gph 23.12.02, 09:33 spotkać wczoraj tych, co ich spotkałem.. pozdrawiam raz jeszcze i dobrych świąt... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wodnik74 Re: miło mi było 23.12.02, 09:47 Przyłączam się w całej rozciągłości :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: miło mi było 23.12.02, 09:52 I mnie również, chociaż pewien niedosyt odczuwam... :)) Ale lepiej krótko, niż wcale ;) Pozdrówka, B. Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: miło mi było 23.12.02, 10:05 Wiagro!!!!:) Tobie tylko jedno w głowie:) /Mnie też/ Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: miło mi było 23.12.02, 10:10 Frustrat jakiś ożywiony i mało sfrustrowany :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: A długo Państwo raczyliście... 23.12.02, 11:22 trudny2002 napisał: > się raczyć? różni różnie. każdy wedle własnego uznania, potrzeb i mocy przerobowych..:) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: miło mi było 23.12.02, 10:39 bluetab70 napisała: > Ale lepiej krótko, niż wcale ;) nie wiem czy wiesz ale to jest streotypowo opinia wyznawana przez facetow :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: miło mi było 23.12.02, 12:25 bluetab70 napisała: > Ale lepiej krótko, niż wcale ;) Jeśli o mnie chodzi, to spotkanka forumowe są pewnym wyjątkiem: lepiej wcale niż krótko ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: miło mi było 23.12.02, 12:29 dreamlover napisała: > Jeśli o mnie chodzi, to spotkanka forumowe są pewnym wyjątkiem: lepiej wcale > niż krótko ;-)) Dobre;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluetab70 Re: miło mi było IP: *.salwator.net 24.12.02, 00:24 dreamlover napisała: > Jeśli o mnie chodzi, to spotkanka forumowe są pewnym wyjątkiem: lepiej wcale > niż krótko ;-)) Czekaj, czekaj, zobaczymy, co napiszesz, jak już skończysz studia ;C) Czasami opcje są: krótko albo wcale! I co wtedy?????? Pozdr. i Wesołych Swiąt :))) B. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: miło mi było 23.12.02, 10:48 gph jestes niepoprawnym hedonista a tak wogole proponuje zalozyc stowarzyszenie hedonistow wszelakich (SHW) bedzie ciekawie :) houk marceli Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: miło mi było 23.12.02, 11:22 marceliszpak napisał: > gph jestes niepoprawnym hedonista > > a tak wogole proponuje zalozyc stowarzyszenie hedonistow wszelakich (SHW) > bedzie ciekawie :) ty mi tu z hedonizmem nie wyjeżdżaj... dopiero dzisiaj, jak juz skończe te wszystkie pochrzanione sprawy (a wszystko wskazuje na to, że ukończę szczęśliwie będę mógł sie na chwile oddać hedonzmowi..:)))) hura i hip hip.. Odpowiedz Link Zgłoś