kathy38 11.11.02, 11:56 i wszystkim dzisiejszym Marcinom najserdeczniejsze życzenia imieninowe i wszystkiego najlepszego pozdrawiam również tych Marcinów nie-dzisiejszych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbigniew Re: ____________________m.inowi.... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 11:58 kathy38 napisała: > i wszystkim dzisiejszym Marcinom najserdeczniejsze życzenia imieninowe i > wszystkiego najlepszego > > pozdrawiam również tych Marcinów nie-dzisiejszych > Dołączam się również z całego serca !!! Nawet go wczoraj spotkałem w kolanku, ale zapomniałem złożyć osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: ____________________m.inowi.... 11.11.02, 12:07 Ja też chciałem złożyć najserdeczniejsze życzenia a przede wszystkim żeby nikt nie uczył go... dzieci...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: ____________________m.inowi.... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 12:18 tysiączne całusy dla emina i tequilli... ps. przepraszam, że z tego forum... Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: ____________________m.inowi.... 11.11.02, 12:28 Dołączam się! Wsjewo haroszewo!!! :))) -- Pokój dla bliskich, co burzą spokój yardom... Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ____________________m.inowi.... 11.11.02, 13:57 wszystkiego najlepszego!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: ____________________m.inowi.... 11.11.02, 21:18 i ja oczywiscie też... najnajnajlepszego! eminku:) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: ____________________m.inowi.... 11.11.02, 21:33 Wszystkiego najlepszego wszystkim Marcinkom!!!!!!! A.. /Bez kropki/ szczególnie! Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: ____________________m.inowi.... 11.11.02, 21:40 i ode mnie też - wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
gregry Re: ____________________m.inowi.... 11.11.02, 21:45 Proszę się przyznać. Kto z forum 'Wabi' się Marcin? Jeśli są tutaj tacy - to oczywiście i ode mnie wszystkiego najlepszego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: ____________________m.inowi.... 11.11.02, 21:52 Ja również dołączam się. Wszystkiego najlepszego wszystkim Marcinom (a zwłaszcza mojemu krajanowi). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: ____________________m.inowi.... 11.11.02, 21:53 Wszystkiego naj, naj, naj jeszcze raz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś