assixazi 23.01.06, 22:30 Tego nie wiem ,i pewnie się nie dowiem, ale pozdrówcie go odemnie. Kraków jest duży...pukanie od jednych drzwi do drugich to zbyt nużące poszukiwanie. Dalej będę do niego wzdychać...cześć pa Krakuski! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen a wyprowadził się... 23.01.06, 22:31 gdzies tam, niedaleko krzyżaków... ps. a gdzieś ty była w 71, gdy on był amantem? Odpowiedz Link Zgłoś
assixazi Re: a wyprowadził się... 23.01.06, 22:36 nie rozumiem ..do krzyżąków to znaczy do Malborka? Odpowiedz Link Zgłoś
assixazi Re: a wyprowadził się... 23.01.06, 22:38 w 71-szym to jeszcze w podstawówce... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: a wyprowadził się... 23.01.06, 22:39 nie, gdzies bliżej kupił młyn, czy cuś... i zaszywa się... ps. w podstawówce to dopiero można się kochać! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: a wyprowadził się... 23.01.06, 22:40 blisko mu do rakowic w kazdym razie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: a wyprowadził się... IP: *.jtb.pl / *.jtb.pl 24.01.06, 20:49 Obecnie nowicki to stary oblesny staruch/ Odpowiedz Link Zgłoś
jmr21 KTOŚ też będzie starym obleśnym kalafiorem 25.01.06, 16:23 na tym polega sprawiedliwość tego świata Odpowiedz Link Zgłoś
assixazi Re: a wyprowadził się... 23.01.06, 22:42 ....ale nie z Nowickim.Możesz już nie odpowiadć? Odpowiedz Link Zgłoś
assixazi Re: a wyprowadził się... 23.01.06, 22:45 jago lubię od dawna, on jest sexi...ale cześć Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: a wyprowadził się... 23.01.06, 22:46 krzewent, niedaleko gostynina... ps. w końcu to nasz jack nicholson... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: a wyprowadził się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 23:37 Nowicki urodzil sie w Kowalewie kolo Rypina (kierunek Warszawa -Torun) tam zbudowal dom ach gdzie te czasy jak mi ucial nogawice od dzinsow- na pamiatke ale mysle ze jak mnie zobaczy to i tak pozna nie kazdej kobitce daje sie nogawice , no tak? Odpowiedz Link Zgłoś
puen.ta namierzony 24.01.06, 00:15 oj chyba stracił mocno na wyglądzie skoro tak go potraktowała kobieta;) film.onet.pl/O,4138,819674,plotki.html Odpowiedz Link Zgłoś
6x9 Re: a wyprowadził się... 24.01.06, 14:28 w której klasie byłaś? assixazi napisała: > w 71-szym to jeszcze w podstawówce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9x6 Re: a wyprowadził się... IP: *.kompania.net 24.01.06, 18:07 Nie szukaj nie warto, On już nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
emelem1 Re: a wyprowadził się... 24.01.06, 19:07 Gość portalu: 9x6 napisał(a): > Nie szukaj nie warto, On już nie może. Nowicki mnie nie interesuje tylko axisazi jeśli była w pierwszej klasie to mogą się nią zainteresować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assiazi Re: a wyprowadził się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:15 Fajnie że mi pomogliśćie go odszukać, to co że już wypadł.... ale zawsze był przystojniakiem. a te wypowiedzi...serce miodem spływa, które zresztą.... ciekawe czy jest z Martą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assiazi Re: a wyprowadził się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:26 co Ty ciągle z tą nienawiścią, ja mam słabo rozwinięty "zmysł" nienawiści petten widzę że lubisz pogadać... ja też tylko niekiedy się nudzę. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: a wyprowadził się... 24.01.06, 21:29 a ja: - nie jestem petten - nie nudzę się - pytasz, więc odpowiadam - pobedziesz z nami na kf dłużej, to zobaczysz, jak to ze mną jest... ;c) ps. bardzo lubię i dobrze znam polski film, a nowickiego (z wyjątkiem roli ketlinga, której on sam nie znosi) osobienno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary jak teatr opamiętaj się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:30 Gość portalu: assiazi napisał(a): (...)a te wypowiedzi...serce miodem spływa, które zresztą.... > ciekawe czy jest z Martą? współczuję naiwności. Naprawdę ten rozgoryczony nerwus jest dalej w twoim typie? Co to jest, że wystarczy być amantem, żeby kobietom miękły... kolana?:) Tak, jest dalej z Martą, przeżyli już chyba wszystkie naiwne gęsi, które przewinęły się w jego życiorysie. Naprawdę lepiej będzie gdy weźmiesz tabletkę na ból głowy lub przeczyszczenie. W twoim wieku ( masz chyba coś ponad 30 lat) powinnaś być już normalna. Przepraszam, jeżeli zbyt brutalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: io Re: Gdzie MESZKA Jan Nowicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:28 MESZKA co to? wnuczek tez nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Gdzie MESZKA Jan Nowicki IP: *.extend.pl / *.byt.pl 25.01.06, 15:54 Jan Nowicki mieszka przy Al. Focha, drugi dom na prawo od wylotu ul. Kasztelanskiej, byl kiedys w MURATORZE artykul o jego domu i stad mam ta informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idy Re: Gdzie MESZKA Jan Nowicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 20:45 na starośc wrócił do gawry Odpowiedz Link Zgłoś
marekwojciechowski Re: Gdzie meszka Jan Nowicki 25.01.06, 20:31 problem w tym, że nie mieszka w Krakowie. Aktualnie - miasteczko Kowal koło Gostynina. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
marekwojciechowski Re: Gdzie meszka Jan Nowicki 25.01.06, 22:24 Fakt, lasów wokół Kowala cała masa, pieknie, cicho, spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś