kathy38 14.11.02, 13:25 www1.gazeta.pl/krakow/1,35800,1125333.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cykloop Re: Ach Ci przystojni(kasowi) Włosi... IP: 213.171.64.* 14.11.02, 14:12 Czyzby makaroniarze mieli ten zegar ze wskazowkami? <sygnaturki 4ever!! Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Ach Ci przystojni(kasowi) Włosi... 14.11.02, 14:33 Gość portalu: cykloop napisał(a): > Czyzby makaroniarze mieli ten zegar ze wskazowkami? A może Ty masz, tylko niezręcznie Ci się chwalić? Co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykloop Re: Ach Ci przystojni(kasowi) Włosi... IP: 213.171.64.* 15.11.02, 15:19 kathy38 napisała: > Gość portalu: cykloop napisał(a): > > > Czyzby makaroniarze mieli ten zegar ze wskazowkami? > > > A może Ty masz, tylko niezręcznie Ci się chwalić? Co? A zebys wiedziala,ze mam !!!Nawet z wasami,tylko zobaczyc i umrzec,jak ten przyslowiowy Rzym.... Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Ach Ci przystojni(kasowi) Włosi... 16.11.02, 23:51 Gość portalu: cykloop napisał(a): > > A zebys wiedziala,ze mam !!!Nawet z wasami,tylko zobaczyc i umrzec,jak ten > przyslowiowy Rzym.... Ekh, czy my aby mówimy o tym samym?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykloop Re: Ach Ci przystojni(kasowi) Włosi... IP: 213.171.64.* 19.11.02, 13:21 kathy38 napisała: > Ekh, czy my aby mówimy o tym samym?... Rzecz w tym,zebysmy o tym samym mysleli.... Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Ach Ci przystojni(kasowi) Włosi... 19.11.02, 13:33 Gość portalu: cykloop napisał(a): > > Rzecz w tym,zebysmy o tym samym mysleli.... a myślimy...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykloop Re: Ach Ci przystojni(kasowi) Włosi... IP: 5.1.* / *.kennisnet.nl 20.11.02, 11:40 kathy38 napisała: > a myślimy...? Ja sie wstrzymuje,pomny losu indyka ,ktory juz o niedzieli myslal,a w sobote..... Acha,podobno byly sygnaturki w promocji, ale wylacznie dla mieszkancow Zarudawia! Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 sygnaturki... 21.11.02, 09:20 A w Nederlandach sygnaturek brakło? Wiesz, sprezentuję Ci jakąś. Zbliża się okres świąteczny, to taki miły zwyczaj, że ludzie obdarowują się prezentami. Kto powiedział, że sygnaturka nie może być dobrym podarkiem? to na razie :-) i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykloop Re: sygnaturki ...na kartki?. IP: 5.1.* / *.kennisnet.nl 21.11.02, 11:00 kathy38 napisała: > A w Nederlandach sygnaturek brakło? Wiesz, sprezentuję Ci jakąś. Zbliża się > okres świąteczny, to taki miły zwyczaj, że ludzie obdarowują się prezentami. > Kto powiedział, że sygnaturka nie może być dobrym podarkiem? > > to na razie :-) > i pozdrawiam > Tutaj sygnaturki sa towarem deficytowym,nawet kartki chca na nie wprowadzic.Ach,na prezenty zawsze bylem lasy dzieki,dzieki,tylko co na to powie min.Kolodko?Na pewno bedzie chcial oblozyc taki prezent stosownym podatkiem! Mile zwyczaje,a szczegolnie te w okresie swiatecznym tez podatkami mozna by oblozyc,dziwne ze jeszcze nie wplynal zaden projekt do laski marszalkowskiej.Nigdy bym przypuszczal,ze zycie w Krakowie polega na poszukiwaniu wlasciwej sygnaturki,predzej zgodzilbym sie z ciaglym szukaniem wolnego miejsca do zaparkowania samochodu... na razie :-) pzdr( jeszcze bez akcyzy!) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: sygnaturki ... bez podatku 21.11.02, 12:53 To zróbmy taki mały przemycik i Kołodko nie będzie nic wiedział. :-) Chyba, że mu kto życzliwy z forum doniesie. Z zazdrości, że prezentu sam nie dostał. Ale jakby co to udamy, że nic nie było. "Między nami nic nie było, żadnych zwierzeń, wyznań żadnych, nic nas z sobą nie łączyło ..." To co, mogę liczyć na Ciebie? A może masz jakieś specjalne życzenia? Nie wiem co lubisz, a nie chciałabym byś czuł się rozczarowany. pozdrawiam i udaję się na poszukiwania :-) pa -- nie chodzi o to by złapać króliczka, ale by gonić go... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykloop Re: sygnaturki ... bez dodatku? IP: 5.1.* / *.kennisnet.nl 21.11.02, 15:54 kathy38 napisała: > To zróbmy taki mały przemycik i Kołodko nie będzie nic wiedział. :-) Chyba, że mu kto życzliwy z forum doniesie. Z zazdrości, że prezentu sam nie dostał. Ale jakby co to udamy, że nic nie było. "Między nami nic nie było, żadnych > zwierzeń, wyznań żadnych, nic nas z sobą nie łączyło ..." To co, mogę liczyć na Ciebie? A może masz jakieś specjalne życzenia? Nie wiem co lubisz, a nie > chciałabym byś czuł się rozczarowany. > > pozdrawiam > i udaję się na poszukiwania :-) > > > nie chodzi o to by złapać króliczka, ale by gonić go... Niby zwierzen i wyznan nie bylo,ale po otwarciu strony "Ach,ci przystojni Wlosi" zaraz musze wycierac zaparowany z drugiej strony(od westchnien?) ekran monitora!Tak wiec z udawania nici.Liczyc na mnie mozna,tylko ze tu wszedzie naookolo kapusie,jak w MPK.Bardziej platni, niz niezyczliwi donosiciele wszystko Kolodce wyspiewaja.Czy taki,nawet maly przemycik nie bedzie aby zlamaniem prawa?I pozniej kraty nas rozdziela,bo nie ma jeszcze koedukacyjnych przybytkow odosobnienia.Musimy wiec byc na poczatek grzeczni,jak nie przymierzajac minister sprawiedliwosci w Warszawie.Jezeli chodzi o zyczenia,to jest ich cala gama,tylko trudno je tu wyartykulowac ,bo dziatwa szkolna podglada.Tego krolika za dlugo chyba gonic nie mozna,bo jak sie w koncu drania capnie,to ze zmeczenia moze zabrakanc sily zeby go....( znowu dziatwa podglada,wiec zamilcze).Zreszta u Skaldow w koncu tego krolika odarto ze skory,jezeli dobrze pamietam. P.S.kreci sie tu na forum niejaki "skks" ,ktory strasznie bluzni przeciwko sygnaturkom! pzdr :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 bez sygnaturki???? 22.11.02, 10:56 To ja całkiem już nie wiem, kto Ci zachuchał ten monitor - minister Kołodko, z wściekłości, że następny podatek przeszedł mu koło nosa? A może zdyszany króliczek, który przystanął na chwilę? Albo skks, ziejący niechęcią do sygnaturek? ;-) Bardzo mi przykro, że nie chcesz podjąć ryzyka małego, malutkiego naprawdę szmuglu, wszak nic tak nie zbliża jak wspólnota przeżyć zwłaszcza ekstremalnych. Póki co jesteśmy grzeczni, a jak zmylimy czujność kapusiów - tacy jak w MPK to pewnie siedzą na podforum Komunikacja. ;-), to... Tylko ciągle nie wiem co z tymi życzeniami. Nie zastanawiaj się za długo, bo święta tuż tuż. A gdyby sądzić po wystroju firm i sklepów to już. pozdrawiam słonecznie -- Jeżeli słyszę bzykanie, to znaczy, że ktoś bzyka, a jedyny powód bzykania jaki ja znam, to ten, że się jest pszczołą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykloop Re: bez sygnaturki???? IP: 213.171.64.* 22.11.02, 14:12 kathy38 napisała: > > pozdrawiam słonecznie > > -- > Jeżeli słyszę bzykanie, to znaczy, że ktoś bzyka, a jedyny powód bzykania jaki > ja znam, to ten, że się jest pszczołą. Ha,ryzyk -fizyk ,jak mawiaja starzy gorale,a owoc zakazany najwyborniejszy,niby ten Kmicicowy polgesek z pierwszej randki z Olenka.Niemniej jednak nawet taki malutki szmugielek jest jawnym pogwalceniem prawa,a pogwalcenia nie licuja z nieskazitelnoscia kandydatow do Wielkiej Rodziny (UE).Prawdziwe extremum przezyc moga dac tylko bliskie zblizenia conajmniej III-go stopnia,ale nie bede sie rozpedzal,bo znowu sie monitor zaparuje...z drugiej strony,naturalnie.Czujnosc kapusiow z MPK to betka,ja mam jeszcze na karku dzielnicowego i proboszcza.Musze wiec byc grzeczny,bo ten drugi rozgrzeszenia mi nie da,a ja nie chce isc do piekla i Ty pewnie tez nie,co?Wydawalo mi,ze wyruszalas na poszukiwanie sygnaturki,z jakim efektem?Pytam,bo nie wiem,czy jeszcze te zyczenia sa potrzebne. Pszczola ,zawod niebezpieczny.Onegdaj siedzialem sobie w najlepsze w wannie,a tu taka sie zjawila,zeby sobie pobzykac,no i wpadla do wody sekutnica,karty plywackiej oczywiscie nie miala! pzdr(niestety:zachmurzone.Tutaj niz) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: bez sygnaturki???? 22.11.02, 22:20 A ja dalej nie wiem co Ci tak chucha na ten monitor? A może kto? Sama nie wiem, Ty nie chcesz zdradzić, bo pewnie dziatwa szkolna podgląda ;-) Do piekła w miłym towarzystwie to bym nawet poszła, a co? A dzielnicowym mnie proszę nie straszyć, ja bardzo grzeczna jestem! Powiedz lepiej wprost, że prezent ode mnie Ci nie w smak. A może Ty po prostu nie lubisz sygnaturek? Oj to szkoda, bo skąd ja Ci inny wirtualny podarek wynajdę? :-( A święta tuż tuż, i życzenia jak najbardziej potrzebne. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykloop Re: ... sygnaturki,ale ktorej kathy38???? IP: *.dialup.zonnet.nl 23.11.02, 21:24 Powiem wprost,ze Cos ta Kathy38,jak ta euglena zielona na forum sie rozmnaza.Tak wiec czujny zrobilem sie bardzo na ewntualny prezent danajow,nie wiedzac do konca z ktora Kathy38 mam do czynienia ,w koncu wirtualnie nawet plec mozna zmienic.Ba,nawet wyznanie religijne.Do Swiat B.Narodzenia jeszcze gruby m-c,jakiez to wiec swieta sa tuz,tuz?Islamski Ramadan juz leci .... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: ... sygnaturki,ale ktorej kathy38???? 23.11.02, 23:16 Powiem wprost - spróbuj zgadnąć, która prawdziwa. A prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie. Mówisz, że miesiąc to długo? Co to jest miesiąc na poszukiwanie właściwej sygnaturki? I ta odległość, która nas dzieli! Myślisz, że sygnaturki chodzą tak szybko? A propos świąt, to w Krakowie robi się pomału prawdziwie świąteczna atmosfera. Nie mówię o hipermarketach, które już od dawna handlują świątecznym towarem. Coraz więcej miejsc przyozdobionych jest choinkowymi gałązkami, girlandami, bombkami. A w mojej firmie, w hallu, od kilku dni stoi okazała choinka, z kolorowymi światełkami, aniołkami i innymi ozdobami. Kolorowe pisma dokładają gratisowe płyty z kolędami, świątecznymi gadżetami. I jak tu nie mówić, że święta lada moment. pozdrawiam serdecznie, ale jeszcze nie świątecznie kathy38 (prawdziwa) PS. i co z tymi życzeniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykloop Re: ... test kathy38???? IP: *.dialup.zonnet.nl 25.11.02, 13:57 kathy38 napisała: > Powiem wprost - spróbuj zgadnąć, która prawdziwa. A prawdziwych przyjaciół > poznaje się w biedzie. > > pozdrawiam serdecznie, ale jeszcze nie świątecznie > kathy38 (prawdziwa) > PS. i co z tymi życzeniami > OK,jest i zyczenie!Bedzie to tez rodzaj testu,ktory uwolni mnie od zgadywan typu :prawdziwa czy nieprawdziwa ta Kathy38.Zreszta od tylu lat nie moge zgadnac prawidlowej kombinacji TOTO-LOTKA..... Spelnienie mojego zyczenia wymaga Twojej obecnosci na przystanku tramwajowym pod Poczta GL. w dowolnym dniu i czasie.Tak wiec nie bedzie mowy o naslaniu przeze mnie obserwatora, nie mowiac juz o wizycie ciekawskich z tego Forum.Chodzi o przystanek usytuowany przy Starowislnej, tuz obok budynku redakcji Dziennika Polskiego.Bedac juz na tym przystanku podejdz do (prawego) duzego okna wystawowego znajdujacego sie na parterze w/w budynku i poogladaj ta wystawe dokladnie 1 min..Jak juz mowilem,mozesz to zrobic w dowolnym dniu i godzinie,rzecz w tym zebys mi juz PO FAKCIE podala date i godzine Twojej tam wizyty.Bedzie to dla mnie substytut conajmniej 100 sygnaturek! Zapewniam ,ze sprawa jest powazna i daleko mi do zartow. pzdr (juz przedswiatecznie) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: ... test kathy38???? 25.11.02, 14:47 Dobrze wiem co jest za tą szybą i jak tej wiedzy użyć. Myślę, że większość forumowiczów też. Dlatego zdać Ci relację wolałabym w sposób zakonspirowany. Priv na priv. :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykloop Re:relacja kathy38???? IP: 213.171.64.* 26.11.02, 14:19 kathy38 napisała: > Dobrze wiem co jest za tą szybą i jak tej wiedzy użyć. Myślę, że większość > forumowiczów też. Dlatego zdać Ci relację wolałabym w sposób zakonspirowany. > Priv na priv. :-) > > pozdrawiam > Ale tu sie nie da "priv na priv",bo wszystko wyniuchaja!Zreszta przed ta "Szybą" nie zdawalabys relacji.Tak mnie korci zapytac ,przed kim boisz sie zdekonspirowac?Jednak sie wstrzymam,z wrodzonej skromnosci. pzdr:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re:relacja kathy38???? 27.11.02, 09:20 Gość portalu: cykloop napisał: > Ale tu sie nie da "priv na priv" Da się - nie zrozumiałeś mnie. Na priv posyłam jedynie tzw. input data, które wykorzystujesz TYLKO TY. Nie chciałabym wszystkiego pisać na forum. A życzenie mi się podoba :-), chciałabym je spełnić, mam już nawet pewien pomysł jak. :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykloop ..schodzimy do podziemia? IP: 213.171.64.* 27.11.02, 14:50 kathy38 napisała: > Da się - nie zrozumiałeś mnie. Na priv posyłam jedynie tzw. input data, które > wykorzystujesz TYLKO TY. Nie chciałabym wszystkiego pisać na forum. A życzenie > mi się podoba :-), chciałabym je spełnić, mam już nawet pewien pomysł jak. :-) >> pozdrawiam Caly sie w sluch zamieniam!Co to a pomysl?Juz teraz dreszczyk emocji przelatuje mi po plecach :-) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: ..schodzimy do podziemia? 27.11.02, 14:56 Gość portalu: cykloop napisał: > > Caly sie w sluch zamieniam! cykloop, nie ten zmysł! Bardziej pasuje tu "wytęż wzrok" :-P pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykloop oko weza i ucho slonia.... IP: 213.171.64.* 28.11.02, 11:03 kathy38 napisała: > cykloop, nie ten zmysł! Bardziej pasuje tu "wytęż wzrok" :-P > pozdrawiam :-) "Wyteż wzrok ,wypreż piers ludu pracujacy miast i wsi"-spiewano kiedys w pochodach 1 majowych.Ale pamietaj,ze cykloop ma tylko jedno oko! Czyżbys miala cos z BIOS-u? Wtedy ten "data intput" mialby sens.Patrzylem juz nawet pod lożko,nie mowiac już o strychu i jak na razie żadnych zmyslowosci nie znalazlem.Co dalej z moim podobajacym sie życzeniem ? Nawiasem slysze,ze gdzies jakas sygnaturka dzwoni,tylko nie wiem na ktorej kaplicy.. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: oko weza i ucho slonia.... 28.11.02, 14:48 Gość portalu: cykloop napisał(a): > "Wyteż wzrok ,wypreż piers ludu pracujacy miast i wsi"-spiewano kiedys w > pochodach 1 majowych. Chodziłeś na pochody pierwszomajowe? > Ale pamietaj,ze cykloop ma tylko jedno oko! Ale poza tym z Tobą w porządku? Tak tylko pytam. > Czyżbys miala cos z BIOS-u? Wtedy ten "data intput" mialby sens. "Input data" ma sens nie tylko w przypadku BIOSu. W tym też. Dostaniesz ode mnie dane. Dostaniesz, jak będę wiedziała gdzie je wysłać. One mają tylko tydzień ważności, jak nie będę wiedziała co z nimi zrobić nie będę z siebie niepotrzebnie robiła przedstawienia. > Patrzylem juz > nawet pod lożko,nie mowiac już o strychu i jak na razie żadnych zmyslowosci > nie znalazlem. Tego nie rozumiem. Czego Ty tam szukałeś? > Co dalej z moim podobajacym się życzeniem ? Dalej się podoba. Patrz wyżej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykloop czcimy swieto pracy bardziej niz prace? IP: 213.171.64.* 29.11.02, 12:28 kathy38 napisała: >Chodziłeś na pochody pierwszomajowe? Naturalnie!!!Zawsze na przelomie kwietnia i maja jestem w Krakowie biorac gorliwie udzial najpierw w pochodzie 1majowym ,a pozniej- 3majowym.W dniu swieta pracy maszerujemy Basztowa z dumnie uniesionymi glowami wygrazajac piesciami burzujom i stojacemu naprzeciw Barbakanu Jagielle,ktory to krol,jako despotyczny feudal uciskal lud-na razie- wsi,jakoze klasa robotnicza tkwila jeszcze w kokonie nieswiadomosci spolecznej.W dwa dni pozniej znowu idac Basztowa z dumnie uniesionymi glowami wygrazamy piesciami budynkowi Urzedu Wojewodzkiego,po czym przechodzac pod pomnik Jagielly slawimy jego wiekopomne zwyciestwo nad podstepnymi Krzyzakami,ktorych potomkowie teraz w odwecie probuja nas wciagnac w czeluscie Eurokolchozu! > "Input data" ma sens nie tylko w przypadku BIOSu. W tym też. Dostaniesz ode > mnie dane. Dostaniesz, jak będę wiedziała gdzie je wysłać. One mają tylko > tydzień ważności, jak nie będę wiedziała co z nimi zrobić nie będę z siebie > niepotrzebnie robiła przedstawienia. Z tym jest problem, bo jak ja podam adres,to dostane 150 maili od 150 Kathow 38 i co wtedy?Forumowicze tylko czekaja na taka gratke. Poza tym nie ma mowy o przedstawieniach.Dzisiaj rano przed " ta" szyba staly jakies dziewczyny prezentujace na kartonach teksty po hiszpansku.Moze to byla prowokacja kazmirzowskiego gangu z ktorym dre teraz koty,o czym moglas sie przekonac,bo zawedrowalas i na ich strone.Co prawda Salwator mial kiedys problemy z Ludwinowem i zawsze z Huta,ale z Kazmirzem nigdy!A tak nawiasem,gdzie mamy kontynuowac nasz dotad owocny dialog,na "Wlochach"czy na "Kazimierzu",bo zdajesie zagailas tam jakas kwestie Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Przecież Włosi są najprzystojniejsi :-) 29.11.02, 14:52 Taki duży i trzeba Cię uczyć. Ale... wiem, na naukę nigdy nie jest za późno. Napisz kathy38@gazeta.pl a odpiszę. Sorry, ale to jest mój warunek. Na forum nie napiszę. Forumowicze czekają tylko na taką gratkę, mogę napisać za Tobą. Chyba się nie obrazisz? > A tak nawiasem,gdzie mamy > kontynuowac nasz dotad owocny dialog,na "Wlochach"czy na "Kazimierzu",bo > zdajesie zagailas tam jakas kwestie Mam nadzieję, że to nie zarzut. A Włosi i tak są najprzystojniejsi, więc jak sądzisz gdzie? :-) Jeśli jeszcze będzie o czym rozmawiać. A na "Kazimierzu" jak Ty to nazywasz, to przegiąłeś z tą maturą. :-D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Ach Ci przystojni Włosi... 14.11.02, 14:41 Mnie Włosi kojarzą się raczej ze spoconymi, grubymi, zarośniętymi gościami z tłustymi włosami. Z moich obserwacji ok. co czwarty Włoch nie jest dresem. -- www.kazimierz.com Pokój dla bliskich, co burzą spokój yardom... Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Ach Ci przystojni Włosi... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 19:54 Hehe, a ile razy byłeś we Włoszech?? :=)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Ach Ci przystojni Włosi... 14.11.02, 20:21 Raz. Ale takie są moje obserwacje. -- www.kazimierz.com Pokój dla bliskich, co burzą spokój yardom... Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoska Re: Ach Ci przystojni Włosi... IP: *.sympatico.ca 15.11.02, 17:39 Odzywa sie w Tobie chyba duma narodowa: rozejrzyj sie w kolo, popatrz na Polakow, jacy oni czysci i pachnacy. Wyszlam za Wlocha i niczego nie zaluje!!! I wcale nie jest gruby i spocony... W dresie tez nie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Ach Ci przystojni Włosi... 15.11.02, 17:59 Zosiu ale ja nie mówię, że wszyscy!!! A o Polakach (niektórych ;-) ) nie musisz wspominać... ;-))) -- www.kazimierz.com Pokój dla bliskich, co burzą spokój yardom... Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykloop Re:milosc z przetargu... IP: 213.171.64.* 18.11.02, 10:15 Czlowieku,nasza Zoska tych Wlochow nie wachala,zreszta " pecunia non olet".A ten jej italianski wybraniec wygral po prostu przetarg z Polakami .... Dziwne ,ze jeszcze nie oblozono podatkiem naszego (jeszcze)ukrytego exportu:panienek na wydaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Ach Ci przystojni Włosi... 14.11.02, 16:08 ...wrócą na tarczy do domu.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: Ach Ci przystojni Włosi... IP: *.bydg.pdi.net 23.11.02, 21:32 Włoszki też są niczgo sobie , ale najwięcej witaminy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adj Re: Ach Ci przystojni Włosi... IP: *.net.autocom.pl 26.11.02, 06:52 A co potrafią! Zdobądż i zobacz film /DIVX/pt."Roco inv.Poland". Odpowiedz Link Zgłoś