Dodaj do ulubionych

Ach Ci przystojni Włosi...

14.11.02, 13:25
www1.gazeta.pl/krakow/1,35800,1125333.html
Obserwuj wątek
    • marceliszpak Re: Ach Ci przystojni Włosi... 14.11.02, 14:03
      ja wole wloszki :)
    • Gość: cykloop Re: Ach Ci przystojni(kasowi) Włosi... IP: 213.171.64.* 14.11.02, 14:12
      Czyzby makaroniarze mieli ten zegar ze wskazowkami?

<sygnaturki 4ever!!
      • kathy38 Re: Ach Ci przystojni(kasowi) Włosi... 14.11.02, 14:33
        Gość portalu: cykloop napisał(a):

> Czyzby makaroniarze mieli ten zegar ze wskazowkami?

A może Ty masz, tylko niezręcznie Ci się chwalić? Co?
        • Gość: cykloop Re: Ach Ci przystojni(kasowi) Włosi... IP: 213.171.64.* 15.11.02, 15:19
          kathy38 napisała:

> Gość portalu: cykloop napisał(a):
          >
          > > Czyzby makaroniarze mieli ten zegar ze wskazowkami?
          >
          >
          > A może Ty masz, tylko niezręcznie Ci się chwalić? Co?

A zebys wiedziala,ze mam !!!Nawet z wasami,tylko zobaczyc i umrzec,jak ten
          przyslowiowy Rzym....
          • kathy38 Re: Ach Ci przystojni(kasowi) Włosi... 16.11.02, 23:51

>
            > A zebys wiedziala,ze mam !!!Nawet z wasami,tylko zobaczyc i umrzec,jak ten
            > przyslowiowy Rzym....

Ekh, czy my aby mówimy o tym samym?...
            • Gość: cykloop Re: Ach Ci przystojni(kasowi) Włosi... IP: 213.171.64.* 19.11.02, 13:21
              kathy38 napisała:

> Ekh, czy my aby mówimy o tym samym?...

Rzecz w tym,zebysmy o tym samym mysleli....
              • kathy38 Re: Ach Ci przystojni(kasowi) Włosi... 19.11.02, 13:33

>
                > Rzecz w tym,zebysmy o tym samym mysleli....

a myślimy...?
                • Gość: cykloop Re: Ach Ci przystojni(kasowi) Włosi... IP: 5.1.* / *.kennisnet.nl 20.11.02, 11:40
                  kathy38 napisała:

> a myślimy...?

Ja sie wstrzymuje,pomny losu indyka ,ktory juz o niedzieli myslal,a w
                  sobote.....
                  Acha,podobno byly sygnaturki w promocji, ale wylacznie dla mieszkancow
                  Zarudawia!
                  • kathy38 sygnaturki... 21.11.02, 09:20
                    A w Nederlandach sygnaturek brakło? Wiesz, sprezentuję Ci jakąś. Zbliża się
                    okres świąteczny, to taki miły zwyczaj, że ludzie obdarowują się prezentami.
                    Kto powiedział, że sygnaturka nie może być dobrym podarkiem?

to na razie :-)
                    i pozdrawiam
                    • Gość: cykloop Re: sygnaturki ...na kartki?. IP: 5.1.* / *.kennisnet.nl 21.11.02, 11:00
                      kathy38 napisała:

> A w Nederlandach sygnaturek brakło? Wiesz, sprezentuję Ci jakąś. Zbliża się
                      > okres świąteczny, to taki miły zwyczaj, że ludzie obdarowują się prezentami.
                      > Kto powiedział, że sygnaturka nie może być dobrym podarkiem?
                      >
                      > to na razie :-)
                      > i pozdrawiam
                      >

Tutaj sygnaturki sa towarem deficytowym,nawet kartki chca na nie
                      wprowadzic.Ach,na prezenty zawsze bylem lasy dzieki,dzieki,tylko co na to powie
                      min.Kolodko?Na pewno bedzie chcial oblozyc taki prezent stosownym podatkiem!
                      Mile zwyczaje,a szczegolnie te w okresie swiatecznym tez podatkami mozna by
                      oblozyc,dziwne ze jeszcze nie wplynal zaden projekt do laski
                      marszalkowskiej.Nigdy bym przypuszczal,ze zycie w Krakowie polega na
                      poszukiwaniu wlasciwej sygnaturki,predzej zgodzilbym sie z ciaglym szukaniem
                      wolnego miejsca do zaparkowania samochodu...
                      na razie :-)
                      pzdr( jeszcze bez akcyzy!)

• kathy38 Re: sygnaturki ... bez podatku 21.11.02, 12:53
                        To zróbmy taki mały przemycik i Kołodko nie będzie nic wiedział. :-) Chyba, że
                        mu kto życzliwy z forum doniesie. Z zazdrości, że prezentu sam nie dostał. Ale
                        jakby co to udamy, że nic nie było. "Między nami nic nie było, żadnych
                        zwierzeń, wyznań żadnych, nic nas z sobą nie łączyło ..." To co, mogę liczyć na
                        Ciebie? A może masz jakieś specjalne życzenia? Nie wiem co lubisz, a nie
                        chciałabym byś czuł się rozczarowany.

pozdrawiam
                        i udaję się na poszukiwania :-)
                        pa

--
                        nie chodzi o to by złapać króliczka, ale by gonić go...
                        • Gość: cykloop Re: sygnaturki ... bez dodatku? IP: 5.1.* / *.kennisnet.nl 21.11.02, 15:54
                          kathy38 napisała:

> To zróbmy taki mały przemycik i Kołodko nie będzie nic wiedział. :-) Chyba,
                          że mu kto życzliwy z forum doniesie. Z zazdrości, że prezentu sam nie dostał.
                          Ale jakby co to udamy, że nic nie było. "Między nami nic nie było, żadnych
                          > zwierzeń, wyznań żadnych, nic nas z sobą nie łączyło ..." To co, mogę liczyć
                          na Ciebie? A może masz jakieś specjalne życzenia? Nie wiem co lubisz, a nie
                          > chciałabym byś czuł się rozczarowany.
                          >
                          > pozdrawiam
                          > i udaję się na poszukiwania :-)
                          >
                          >
                          > nie chodzi o to by złapać króliczka, ale by gonić go...

Niby zwierzen i wyznan nie bylo,ale po otwarciu strony "Ach,ci przystojni
                          Wlosi" zaraz musze wycierac zaparowany z drugiej strony(od westchnien?) ekran
                          monitora!Tak wiec z udawania nici.Liczyc na mnie mozna,tylko ze tu wszedzie
                          naookolo kapusie,jak w MPK.Bardziej platni, niz niezyczliwi donosiciele
                          wszystko Kolodce wyspiewaja.Czy taki,nawet maly przemycik nie bedzie aby
                          zlamaniem prawa?I pozniej kraty nas rozdziela,bo nie ma jeszcze koedukacyjnych
                          przybytkow odosobnienia.Musimy wiec byc na poczatek grzeczni,jak nie
                          przymierzajac minister sprawiedliwosci w Warszawie.Jezeli chodzi o zyczenia,to
                          jest ich cala gama,tylko trudno je tu wyartykulowac ,bo dziatwa szkolna
                          podglada.Tego krolika za dlugo chyba gonic nie mozna,bo jak sie w koncu drania
                          capnie,to ze zmeczenia moze zabrakanc sily zeby go....( znowu dziatwa
                          podglada,wiec zamilcze).Zreszta u Skaldow w koncu tego krolika odarto ze
                          skory,jezeli dobrze pamietam.
                          P.S.kreci sie tu na forum niejaki "skks" ,ktory strasznie bluzni przeciwko
                          sygnaturkom!
                          pzdr :-)
                          • kathy38 bez sygnaturki???? 22.11.02, 10:56
                            To ja całkiem już nie wiem, kto Ci zachuchał ten monitor - minister Kołodko, z
                            wściekłości, że następny podatek przeszedł mu koło nosa? A może zdyszany
                            króliczek, który przystanął na chwilę? Albo skks, ziejący niechęcią do
                            sygnaturek? ;-) Bardzo mi przykro, że nie chcesz podjąć ryzyka małego,
                            malutkiego naprawdę szmuglu, wszak nic tak nie zbliża jak wspólnota przeżyć
                            zwłaszcza ekstremalnych. Póki co jesteśmy grzeczni, a jak zmylimy czujność
                            kapusiów - tacy jak w MPK to pewnie siedzą na podforum Komunikacja. ;-), to...
                            Tylko ciągle nie wiem co z tymi życzeniami. Nie zastanawiaj się za długo, bo
                            święta tuż tuż. A gdyby sądzić po wystroju firm i sklepów to już.

pozdrawiam słonecznie

--
                            Jeżeli słyszę bzykanie, to znaczy, że ktoś bzyka, a jedyny powód bzykania jaki
                            ja znam, to ten, że się jest pszczołą.
                            • Gość: cykloop Re: bez sygnaturki???? IP: 213.171.64.* 22.11.02, 14:12
                              kathy38 napisała:

> > pozdrawiam słonecznie
                              >
                              > --
                              > Jeżeli słyszę bzykanie, to znaczy, że ktoś bzyka, a jedyny powód bzykania
                              jaki
                              > ja znam, to ten, że się jest pszczołą.

Ha,ryzyk -fizyk ,jak mawiaja starzy gorale,a owoc zakazany najwyborniejszy,niby
                              ten Kmicicowy polgesek z pierwszej randki z Olenka.Niemniej jednak nawet taki
                              malutki szmugielek jest jawnym pogwalceniem prawa,a pogwalcenia nie licuja z
                              nieskazitelnoscia kandydatow do Wielkiej Rodziny (UE).Prawdziwe extremum
                              przezyc moga dac tylko bliskie zblizenia conajmniej III-go stopnia,ale nie bede
                              sie rozpedzal,bo znowu sie monitor zaparuje...z drugiej
                              strony,naturalnie.Czujnosc kapusiow z MPK to betka,ja mam jeszcze na karku
                              dzielnicowego i proboszcza.Musze wiec byc grzeczny,bo ten drugi rozgrzeszenia
                              mi nie da,a ja nie chce isc do piekla i Ty pewnie tez nie,co?Wydawalo mi,ze
                              wyruszalas na poszukiwanie sygnaturki,z jakim efektem?Pytam,bo nie wiem,czy
                              jeszcze te zyczenia sa potrzebne.
                              Pszczola ,zawod niebezpieczny.Onegdaj siedzialem sobie w najlepsze w wannie,a
                              tu taka sie zjawila,zeby sobie pobzykac,no i wpadla do wody sekutnica,karty
                              plywackiej oczywiscie nie miala!
                              pzdr(niestety:zachmurzone.Tutaj niz)
                              • kathy38 Re: bez sygnaturki???? 22.11.02, 22:20
                                A ja dalej nie wiem co Ci tak chucha na ten monitor? A może kto? Sama nie
                                wiem, Ty nie chcesz zdradzić, bo pewnie dziatwa szkolna podgląda ;-)
                                Do piekła w miłym towarzystwie to bym nawet poszła, a co? A dzielnicowym
                                mnie proszę nie straszyć, ja bardzo grzeczna jestem! Powiedz lepiej wprost,
                                że prezent ode mnie Ci nie w smak. A może Ty po prostu nie lubisz
                                sygnaturek? Oj to szkoda, bo skąd ja Ci inny wirtualny podarek wynajdę?
                                :-( A święta tuż tuż, i życzenia jak najbardziej potrzebne.

pozdrawiam
                                • Gość: cykloop Re: ... sygnaturki,ale ktorej kathy38???? IP: *.dialup.zonnet.nl 23.11.02, 21:24
                                  Powiem wprost,ze Cos ta Kathy38,jak ta euglena zielona na forum sie
                                  rozmnaza.Tak wiec czujny zrobilem sie bardzo na ewntualny prezent danajow,nie
                                  wiedzac do konca z ktora Kathy38 mam do czynienia ,w koncu wirtualnie nawet
                                  plec mozna zmienic.Ba,nawet wyznanie religijne.Do Swiat B.Narodzenia jeszcze
                                  gruby m-c,jakiez to wiec swieta sa tuz,tuz?Islamski Ramadan juz leci ....
                                  pzdr.
                                  • kathy38 Re: ... sygnaturki,ale ktorej kathy38???? 23.11.02, 23:16
                                    Powiem wprost - spróbuj zgadnąć, która prawdziwa. A prawdziwych przyjaciół
                                    poznaje się w biedzie.
                                    Mówisz, że miesiąc to długo? Co to jest miesiąc na poszukiwanie właściwej
                                    sygnaturki? I ta odległość, która nas dzieli! Myślisz, że sygnaturki chodzą tak
                                    szybko?

A propos świąt, to w Krakowie robi się pomału prawdziwie świąteczna atmosfera.
                                    Nie mówię o hipermarketach, które już od dawna handlują świątecznym towarem.
                                    Coraz więcej miejsc przyozdobionych jest choinkowymi gałązkami, girlandami,
                                    bombkami. A w mojej firmie, w hallu, od kilku dni stoi okazała choinka, z
                                    kolorowymi światełkami, aniołkami i innymi ozdobami. Kolorowe pisma dokładają
                                    gratisowe płyty z kolędami, świątecznymi gadżetami. I jak tu nie mówić, że
                                    święta lada moment.

pozdrawiam serdecznie, ale jeszcze nie świątecznie
                                    kathy38 (prawdziwa)
                                    PS. i co z tymi życzeniami
                                    • Gość: cykloop Re: ... test kathy38???? IP: *.dialup.zonnet.nl 25.11.02, 13:57
                                      kathy38 napisała:

> Powiem wprost - spróbuj zgadnąć, która prawdziwa. A prawdziwych przyjaciół
                                      > poznaje się w biedzie.
                                      >
                                      > pozdrawiam serdecznie, ale jeszcze nie świątecznie
                                      > kathy38 (prawdziwa)
                                      > PS. i co z tymi życzeniami
                                      >

OK,jest i zyczenie!Bedzie to tez rodzaj testu,ktory uwolni mnie od zgadywan
                                      typu :prawdziwa czy nieprawdziwa ta Kathy38.Zreszta od tylu lat nie moge
                                      zgadnac prawidlowej kombinacji TOTO-LOTKA.....
                                      Spelnienie mojego zyczenia wymaga Twojej obecnosci na przystanku tramwajowym
                                      pod Poczta GL. w dowolnym dniu i czasie.Tak wiec nie bedzie mowy o naslaniu
                                      przeze mnie obserwatora, nie mowiac juz o wizycie ciekawskich z tego
                                      Forum.Chodzi o przystanek usytuowany przy Starowislnej, tuz obok budynku
                                      redakcji Dziennika Polskiego.Bedac juz na tym przystanku podejdz do (prawego)
                                      duzego okna wystawowego znajdujacego sie na parterze w/w budynku i poogladaj ta
                                      wystawe dokladnie 1 min..Jak juz mowilem,mozesz to zrobic w dowolnym dniu i
                                      godzinie,rzecz w tym zebys mi juz PO FAKCIE podala date i godzine Twojej tam
                                      wizyty.Bedzie to dla mnie substytut conajmniej 100 sygnaturek!
                                      Zapewniam ,ze sprawa jest powazna i daleko mi do zartow.
                                      pzdr (juz przedswiatecznie)
                                      • kathy38 Re: ... test kathy38???? 25.11.02, 14:47
                                        Dobrze wiem co jest za tą szybą i jak tej wiedzy użyć. Myślę, że większość
                                        forumowiczów też. Dlatego zdać Ci relację wolałabym w sposób zakonspirowany.
                                        Priv na priv. :-)

pozdrawiam
                                        • Gość: cykloop Re:relacja kathy38???? IP: 213.171.64.* 26.11.02, 14:19
                                          kathy38 napisała:

> Dobrze wiem co jest za tą szybą i jak tej wiedzy użyć. Myślę, że większość
                                          > forumowiczów też. Dlatego zdać Ci relację wolałabym w sposób zakonspirowany.
                                          > Priv na priv. :-)
                                          >
                                          > pozdrawiam
                                          >
                                          Ale tu sie nie da "priv na priv",bo wszystko wyniuchaja!Zreszta przed
                                          ta "Szybą" nie zdawalabys relacji.Tak mnie korci zapytac ,przed kim boisz sie
                                          zdekonspirowac?Jednak sie wstrzymam,z wrodzonej skromnosci.
                                          pzdr:-)
                                          • kathy38 Re:relacja kathy38???? 27.11.02, 09:20
                                            Gość portalu: cykloop napisał:

> Ale tu sie nie da "priv na priv"

Da się - nie zrozumiałeś mnie. Na priv posyłam jedynie tzw. input data, które
                                            wykorzystujesz TYLKO TY. Nie chciałabym wszystkiego pisać na forum. A życzenie
                                            mi się podoba :-), chciałabym je spełnić, mam już nawet pewien pomysł jak. :-)

pozdrawiam
                                            • Gość: cykloop ..schodzimy do podziemia? IP: 213.171.64.* 27.11.02, 14:50
                                              kathy38 napisała:

> Da się - nie zrozumiałeś mnie. Na priv posyłam jedynie tzw. input data, które
                                              > wykorzystujesz TYLKO TY. Nie chciałabym wszystkiego pisać na forum. A
                                              życzenie
                                              > mi się podoba :-), chciałabym je spełnić, mam już nawet pewien pomysł jak. :-)
                                              >> pozdrawiam

Caly sie w sluch zamieniam!Co to a pomysl?Juz teraz dreszczyk emocji
                                              przelatuje mi po plecach :-)
                                              Pzdr.
                                              • kathy38 Re: ..schodzimy do podziemia? 27.11.02, 14:56
                                                Gość portalu: cykloop napisał:

>
                                                > Caly sie w sluch zamieniam!

cykloop, nie ten zmysł! Bardziej pasuje tu "wytęż wzrok" :-P

pozdrawiam :-)
                                                • Gość: cykloop oko weza i ucho slonia.... IP: 213.171.64.* 28.11.02, 11:03
                                                  kathy38 napisała:

> cykloop, nie ten zmysł! Bardziej pasuje tu "wytęż wzrok" :-P
                                                  > pozdrawiam :-)

"Wyteż wzrok ,wypreż piers ludu pracujacy miast i wsi"-spiewano kiedys w
                                                  pochodach 1 majowych.Ale pamietaj,ze cykloop ma tylko jedno oko!
                                                  Czyżbys miala cos z BIOS-u? Wtedy ten "data intput" mialby sens.Patrzylem juz
                                                  nawet pod lożko,nie mowiac już o strychu i jak na razie żadnych zmyslowosci
                                                  nie znalazlem.Co dalej z moim podobajacym sie życzeniem ? Nawiasem slysze,ze
                                                  gdzies jakas sygnaturka dzwoni,tylko nie wiem na ktorej kaplicy..
                                                  • kathy38 Re: oko weza i ucho slonia.... 28.11.02, 14:48

> "Wyteż wzrok ,wypreż piers ludu pracujacy miast i wsi"-spiewano kiedys w
                                                    > pochodach 1 majowych.

Chodziłeś na pochody pierwszomajowe?

> Ale pamietaj,ze cykloop ma tylko jedno oko!

Ale poza tym z Tobą w porządku? Tak tylko pytam.

> Czyżbys miala cos z BIOS-u? Wtedy ten "data intput" mialby sens.

"Input data" ma sens nie tylko w przypadku BIOSu. W tym też. Dostaniesz ode
                                                    mnie dane. Dostaniesz, jak będę wiedziała gdzie je wysłać. One mają tylko
                                                    tydzień ważności, jak nie będę wiedziała co z nimi zrobić nie będę z siebie
                                                    niepotrzebnie robiła przedstawienia.

> Patrzylem juz
                                                    > nawet pod lożko,nie mowiac już o strychu i jak na razie żadnych zmyslowosci
                                                    > nie znalazlem.

Tego nie rozumiem. Czego Ty tam szukałeś?

> Co dalej z moim podobajacym się życzeniem ?

Dalej się podoba. Patrz wyżej.

pozdrawiam
                                                  • Gość: cykloop czcimy swieto pracy bardziej niz prace? IP: 213.171.64.* 29.11.02, 12:28
                                                    kathy38 napisała:

>Chodziłeś na pochody pierwszomajowe?

Naturalnie!!!Zawsze na przelomie kwietnia i maja jestem w Krakowie biorac
                                                    gorliwie udzial najpierw w pochodzie 1majowym ,a pozniej- 3majowym.W dniu
                                                    swieta pracy maszerujemy Basztowa z dumnie uniesionymi glowami wygrazajac
                                                    piesciami burzujom i stojacemu naprzeciw Barbakanu Jagielle,ktory to krol,jako
                                                    despotyczny feudal uciskal lud-na razie- wsi,jakoze klasa robotnicza tkwila
                                                    jeszcze w kokonie nieswiadomosci spolecznej.W dwa dni pozniej znowu idac
                                                    Basztowa z dumnie uniesionymi glowami wygrazamy piesciami budynkowi Urzedu
                                                    Wojewodzkiego,po czym przechodzac pod pomnik Jagielly slawimy jego wiekopomne
                                                    zwyciestwo nad podstepnymi Krzyzakami,ktorych potomkowie teraz w odwecie
                                                    probuja nas wciagnac w czeluscie Eurokolchozu!

> "Input data" ma sens nie tylko w przypadku BIOSu. W tym też. Dostaniesz ode
                                                    > mnie dane. Dostaniesz, jak będę wiedziała gdzie je wysłać. One mają tylko
                                                    > tydzień ważności, jak nie będę wiedziała co z nimi zrobić nie będę z siebie
                                                    > niepotrzebnie robiła przedstawienia.
                                                    Z tym jest problem, bo jak ja podam adres,to dostane 150 maili od 150 Kathow
                                                    38 i co wtedy?Forumowicze tylko czekaja na taka gratke. Poza tym nie ma mowy o
                                                    przedstawieniach.Dzisiaj rano przed " ta" szyba staly jakies dziewczyny
                                                    prezentujace na kartonach teksty po hiszpansku.Moze to byla prowokacja
                                                    kazmirzowskiego gangu z ktorym dre teraz koty,o czym moglas sie przekonac,bo
                                                    zawedrowalas i na ich strone.Co prawda Salwator mial kiedys problemy z
                                                    Ludwinowem i zawsze z Huta,ale z Kazmirzem nigdy!A tak nawiasem,gdzie mamy
                                                    kontynuowac nasz dotad owocny dialog,na "Wlochach"czy na "Kazimierzu",bo
                                                    zdajesie zagailas tam jakas kwestie
                                                    Pzdr.

• kathy38 Przecież Włosi są najprzystojniejsi :-) 29.11.02, 14:52
                                                    Taki duży i trzeba Cię uczyć. Ale... wiem, na naukę nigdy nie jest za późno.
                                                    Napisz kathy38@gazeta.pl a odpiszę. Sorry, ale to jest mój warunek. Na forum
                                                    nie napiszę. Forumowicze czekają tylko na taką gratkę, mogę napisać za Tobą.
                                                    Chyba się nie obrazisz?

> A tak nawiasem,gdzie mamy
                                                    > kontynuowac nasz dotad owocny dialog,na "Wlochach"czy na "Kazimierzu",bo
                                                    > zdajesie zagailas tam jakas kwestie

Mam nadzieję, że to nie zarzut. A Włosi i tak są najprzystojniejsi, więc jak
                                                    sądzisz gdzie? :-) Jeśli jeszcze będzie o czym rozmawiać. A na "Kazimierzu" jak
                                                    Ty to nazywasz, to przegiąłeś z tą maturą. :-D

pozdrawiam
    • kriss.forum Re: Ach Ci przystojni Włosi... 14.11.02, 14:41
      Mnie Włosi kojarzą się raczej ze spoconymi, grubymi, zarośniętymi gościami z
      tłustymi włosami. Z moich obserwacji ok. co czwarty Włoch nie jest dresem.

--
      www.kazimierz.com
      Pokój dla bliskich,
      co burzą spokój yardom...
      Kriss.
      • Gość: mtq Re: Ach Ci przystojni Włosi... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 19:54
        Hehe, a ile razy byłeś we Włoszech?? :=))))
        • kriss.forum Re: Ach Ci przystojni Włosi... 14.11.02, 20:21
          Raz. Ale takie są moje obserwacje.

--
          www.kazimierz.com
          Pokój dla bliskich,
          Kriss.
      • Gość: zoska Re: Ach Ci przystojni Włosi... IP: *.sympatico.ca 15.11.02, 17:39
        Odzywa sie w Tobie chyba duma narodowa: rozejrzyj sie w kolo, popatrz na
        Polakow, jacy oni czysci i pachnacy. Wyszlam za Wlocha i niczego nie zaluje!!!
        I wcale nie jest gruby i spocony... W dresie tez nie chodzi.
        • kriss.forum Re: Ach Ci przystojni Włosi... 15.11.02, 17:59
          Zosiu ale ja nie mówię, że wszyscy!!! A o Polakach (niektórych ;-) ) nie musisz
          wspominać...
          ;-)))

--
          www.kazimierz.com
          Pokój dla bliskich,
          Kriss.
          • Gość: cykloop Re:milosc z przetargu... IP: 213.171.64.* 18.11.02, 10:15
            Czlowieku,nasza Zoska tych Wlochow nie wachala,zreszta " pecunia non olet".A
            ten jej italianski wybraniec wygral po prostu przetarg z Polakami ....
            Dziwne ,ze jeszcze nie oblozono podatkiem naszego (jeszcze)ukrytego
            exportu:panienek na wydaniu!
    • faciu Re: Ach Ci przystojni Włosi... 14.11.02, 16:08
      ...wrócą na tarczy do domu....
      :))
    • Gość: unsatisfied Re: Ach Ci przystojni Włosi... IP: *.bydg.pdi.net 23.11.02, 21:32
      Włoszki też są niczgo sobie , ale najwięcej witaminy ...
    • Gość: adj Re: Ach Ci przystojni Włosi... IP: *.net.autocom.pl 26.11.02, 06:52
      A co potrafią! Zdobądż i zobacz film /DIVX/pt."Roco inv.Poland".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka