Dodaj do ulubionych

Ewangelia pod prosięciem

IP: *.chello.pl 16.03.06, 00:48
panu redaktorkowi chciałbym przypomnieć jak podjudzał przed poprzednimi
derbami na Kałuży, a po pojednaniu, które może było fikcją, ale sytuacja
nieco złagodniała. A tu nagle artykuł jacy to kibice Wisły źli. OBŁUDA!!!
już wtedy powinni pana wywalić na zbity pysk
Obserwuj wątek
    • krakow_biezanow_drozdzownia Więc dlaczego Wyborcza utrzymuje swój banner 16.03.06, 01:12
      na stronie tego wątpliwej jakości serwisu???
      • niacin do "przedmowcow" 16.03.06, 02:45
        OK, rozumiem Wasze swiete oburzenie itd ale moze napisalibyscie rowniez cos ad
        rem i skomentowali sytuacje opisana w wypowiedzi Romanowskiego? Zgadzacie sie z
        tym co jest na wzmiankowanej stronie www, moze wam sie to niepodoba, a moze
        jest to wam obojetne?

pzdr
        • Gość: Tami Kiuru Re: do "przedmowcow" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 10:30
          Przeczytałem ten "felietonik"na stronie Cracovi na drugi dzień po derbach i
          krew Mnie zalała.Jak można było coś takiego napisać i opatrzyć to jeszcze
          cytatami z Pisma Świetego! Tego "redaktora"natychmiast powinni zwolnić za
          szerzenie i podjudzanie do nienawiści.Ten człowiek jest bardzo niebezpieczny.
          Szowinizm wycieka mu już nie tylko ustami, ale uszami i nosem.To jest faszyzm w
          czystej postaci.Tylko człowiek zaślepiony nienawiścią mógł napisać coś takiego.
          Strach pomyśleć tylko że mógłyby lub może zostać dziennikarzem i szerzyć swą
          nienawiść na łamach jekiejś gazety czy innego medium.Takich ludzi trzeba
          izolowć aby nie zarażali swą nienawiścią innych.
          P.S
          Mieszkamy w tym samym mieście chodzimy do tych samych kin,teatrów,kościołów
          Czy kibicowanie tej czy tamtej drużynie ma być podstawą do mordowania ludzi na
          ulicy?
          • Gość: Marco Do "przedmowcy" IP: *.chello.pl 18.03.06, 22:18
            Czy ty masz choć trochę oleju w głowie? Co ma wspólnego tekst w "Teraz Pasy" z
            faszyzmem? Co ma wspólnego z morderstwem? Jest to co najwyżej średnich lotów
            polemika z autorami nagonki na Cracovię. Naganne zachowanie pewnej niewielkiej
            liczby matołów którzy znaleźli się na derbach zostało podkoloryzowane i
            rozdmuchane do niebotycznego poziomu. Tymczasem zachowanie matołów na Kałuży
            przypominało do złudzenia wcześniejsze zachowanie innych matołów podczas derbów
            na Reymonta. Na Reymonta jednak nagonki na Wisłę nie organizowano.

Natomiast tekst imć Romanowskiego wcale mnie nie zaskakuje. Nie wart uwagi
            kolejny bełkot egzaltowanego młodzieńca, który marzy o szybkim zrobieniu kariery.
    • Gość: łowca_mądrości Re: Ewangelia pod prosięciem IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 16.03.06, 08:11
      na tejze stronie można podziwiać również tę flagę:
      cracovia.strefa.pl/flagi/lowcy_psow.jpg
      pewno wielu z tych bandytów uważa, że morderca po prostu "psa" zabił...
      • Gość: Sęk Pies zabił "psa"? IP: *.kracen.hor.net.pl 16.03.06, 11:50
        W tej tragedii zupełną farsą jest fakt że w antywiślackim sonderkomando
        latającym za niby-psami był prawdziwy, etatowy, opłacany policjant, na dodatek z
        prewencji. To już kolejny przyczynek do "chlubnej" historii Cracovii ...
    • Gość: kibic Jaki klub .... IP: 149.156.56.* 16.03.06, 09:00
      Jaki klub, tacy kibice. Jaki klub, taki serwis internetowy
      • Gość: simplus Re: Jaki klub .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 12:02
        Dzieci (nieraz stare) w szalikach nie dorosły do kibicowania
        Zobaczcie dzieciaczki (zarówno w pasach jak i z gwiazdą) jak wygląda
        kibicowanie chociażby na meczach siatkówki. Nikt tam nikogo nie chce mordować
        tylko za to, że przyszedł wspierać przeciwną drużynę.
        Zamiast Waszym drużynom budować nowe stadiony w Krakowie, dla bezpieczeństwa
        normalnych mieszkańców powinno się zburzyć to co jest i zakończyć 100-letnie
        tradycje obydwu klubów. Szargacie tylko ich dobre imię. I JEDNI I DRUDZY – TO
        PODKREŚLAM.
        Przypomina mi się wielkie pojednanie z przed roku. Po co była ta obłuda?
    • Gość: kluska Re: Ewangelia pod prosięciem IP: *.autocom.pl 16.03.06, 12:24
      Ale chciałby wiedzieć KTO jest odpowiedzialny za dopuszczenie do wydarzenia z
      obciętą głową świni na stadionie Cracovii? KTO odpowiada za organizacje?!!
      • Gość: google szukaj cracovia - i mamy odpowiedzialnych :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 12:45
        www.cracovia.pl/a_mks.php
    • Gość: RoMan Ewangelista RoMan Ewangelista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 15:57
      RoMuś podobno ci na Teraz Pasy jakiegoś tekstu nie puścili i odwetu w swoich
      wypocinach szukasz. Jeśli tak jest to brawo dla redakcji www.cracovia.pasy.net
      również za to, bo widać szanują swoje łamy bardziej niż coraz bardziej schodząca
      na psy Gazeta Wyborcza.
      Jeśli ktoś wyrobił sobie opinię na podstawie tego czegoś autorstwa Romanowskiego
      niech sam spojrzy na rzekomo obrazoburczy tekst w oryginale i zobaczy z czego
      RoMuś robi aferę i ile jest prawdy w jego wypocinach:
      www.cracovia.pasy.net/index.php?option=content&task=view&id=1603
    • Gość: benek Re: Ewangelia pod prosięciem IP: 87.207.215.* 16.03.06, 17:39
      wczoraj jechalem busem z "kibicami" cracovii i zmuszony bylem wysluchac recitalu
      ich najlepszych piesni.no coz..jesli ktos szczyci sie drac sie w autobusie ze -
      "cracovii fani zawsze naje..i" to czego mozna sie po nich spodziewac? a po
      przyspiewce "pijemy wooooodke pijemy wooooodke a kierowca ch**" juz rece opadly...

------------------
      s7.bitefight.pl/c.php?uid=67851
    • Gość: witopasiak Re: Ewangelia pod prosięciem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:32
      Aż razi wiślackośc pana romana. Chciałbym być tak dobrym człowiekiem, aby tak
      łątwo innych osądzać. Cytowane przykłądy, to tylko poparcie tezy "Wisła -
      dzieci wykarmione spermą z zomowskiej pały" - to prawda, tylko ujęta zbyt
      wulgarnie.....
      • flamengista "wiślackośc pana romana"? 16.03.06, 21:31
        Witku, twoja ignorancja nie zna granic:) RoMan to ponoć admin waszego pasiastego
        forum...

Wiem, wiem - to kryptowiślak, kolejny przykład na powtierdzenie antypasiastego
        spisku, majacego na celu ponowne zniewolenie Pasów w III lidze przez UBecję:)
    • Gość: witopasiak Re: Ewangelia pod prosięciem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:33
      "Wisła - dzieci wykarmione spermą z zomowskiej pały" - może niekulturalne, ale
      prawdziwe. Bolesne, co? Dziennikar zpowinien przynjamniej próbować być
      bezstronny. Kibic nie musi.
      • Gość: Romy S. Re: Ewangelia pod prosięciem IP: *.autocom.pl 16.03.06, 19:57
        Jak na kibica Pasów to "RoMan" był bezstronny o dziwo, więc choć
        raz "witopasiaku" i reszta braci z Kałuży uderzcie się w piersi i skończcie te
        jałowe dysputy.
      • Gość: boberek prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 20:01
        masz dziwne pojęcie prawdy - ja jestem kibicem Wisły a nie mam i nie miałem nic
        wspólnego z ZOMO ani z Milicją - więc na jakiej podstawie twierdzisz ze to
        prawda? Wisła powstała na długo przed powstaniem milicji[i ZOMO] i trwa juz17
        lat od ich likwidacji...
        Przeszłość Wisły jest jaka jest - i koniec - to juz prezszłość - teraźniejszość
        jest taka że Wisła jest do prawie dzieśięciu lat najlepszym klubem w Polsce - i
        to bez patronatu Policji - a Cracovia - wasz prezes po przegraniu kilku meczy
        grozi wycofaniem sie - wymagając wyników kiedy przez dwa lata wzmocnił drużynę
        1-2 zawodnikami - a wy zyjecie wspomnieniami i jedyne co was podbudowuje to
        pooczerniać Wisłę - ale tak naprwade to mi to jest obojętne - ciesze sie
        sukcesami mojego klubu, martwie kiedy idzie gorzej - a zakompleksionych ludzików
        - OLEWAM - dla was juz nie ma ratunku jeśli sami sie nie zmienicie
      • Gość: wujo Re: Ewangelia pod prosięciem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:15
        Wito dzięki takim kibicom jak ty Craxa będzie miała zawsze bezmózgie bydło na
        trybunach.
    • Gość: Tomasz Re: Ewangelia pod prosięciem IP: 62.111.139.* 16.03.06, 19:59
      Wstydź się Roman tak bardzo chciałeś coś napisać, że musiałeś się zniżyć do
      takiego poziomu, przykro mi a uważałem Cię za innego człowieka :(
    • Gość: knur Re: Ewangelia pod prosięciem IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 16.03.06, 20:26
      jeśli chodzi o głowe świni, to jest w niej jakaś sprzeczność - niby w barwy
      wisły pomalowana, a ma przekreśloną biała gwiazdę. Hmm - skoro ta swinia
      symbolizuje wisłę, to chyba powinna byc gwiazda nieprzekreślona? A skoro jest
      przekreślona - to kim jest ta świnia?
    • Gość: Marek nie przepadam za p.Romanowskim IP: *.linuxstuff.pl / 81.219.149.* 16.03.06, 21:03
      ale ta banda kiboli - to jednak, używając słowa z języka rosyjskiego, rzadka
      swołocz. Z obu stron zresztą. Odróżniając oczywiście kiboli od kibiców - znam
      paru, kibiców obu drużyn, takich, co to karnety na sezon wykupili.
      Ciekwa jestem, jakie metody wychowawcze, jakie srodki zaradcze, proponowaliby, w
      przypadku "naszych" kiboli, panowie profesorowie prawa, z gatunku zollowatych?
    • flamengista zaślepienie niektórych nie zna granic 16.03.06, 21:25
      Nawet jeśli kbic Cracovii, admin pasiastego forum i człowiek u którego trudno
      sie dopatrzeć przychylności do Wisły - pisze że na Derbach przkeroczono granice
      dobrego smaku, a publikacje na stronie sympatyków to przegiecie - dalej wysuwają
      kretyńskie argumenty.

Normalny człowiek siedziałby cicho, a uszy paliły by mu się ze wstydu. Problem w
      tym, że "obrońcy honoru" Cracovii na tym forum do końca normalnie nie są.
      • Gość: emjot Re: zaślepienie niektórych nie zna granic IP: *.in.uj.edu.pl 17.03.06, 12:21
        Znakomity tekst. Szkoda tylko że z takiej okazji, która nic poza obrzydzeniem do
        autorów nie wzbudza.
        dramat.
    • Gość: kane no fajny artykuł IP: *.compower.pl 16.03.06, 23:50
      Nie taki RoMan straszny :)
    • Gość: abc Re: Ewangelia pod prosięciem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:59
      RoMan! wreszcie obiektywnie! będą z Ciebie ludzie! szacunek!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka