Dodaj do ulubionych

Hej Havi!!!!!!!

IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 05.12.02, 21:42
Masz spore zaległości jeśli chodzi o nasze osiedle, cofnij się o 50 wątków,
bądź w pogotowiu ponieważ szykujemy z ADASiem kampanię na rzecz całodziennego
177 i dziur w rozkładzie , potrzebujemy jeszcze jednej osoby Nara pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: havi Re: Hej Havi!!!!!!! IP: *.wmgalicja.krakow.pl 05.12.02, 21:49
      Gość portalu: mouset napisał(a):

> Masz spore zaległości jeśli chodzi o nasze osiedle, cofnij się o 50 wątków,
      > bądź w pogotowiu ponieważ szykujemy z ADASiem kampanię na rzecz
      całodziennego
      > 177 i dziur w rozkładzie , potrzebujemy jeszcze jednej osoby Nara pzdr
      obowiązki praca nauka i takie tam...czasem naprawde nie ma kiedy zajrzeć do
      was choć bardzo by się chciało

• Gość: mouset Re: Hej Havi!!!!!!! IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 05.12.02, 21:52
        To zaglądnij choć raz na tydzień ale regularnie!
        • Gość: havi Re: Hej Havi!!!!!!! IP: *.wmgalicja.krakow.pl 05.12.02, 22:01

> To zaglądnij choć raz na tydzień ale regularnie!
          postaram się
          ps co mamy kombinować razem z adasiem? i w jaki sposób?
          • Gość: mouset Re: Hej Havi!!!!!!! IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 05.12.02, 22:09
            Przeczytaj wątek "Kobierzyńska otwarta" oraz o moście wandy i Pleszowie, po
            prostu ADAŚ dzwoni do Krakowskiej hihihihihi podając się za mieszkańców różnych
            osiedli , w dzisiejsym wydaniu jest opis jego interwencji w/s Ruczaju, plan
            mniej więcej jest taki: w przyszłym tygodniu zbombardujemy telefonicznie,
            listownie i mailem MPK i ZDiK. Na pewno wkurza Cię fakt że ostatni 177 jedzie
            18.30 a miedzy 21.30 a 22.40 spod estakady nie jedzie nic, byłem u takiego
            kolesia z samorządu Marszowca który oświadczył że nie popuści ani trochę z
            dotychczasowego rozkładu 287, pora roku nie sprzyja meetingom bo moglibyśmy się
            spotkać pod pieknym naszym sklepem, ja jutro będe jechał do pracy kursem 177 o
            8.44 daj znać którym ty jedziesz
            • Gość: havi Re: Hej mouset!!!! IP: *.wmgalicja.krakow.pl 05.12.02, 22:24

> Przeczytaj wątek "Kobierzyńska otwarta" oraz o moście wandy i Pleszowie, po
              > prostu ADAŚ dzwoni do Krakowskiej hihihihihi podając się za mieszkańców
              różnych
              >
              > osiedli , w dzisiejsym wydaniu jest opis jego interwencji w/s Ruczaju, plan
              > mniej więcej jest taki: w przyszłym tygodniu zbombardujemy telefonicznie,
              > listownie i mailem MPK i ZDiK. Na pewno wkurza Cię fakt że ostatni 177
              jedzie
              > 18.30 a miedzy 21.30 a 22.40 spod estakady nie jedzie nic, byłem u takiego
              > kolesia z samorządu Marszowca który oświadczył że nie popuści ani trochę z
              > dotychczasowego rozkładu 287, pora roku nie sprzyja meetingom bo moglibyśmy
              się
              >
              > spotkać pod pieknym naszym sklepem, ja jutro będe jechał do pracy kursem 177
              o
              > 8.44 daj znać którym ty jedziesz
              ja do końca roku olewam nasze kochane mpk (jazda własnym pojazdem) ale póżniej
              korzystam często z kursów 177 o 6.34 ichętnie korzystałbym z 287 spod tosu o
              21.31 gdyby odjeżdżał 10 min. później... często też jeżdżę 138 i 172 których
              niedzielne rozkłady są powalające...3-4min różnicy, co skłoniło mnie do
              dyskusji swego czasu na temat stad.

• Gość: mouset Re: Hej mouset!!!! IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 05.12.02, 22:28
                Jak więc wracasz spod TOSu? kombinujesz 115+287 od Witkowic czy idziesz w
                przemiłej scenerii al. 29-ej? Jako ofiara stadnego systemu dostaniesz tą część
                akcji, oto ważniejsze telefony: 2999-244 Krakowska i 25410 -38 rzecznik -ciotka
                MPK jak sobie przypomnę telefon do gościa od rozkładu to dam Ci znać
                • Gość: havi Re: Hej mouset!!!! IP: *.wmgalicja.krakow.pl 05.12.02, 22:32

> Jak więc wracasz spod TOSu? kombinujesz 115+287 od Witkowic czy idziesz w
                  > przemiłej scenerii al. 29-ej? Jako ofiara stadnego systemu dostaniesz tą
                  część
                  > akcji, oto ważniejsze telefony: 2999-244 Krakowska i 25410 -38 rzecznik -
                  ciotka
                  >
                  > MPK jak sobie przypomnę telefon do gościa od rozkładu to dam Ci znać
                  O.K. w końcu walkę czas zacząć...
                  a kombinuję tak że jak zdąże to 172 aqlbo z buta do 132 lub 138 i115 do
                  siewnej i nabutach wzdłuż k.k.
                  • Gość: mouset Re: Hej mouset!!!! IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 05.12.02, 22:35
                    No tak od Ciebie wzdłuż KK do 115 jest bliżej ciut niz ode mnie, a jak jest
                    frequencja o 6.34 w 177?
                    • Gość: ADAŚ Hej Havi i Mouset!!!! IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 07.12.02, 11:02
                      Chłopaki

Jestem gotów na atak w sprawie "177".
                      Może takby jeszcze zmienić jej trasę, trochę wydłużyć do Dworca Głównego.
                      Czekam na Wasze propozycje. Wszakże i ja (jak trzeba) mieszkam na Kuźnicy
                      (hihihi).

A tak w ogóle to zrobiłbym to tak.
                      "477" do piachu.
                      Z kolei "177" w obydwu kierunkach: WITKOWICE - Kuźnicy Kołłątajowskiej - 29-ta -
                      Warszawska - DWORZEC GŁÓWNY / PL. MATEJKI - a nawet do BISKUPIŃSKIEJ (Cały
                      dzień i tydzień, troszkę kosztem "115")
                      Co o tym sądzicie ?
                      To już tylko Wasza opinia.
                      • Gość: mouset Re: Hej Havi i Mouset!!!! IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 07.12.02, 15:47
                        Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

> Chłopaki
                        >
                        > Jestem gotów na atak w sprawie "177".
                        > Może takby jeszcze zmienić jej trasę, trochę wydłużyć do Dworca Głównego.
                        O! tak ale niestety tu trzeba przyznać rację żelaznemu dyrektorowi że 177 nie
                        da rady na Dworzec bo już jest kłopot gdzie dać dotychczas jadące do dworca
                        linie na czas budowy KCK, a to juz wakacje 2003

> Czekam na Wasze propozycje. Wszakże i ja (jak trzeba) mieszkam na Kuźnicy
                        > (hihihi).

Wiem, wiem jak na Ruczaju hihihihihi

> A tak w ogóle to zrobiłbym to tak.
                        > "477" do piachu.
                        > Z kolei "177" w obydwu kierunkach: WITKOWICE - Kuźnicy Kołłątajowskiej - 29-
                        ta
                        > -
                        > Warszawska - DWORZEC GŁÓWNY / PL. MATEJKI - a nawet do BISKUPIŃSKIEJ (Cały
                        > dzień i tydzień, troszkę kosztem "115")
                        > Co o tym sądzicie ?
                        Wszystko byłoby OK gdyby Witkowice nie ryły się do naszego autobusu, a poza tym
                        na Mackiewicza jest slkep, bank, poczta, szkoła a Witkowicach nic
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka