Dodaj do ulubionych

Technikum o profilu informatycznym

25.04.06, 17:26
czesc mieszkam w Rabce ale odprzyszlego roku zamierzam sie uczyc w Krakowie.
z tego co sie orientuje najlepsze jest technikum lacznosci ale podobno trzeba
tam miec min 140 na informatyke. na probnym (plus oceny z polrocza)mialem
okolo 120 wiec troche mi brakuje. co byscie mi doradzili?
Obserwuj wątek
    • Gość: * Re: Technikum o profilu informatycznym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 17:38
      Postarać się poprawić oceny w drugim semestrze i pouczyć przed testem kompetencji.
      • Gość: anka Re: Technikum o profilu informatycznym IP: *.chello.pl 25.04.06, 18:19
        Popieram.To świetne technikum,czytałam że absolwenci pracują nawet w NASA i są
        świetnymi specjalistami.W ostateczności jest tam liceum profilowane o kierunku
        też informatycznym a później chyba rok nauki i masz tytuł technika
    • Gość: grzesko Re: Technikum o profilu informatycznym IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 18:34
      sam koncze ta szkole za 3 dni w liceum na profilu zarzadzanie informacja - wiec
      mozesz tam spokojnie zlozyc papiery chociaz wiadomo ze nie bedzie w liceum
      warsztatow i elektroniki, tylko samo programowanie bazy danych,grafika i
      obrobka dzwieku, a pozniej jesli bedziesz chcial to jest roczne studium dla
      naszych absolwentow(tzn o kierunku zarzadzanie infromacja) - dla pozostalych 2
      lata, nadrabiasz tylko przedmioty "zawodowe" bez przedmiotow licealnych i
      dostajesz tytul technika informatyka.
      www - www.tl.krakow.pl
    • Gość: grzesko PS: IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 18:37
      drugi link jesli chcesz zobaczyc co sie robi na informatykach(roznie nazwanych
      bo sa rozne przedmioty) w liceum - zarzadzanie informacja -
      www.ptpi.tl.krakow.pl
      • Gość: michal Re: PS: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:26
        nie wiesz w tamtym roku trzeba bylo miec pkt zeby sie dostac chodzi mi o liceum
        zarzadzanie informacja, technikum informatyk, i technikum elektronik.
        • Gość: grzesko Re: PS: IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:47
          jak bede w stanie sie dowiedziec to sie dowiem:) ale nie obiecuje bo szkola nie
          prowadzi chyba takich statystyk
        • Gość: grzesko Progi punktowe w Zespol Szkół Łączności ! IP: *.tl.krakow.pl 26.04.06, 11:29
          XII liceum profilowane - zarządzanie informacją - 103 pkty
          Technikum - informatyczne - 132 pkty
          Technikum - elektroniczne - 126 pktów

tak bylo w roczniku 2005/2006
    • Gość: michal Re: Technikum o profilu informatycznym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:47
      super polski licze na powyzej 35 a maifa powyzej 40 wiec szanse rosna, problem
      w tym ze testy byly bardzo proste i nie wiem czy progi punktowe nbie beda
      wyzsze.
      • Gość: grzesko Re: Technikum o profilu informatycznym IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:34
        tylko sie zastanow czy chcesz napewno isc do tej szkoly :)
        • Gość: michal Re: Technikum o profilu informatycznym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:44
          grzesko moglbys mi dac twoj numer GG to bysmy pogadali o tej szkole?
          • Gość: grzesko Re: Technikum o profilu informatycznym IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 10:23
    • michals25 Re: Technikum o profilu informatycznym 12.07.06, 15:53
      i dostalem sie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka