własnie ? IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 09:42 a zreszta co to za oicie piwka bez dymka? pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
nowyy Re: własnie ? 25.10.02, 13:13 Gość portalu: picipolo napisał(a): > a zreszta co to za oicie piwka bez dymka? > > pozdrawiam picipolo szkoda piffka :)), a co do rezonansu to znajomy był i kibel :((( jak palił tak pali ... nie wiem już co dobre pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: własnie ? 25.10.02, 13:21 u mnie taki rezonans nazywa się chęć szczera: nie paliłem 91-96, potem znowu kurzyłem, teraz nie palę od dwóch lat, trochę mnie przybyło, fakt, ale głównie dlatego, że przestałem się ruszać piwo i gorzałka smakują rewelacyjnie a jak mi się zachce - znowu zacznę kurzyć... monotonia zabija :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: własnie ? IP: *.kim.pl / 213.77.26.* 25.10.02, 18:30 peteen toc ty niezły jestes!!! z wyrazami szacunku dla peteena , picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
lissu Re: O papierosach - wątek niewyborczy 26.10.02, 03:08 >dzięki, ale skoro nie miałes w ustach to skąd wiesz jaki jest?? Wnioskuje bo zapachu tego co z niego zostaje po wypaleniu. Az mi sie w brzuchu kreci. :( Ale przyznaje, ze niektore papierosy kuszaco pachna. Nie dam sie jednak skusic. :) Ale pyfko to i owszem. :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś