Gość: jazzinator Ja czyli My tez was lubimy jak nie wiem co IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 25.04.06, 12:30 Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Czy to prawda, że nie lubicie warszawiaków 25.04.06, 12:46 lubię miłych ludzi bez względu na miejsce zamieszkania... faktem jest, że jeszcze gorzej od nas jeździcie po ulicach:P Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Czy to prawda, że nie lubicie warszawiaków 25.04.06, 15:12 A gdzież to koleżankę z auto-moto przyniosło ???... ;))) Wybiera się koleżanka do grodu Smoka, że tak pyta ?... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Czy to prawda, że nie lubicie warszawiaków 25.04.06, 17:33 gniewko_syn_ryba napisał: > A gdzież to koleżankę z auto-moto przyniosło ???... ;))) Wybiera się koleżanka > do grodu Smoka, że tak pyta ?... ;) Wybieram się pod koniec czerwca na Wystawę Psów....samochodem )))) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Czy to prawda, że nie lubicie warszawiaków 25.04.06, 17:38 Polonię lubimy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Czy to prawda, że nie lubicie warszawiaków 26.04.06, 15:44 b-beagle napisała: > Wybieram się pod koniec czerwca na Wystawę Psów Tego słodkiego ciapka będziesz wystawiać ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis wystawa psów????? IP: *.76.classcom.pl 26.04.06, 22:51 My już w Krakowie mamy na tyle psów, że po zimie z gó..en nie możemy się wygrzebać. (To nasz ulubiony temat na forum). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Czy to prawda, że nie lubicie warszawiaków IP: *.chello.pl 25.04.06, 18:05 Warszawiaków nie lubimy ;) Warszawianki wręcz przeciwnie, nawet bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Czy to prawda, że nie lubicie warszawiaków 25.04.06, 18:24 Warszawianki są prawie tak piękne jak krakowianki!!! Ale warszawiacy są takie kurduple jak bliżniacy!!!;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Czy to prawda, że nie lubicie warszawiaków IP: *.chello.pl 25.04.06, 18:31 Pięknie powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Re: Czy to prawda, że nie lubicie warszawiaków 25.04.06, 18:31 To nieprawda, że nielubimy Warszawiaków. I miło nam,że nas lubicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotoffun Re: Czy to prawda, że nie lubicie warszawiaków IP: *.toya.net.pl 25.04.06, 19:20 A może łodzian nie lubicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Czy to prawda, że nie lubicie warszawiaków IP: *.crowley.pl 26.04.06, 10:33 wszystkich kochamy... tylko niektórych jakby troche mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis ja lubię IP: *.76.classcom.pl 26.04.06, 22:48 Są ok.Mam rodzinę w Warszawie. Ale Warszawy nie lubię. W Warszawie to tylko Starówka jako tako wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Czy to prawda, że nie lubicie warszawiaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 23:38 Nie ma znaczenia gdzie ktoś mieszka. Ja lubię wszystkich o ile tego nie nadużywają. Odpowiedz Link Zgłoś