magazyn1 09.11.02, 15:37 Hey tam, mikolaje sodemki,eskakaesy,peteeny i inne osobniki z Naszego Kazmirza!!!hop-hop! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluetab70 Re: Na Wolnicy.... 09.11.02, 15:52 witaj, magazynku! co tam słychować w szerokim świecie?? a Bombel? grzeczny aby? pzdr :c) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Na Wolnicy.... 09.11.02, 15:57 dwa dni pisalem kolejne texty na stronkę, chwilowo mam dość mojej wlasnej kaźmierskiej trasy, błe... zresztą, wyjechałem na łikend za granicę ! ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Na Wolnicy.... 09.11.02, 16:01 peteen napisał: > zresztą, wyjechałem na łikend za granicę ! > ;c) wyjechałeś na łikend czy na piwo??? PS. komentarzyk wysłałam... pozdroovka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Na Wolnicy.... 09.11.02, 16:03 na łikend w radiu, a pyfo spożywam, a jakże... ps. za komentarz dziękujemy zdrowia szczęścia winszujemy... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Na Wolnicy.... 09.11.02, 16:02 W szerokim,chooyowo-moze byc woyna,chociaz mnie to nie dotyczy.Bombel...to calkiem inny rozdzial mojego zycia!! Kocham tego psa bardziej niz siebie!Przyrzeklem sobie i Jemu,ze pojedziemy razem na Wolnice!! Zeby czytac trzeba pisac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: Na Wolnicy.... IP: *.cafetera.pl / *.tera.com.pl 09.11.02, 16:03 peteen napisał: > zresztą, wyjechałem na łikend za granicę ! Coś mi tu nie pasi, zza granicy z polskimi literkami nadajesz? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Na Wolnicy.... 09.11.02, 16:05 ale mi nowina... a jakimi ? przecież nie wyjechałem do chin, tylko do bielska !!! :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: Na Wolnicy.... IP: *.cafetera.pl / *.tera.com.pl 09.11.02, 16:09 peteen napisał: > a jakimi ? przecież nie wyjechałem do chin, tylko do bielska !!! Aha :))) Za granicę do Bielska :))) To Bielsko jest za granicą a nie Biała? Mi się zawsze zdawało, że na odwrót... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Na Wolnicy.... 09.11.02, 16:12 nie grzesz, biała była zawsze małopolska pamiętam jak ci z bks-u krzyczeli na kiboli bbts-u "hanysy"... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Na Wolnicy.... 09.11.02, 16:14 peteen napisał: > nie grzesz, biała była zawsze małopolska > pamiętam jak ci z bks-u krzyczeli na kiboli bbts-u "hanysy"... > :c) Oupsss, już więcej nie zgrzeszę... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Na Wolnicy.... 09.11.02, 16:12 A tak a'propos :jakie moje litrki odbieracie na Wolnicy? Ja na swoim instroomencie czytam energicznie lierki polskie z ogonkami i wenzykami i innemi dooperelkami. A co tam w Bielsku i jakim Bielsku? Bo z tego co pamietam z goegrafii Bielskoov w Polandii jest zadzebiscie doozo!! A moze w tym jestes Bielsku gdzie gra Podbeskidzie i pojechawszy na meczysko? Odpowiedz Link Zgłoś