elenak 01.03.07, 23:36 A my bedziemy mieli ślub w takim oto kościółku, może ktoś zna go?Znajduje sie sie w Kałkowie w Świętokrzyskim. www.pttk.strzelin.pl/galeria/kieleckie/kalkow/002.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
talula19 Re: kościół 02.03.07, 08:51 Znam, znam, a coś chcesz wiedzieć? Dlaczego tam? Odpowiedz Link Zgłoś
elenak Re: kościół 02.03.07, 09:08 Tak tylko napisałam, a byłas tam? częsc mojej rodziny mieszka w tej wioseczce, a że kosciół niesamowity więc stwierdzilismy ze tam własnie bedziemy brac ślub.Nie wspomne jaka sesje mozna zrobic jak wspomniał Tom. Odpowiedz Link Zgłoś
tom2812 Re: kościół Kałków 02.03.07, 08:51 Ja znam bardzo dobrze. Księża przyjaźni. Opłaty za ślub z tego co wiem normalne!!! Na terenie Sanktuarium można zrobić fajną sesję foto. Można też podjechać na tamę. --- Wielka Gala Ślubna Kielce 2007 www.weseleonline.pl www.fotoservice.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
talula19 Re: kościół Kałków 02.03.07, 09:24 Pamiętam ten kościół z dzieciństwa Pochodzę ze świętokrzyskiego i kiedyś często bywałam w okolicach... Kościół jest ładny, ale dla mnie zbyt radiomaryjnie tam, choć ogród śliczny. Kuzynka robiła tam zdjęcia w ubiegłym roku i były ok Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś