Dodaj do ulubionych

Podforum fotografie

21.02.06, 17:04
sporo osób pyta, kiedy powstanie forum "fotografie", jako podforum krakowskie. wiem, że już kiedyś
poruszałem ten problem i było dużo głosów "za", ale zmieniła się nieco sytuacja i żeby forum
powstało muszą zostać spełnione 2 warunki (mam nadzieję, że już nic się więcej w tej sprawie nie
zmieni:-) )

1. na takim forum będą potrzebni >moderatorzy< . chętni do pełnienia tej funkcji mogą zgłosić się
na adres mejlowy: jabbur@gazeta.pl .

2. na forum z fotografiami różnych miast, muszą zacząć pojawiać się w większej ilości zdjęcia
dotyczące Krakowa, co pozwoli administratorom forum nabrać przekonania, że naprawde forum
"fotografie" jest nam niezbędne . Mam nadzieję, że nie będzie z tym problemów :-)
adres forum, gdzie obecnie można zamieszczać zdjęcia Krakowa to:
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=707
Obserwuj wątek
    • szut Re: Podforum fotografie 22.02.06, 09:55
      Pomysl takiego forum jest calkiem niezle.
      Wg mnie przydaloby sie jeszcze podforum o rowerach w Krakowie...
      • Gość: cyklista Re: Podforum fotografie IP: *.hsd1.fl.comcast.net 23.02.06, 01:50
        a o pedalach nie ??
        • szut Re: Podforum fotografie 23.02.06, 10:48
          wszystko ci sie kojarzy?
      • barrin Re: Podforum fotografie 23.02.06, 12:44
        Nie zauważyłem dotąd, żeby było szczególne zapotrzebowanie na takie forum. Tematy związane z
        rowerami były najczęściej poruszane na forum "Komunikacja i inwestycje" - najdłuższy istniejący tam
        wątek jest poświęcony właśnie rowerom. Nie widzę sensu mnożyc podforów, jeśli te już istniejące w
        zasadzie wystarczają.
        • szut Re: Podforum fotografie 23.02.06, 18:24
          A mnie juz dawno dziwilo, ze Forum Krakow nie ma oddzielnego forum rowerowego (a takie maja np. Wroclaw czy Warszawa).
          Jak dla mnie to tematyka rowerowa nieszczegolnie pasuje do komunikacji (ale to moje "widzenie swiata", bo sam raczej nie jezdze po miescie - co najwyzej wyjezdzajac "w teren").
          • Gość: wojo Re: Podforum fotografie IP: *.76.classcom.pl 23.02.06, 22:38
            A ja jestem za forum rowerowym! zwłaszcza, że mamy w Krakowie Marcina Hyłę,
            który może chciałby zostać adminem tego forum. Czytałem jego wypowiedzi na
            forum kraków na tematy rowerowe i myślę, że byłby osobą kompetentną.
            • barrin Re: Podforum fotografie 23.02.06, 23:16
              w takim razie polecam założenie forum prywatnego pt "Rowery w Krakowie".
              • szut Re: Podforum fotografie 23.02.06, 23:39
                Tyle tylko, ze prywatne forum nie jest widoczne z FK... A moze jak juz ktos zalozy takie prywatne forum, to bedzie chociaz podlinkowane?
    • mrug Re: Podforum fotografie 06.03.06, 12:23
      Są jakieś nowe wieści w sprawie podforum?
      Bo zdjęć na forum "Miasta" juz całkie dużo.
      • barrin Re: Podforum fotografie 06.03.06, 18:15
        pod koniec tygodnia bede kontynuowal dzialania w tym temacie..;) wczesniej chyba nie dam rady, gonia
        mnie od paru dni inne, hmm, obowiazki i jakos na forum ciagle brakuje mi czasu..:)
    • ixtlilto Re: Podforum fotografie 10.03.06, 13:53
      Cześć, to AS FŁódź.
      Przechodziliśmy już przez "TO" tj. tworzenie FŁódź-Fotografie. Nasi
      fotomaniacy spisują się poprawnie i prócz zamieszczania linków do własnych
      galerii fotek na innych serwerach; to pogrupowali zdjęcia tematycznie...
      Na szczęście nie było wymogu dużej ilości zdjęć Łodzi na innych foto-forach.
      Ot, po prostu "u siebie" chętniej umieszcza się własne zdjęcia.

Życzę szybkiego uruchomienia Waszego forum a póki co zapraszam do obejrzenia
      jak funkcjonuje to u nas :)
    • barrin Re: Podforum fotografie 14.03.06, 15:31
      Już niedługo możemy spodziewać się utworzenia podforum fotografie :-)
      Czy są jacyś chętni do moderowania tego forum ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka