trudny2002 10.12.02, 09:51 ale dla praktycznej potrzeby chciałbym wiedzieć , ile osób spośród Frumowej braci jest gotowych przybyć na spotkanie opłatkowe ? Powiedzmy wstępnie, ze 18 grudnia o godzinie 19.00. trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomcrac Re: Nie jedynie z ciekawości... 10.12.02, 09:56 > ale dla praktycznej potrzeby chciałbym wiedzieć , ile osób spośród Frumowej > braci jest gotowych przybyć na spotkanie opłatkowe ? > Powiedzmy wstępnie, ze 18 grudnia o godzinie 19.00. Brac braci nie rowna, ale jezeli mowisz o braci, z ktorej ja sie wywodze, to jestem gotow. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac ...blad bledowi tez nie :) n/t 10.12.02, 09:58 Idąc prosto przed siebie nie można zajść daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
picipolo1 Re: Nie jedynie z ciekawości... 10.12.02, 10:07 17 grudnia to sie juz nie dało? pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Co do daty.. 10.12.02, 10:18 Możliwe i 17 i 19 ...okaże się dziś późnym popołudniem... Ten 18 to tak prowizorycznie... Zresztą serio również z pewnych powodów wolałbym 17...ale o tym za czas jakiś... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Data i godzina 10.12.02, 10:24 > Możliwe i 17 i 19 ...okaże się dziś późnym popołudniem... Jak o mnie chodzi, to też 17XII byłby lepszy, 18.12. jadę na delegację :( Nie dałoby się troszkę wczesniej??? boję się o mój wieczorny powrót do mojego Serbinowa :o Im później tym gorzej :( Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: Ja 10.12.02, 10:25 frustrat na opłatku??? To niemożliwe bo takie uroczystości pogłebiłyby mój stan i te opłaty opłatkowe i mała opłacalnośc- nie opłaca sie... sfrustrowany opłatami opłatkowy frustrat :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
picipolo1 Re: Co do daty.. 10.12.02, 10:30 wiec prosze cie trudny , przechyl szale w strone 17 . pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foley Re: Nie jedynie z ciekawości... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 10:41 A gdyby chciał przyjść "Bicz Boży" na spotkanie opłatkowe to co byś zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bicz Boży Opłatek ...ale w prawdzie! IP: 213.171.64.* 10.12.02, 10:43 trudny2002 napisał: > ale dla praktycznej potrzeby chciałbym wiedzieć , ile osób spośród Frumowej > braci jest gotowych przybyć na spotkanie opłatkowe ? > Powiedzmy wstępnie, ze 18 grudnia o godzinie 19.00. > trudny > Możliwe i 17 i 19 ...okaże się dziś późnym popołudniem... Jak o mnie chodzi, to też 17XII byłby lepszy, 18.12. jadę na delegację :( Nie dałoby się troszkę wczesniej??? boję się o mój wieczorny powrót do mojego Serbinowa : Jestem gotów dostarczyć taśm z okolicznościowym nagraniem audycji Radia Maryja z osobistym posłaniem Ojca Dyrektora,żeby w atmosferze prawdziwego katolickiego zbratania przełamać się Opłatkiem i życzyć fundacji Lux Veritas sukcesu w głoszeniu prawdy.Liczę też na hojne finansowe wsparcie tego szlachetnego przedsięwzięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foley Biczu Boży-powiedz szczerze IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 11:07 ty naprawdę jesteś przekonany o tym co piszesz,czy robisz sobie tzw.jaja z forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bicz Boży Re: Biczu Boży-powiedz szczerze IP: 213.171.64.* 10.12.02, 13:27 Gość portalu: Foley napisał(a): > ty naprawdę jesteś przekonany o tym co piszesz,czy robisz sobie tzw.jaja > z forumowiczów. Ta jakże krótka sekwencja oddaje całą "nuda veritas" (naga prawda)o skarłowaceniu i degrengoladzie normalności w naszym Kraju.Słowa i pojęcia,które w innych krajach należą do podstawowych aksjomatow cywilizacjnych w Polsce uważane są za oznakę niepoczytalności.Czyż dopiero trzeba wyjeżdżać za Elbe,żeby się dowiedziec ,że czarne to... rzeczywiście czarne ,a białe to nie szare?Kto dokonał takich semantycznych spustoszeń .Czy dawanie posłuchu papce ideologicznej serwowanej przez wszelakie media juz od czasu Magdalenki podwiązane pod władzę jest jedyną receptą na poznawanie naszej zakłamanej rzeczywistości? Rzeczywistości w której złodzieje ,oszusci i cyniczni oprotuniści, a nawet pospolici zbrodniarze wynoszeni są na piedestał autorytetów moralnych.Stąd fascynacja takiego Trudnego2002 żłobem!Foley(i inni też),zepchnięta na peryferia duszo! Jeszcze istnieją niedobitki dla ktorych imponderabilia to nie puste słowa, ale podstawowy imperatyw moralny.To są ci z pierwszej zwrotki Hymnu i dlatego jest jeszcze nadzieja na lepsze jutro. P.S. Celowo piszę "veritas", a to w niecnym zamiarze oderwania pewnego iberyjskiego doktorka od przyjemnego zajęcia przeliczania zawartości wręczanych mu przez pacjentów kopert.Jego rola Orwelowskiego "strażnika myśli" na tym portalu ,to już zapewne uboczny efekt freudowskiego przenicowania poprzedzonego znanym heglowskim ukąszeniem he,he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foley Re: Biczu Boży-powiedz szczerze IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 14:04 Nie pisz idiotyzmów,że dostarczanie "taśm z okolicznościowym nagraniem audycji RM z osobistym posłaniemO.D" w innych krajach"jest podstawowym aksjomatem cywilizacyjnym".Leczyć podobnych do Ciebie to mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bicz Boży ja o chlebie ...... IP: 213.171.64.* 10.12.02, 15:59 Gość portalu: Foley napisał(a): > Nie pisz idiotyzmów,że dostarczanie "taśm z okolicznościowym nagraniem audycji RM z osobistym posłaniemO.D" w innych krajach"jest podstawowym aksjomatem cywilizacyjnym".Leczyć podobnych do Ciebie to mało. I oto znalazłem zrozumienie,o nieba!Jeżeli leczyć to mało,to co pozostaje? Oddanie mnie w "fachowe" rece dra.Ciastonia? Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: Opłatek ...ale w prawdzie! 10.12.02, 11:13 A ja mam podejrzenia i to graniczące z pewnoscią, że to nasz kochany jajcarz......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor_Hiszpan Veritatis nie Veritas IP: centrum:* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 11:31 A co z niekatolikami? No i oczywiście czy to prawda, że trzej królowie też byli katolikami? DH PS: Bo przecież o tym, że Twój Pan Jezus i Jego Mama nie byli (przecież, no bo skądżeby)Żydami tylko katolikami, to już wiemy od dawna. DH Gość portalu: Bicz Boży napisał(a): > trudny2002 napisał: > > > ale dla praktycznej potrzeby chciałbym wiedzieć , ile osób spośród Frumowe > j > > braci jest gotowych przybyć na spotkanie opłatkowe ? > > Powiedzmy wstępnie, ze 18 grudnia o godzinie 19.00. > > trudny > > Możliwe i 17 i 19 ...okaże się dziś późnym popołudniem... > Jak o mnie chodzi, to też 17XII byłby lepszy, 18.12. jadę na delegację :( > Nie dałoby się troszkę wczesniej??? boję się o mój wieczorny powrót do mojego > Serbinowa : > > Jestem gotów dostarczyć taśm z okolicznościowym nagraniem audycji Radia Maryja > z osobistym posłaniem Ojca Dyrektora,żeby w atmosferze prawdziwego katolickiego > > zbratania przełamać się Opłatkiem i życzyć fundacji Lux Veritas sukcesu w > głoszeniu prawdy.Liczę też na hojne finansowe wsparcie tego szlachetnego > przedsięwzięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Nie jedynie z ciekawości... 10.12.02, 10:45 A będzie czym ten opłatek popić? Bo wtedy ja bym z przyjemnością się połamał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Nie jedynie z ciekawości... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 10:51 Woda swiecona jest za darmo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
picipolo1 Re: Nie jedynie z ciekawości... 10.12.02, 11:11 joseph.007 napisał: > A będzie czym ten opłatek popić? Bo wtedy ja bym z przyjemnością się połamał. joseph jak zawsze genialne pytanie! pozdrawiam picipolo Ps. co pan preferuje z trunków? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Jedynie z ciekawości... 10.12.02, 11:17 Taki Bicz to moze byc nawet osobliwie atrakcja. I jeszcze z tym worem taśm i materiałów propagandowych zacnego Dyrektora R. Oczywiscie mile widzę i takich oryginalnych i przekonanych o ważkości swej misji. Trudno jednak liczyć na taryfę ulgową wobec zapewne licznych pytań z jakimi winien się liczyć ów Bicz. O ile nie zawodzi mnie pamięc to w ogromnej liczbie zwolennicy zarówno Dyrektora jak i jego wizji Wizji stawić się nie mogą... natomiast rad przyjmę dary od szacownego , a że okoliczność właściwa to i na właściwe powinienem liczyć. Znajdzie się miejsce w stajence ale czy u żłobu to nie dam łba... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
picipolo1 Re: Jedynie z ciekawości... 10.12.02, 11:23 eheheheheh Trudny to było wspaniałe. pozdrawiam picipolo Ps. to po tym zielonym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Ja też IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 13:31 A jak warunki lokalowe pozwolą to może nawet z rodzinką:) Odpowiedz Link Zgłoś
wilk.j Re: Nie jedynie z ciekawości... 10.12.02, 13:49 A jesli ktos, kto jest dopiero chwilke i nie zna jeszcze nikogo chcialby przyjsc? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata9 Re: Nie jedynie z ciekawości... 10.12.02, 14:03 hej! chetnie dolacze do Was i polamie sie oplatkiem i stukne kuflem z ... woda swiecona :) jesli tylko nie bede na delegacji :( ale to sie okaze jak ustalicie dokladnie czy 17 czy 18. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś