bluetab70 28.10.02, 09:07 w końcu obiecywał, że nam jeszcze pokaże..... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam.67 Re: dyszel2 = joseph007????????????????? 28.10.02, 09:17 > w końcu obiecywał, że nam jeszcze pokaże..... taki z niego ekshibicjonista ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Czy mnie się może jaskra na oczęta rzuciła? 28.10.02, 09:42 Odpowiedzią na tego typu supozycję może być tylko wyniosłe i pogardliwe, a zarazem pełne godności milczenie. Bluetab?!!! Nie spodziewałem się tego po Tobie! Oznajmiam, że możesz mi się nie kłaniać na przyjęciach, a Twoje zdjęcie natychmiast zdejmuję z tapety na monitorze ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Ufffffffff, więc jednak żyw ci on jest :)))) 28.10.02, 09:55 to taka mała prowokacja, bo my się tu wszyscy martwiliśmy o Ciebie, 007 ;-)) że Ci się zmarło w drodze do Krakchemii czy gdzie tam zmierzałeś... że już pereł poezji barokowej nie dane nam będzie smakować... w.gatsby z wyrzutami sumienia Cię nawoływał, a tu zero oznak życia... a tapety z moim zdjęciem z monitora nie zdejmuj, bo mi....serce pęknie ;(( pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Ufffffffff, więc jednak żyw ci on jest :)))) 28.10.02, 10:00 Józefie!!!007!!! Ja też już byłem gotowy poszukiwać po Krakowie Twojego leża a Tyś wyciął numer iś zniknął:(( bez podanie przeczyny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Już mi przeszło! 28.10.02, 10:04 Jak przystało na agenta profesjonalistę, umiem zwalczać w sobie negatywne emocje, tak by na zewnątrz pozostać wcieleniem zimnego angielskiego dżentelmena w każdym calu. Pozdrów małżonka i spytaj przy okazji dlaczego pod koniec okresu przybarowego, który pamiętam, brałem go co jakiś czas za Luckystrike'a (przecież oni nawet podobni nie są?). Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś